άμα γαμάει δεν έχει κανένα πρόβλημα
Printable View
άμα γαμάει δεν έχει κανένα πρόβλημα
έχω πολλά χρόνια να δω τέτοια όνειρα, γι αυτό ρωτάω.!κ από φρίκες είμαι γεμάτος το τελευταίο διάστημα (περίπου 2 χρόνια).. δυστυχώς.
έχω δει μέχρι κ όνειρο ότι ήμουν στις ειδικές δυνάμεις των αμερικαών (αν είναι δυνατών - για το ειδικές δυνάμεις περισσότερο παρά για τους αμερικάνους) κ κάτι μου έκαναν κ έκλεγα.. έκλεγα τόσο πολύ που όταν ξύπνησα είχα δάκρυα στα μάτια κ μια διάθεση όλο όρεξη για κλάμα! σημείωση: είχα να κλάψω πολλά χρόνια
ξέρω'γω,δεν νομίζω να συνδέονται τόσο τα όνειρα με τις φρίκες που τρώμε στην καθημερινή μας ζωή..τριπάκι στα σοκάκια του εγκεφάλου μας πιστεύω πως είναι
εγώ πιστεύω ότι στα όνειρα βγαίνει το άγχος ή η επιθυμία που έχουμε το παρών (σχετικό με το όνειρο) διάστημα :/
και πως μπορεί να εξηγηθεί το ότι έχω δεί να τρώω το φτιαγμένο από ομελέτα μπουφάν που φόραγα εκείνη τη στιγμή κιόλας?δεν θυμάμαι να είχα ξυπνήσει ιδιαίτερα πεινασμένος!
κλαιω μλκQuote:
έχω δεί να τρώω το φτιαγμένο από ομελέτα μπουφάν που φόραγα
τι να πω.. ίσως πρέπει να το κοιτάξεις ποιο επιστημονικά!!! τέτοια φαντασία, να μη πάει χαμένη!
έχω δει κ εγω με την σειρά μου πολλά κουφά, άπειρα, δυστυχως δε θυμάμαι κανενα τωρα. Σχετικά με κάτι που υπώθηκε στην προηγούμενη σελίδα, για την ονείρωξη κτλ.. δεν εχω ποτέ μου να γαμάω σε όνειρο, μα ποτέ μου. έχω δει άπειρες φορές να φτάνω μέχρι το σημείο που θα τον βάλω και όλο κάτι γίνεται κ μου το χαλάει ή θα ξυπνήσω, αλλά όχι από μόνος μου θα με ξυπνήσει κάτι.
πρέπει να είναι καλή εμπειρία. :p
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
και δεν ήτανε και καθόλου φτηνιάρα ε!είχε κομματάκια πιπεριάς και λεπτές φέτες λουκάνικου!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
τα όνειρά συντίθονται από διάφορες άμεσες ή συνειρμικές παραστάσεις που έχεις βιώσει, αλλά το πιο ενδιαφέρον μέρος τους είναι αυτό που δεν θυμάσαι ή που κινείται στο περιθώριο της κεντρικής υπόθεσηςQuote:
Originally Posted by karharias
...ότι ο Καντιρού είδες όλες τις σεζόν του LOST και το ανάλογο θρεντ γέμισε με διαμαρτυρίες για την καταστροφή του οικολογικού συστήματος της Χαβάης από το στήσιμο του σκηνοθετικού σετ καθώς επίσης με αναλύσεις του κάθε φυτού, ζώου, νερού που συναντάμε σε κάθε σκηνή.
αλήθεια είναι όλα αυτά; δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επεισόδιο, δεν έχω ιδέα για αυτή τη σειρά.
Να δεις. ο βιασμος της φυσης που προχωρουν οι παραγωγοι εις κυνηγητο καπιταλιστικου κερδου ειναι απιστευτος.
δες.
με εχουν απηυδησει μεχει και μενα.
δικιά μας είναι..γαμήστε τη
...ότι ένας φίλος και η κοπέλα του θα έπαιρναν μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες στο άθλημα του d.j. και εγώ εκεί παραδίπλα στο μονόζυγο..όχι αυτό που κάνουν κωλοτούμπες και κόλπα..στο απλό,που νικητής θα έβγαινε αυτός που θα έκανε τισ περισσότερες επαναλήψεις...μάλιστα θα χρησιμοποιούσα τον φίλο ως βοήθεια(όλοι δικαιόσαντο κάτι τέτοιο) αφού το μονόζυγο βρισκόταν πολύ ψηλά.
είχαμε και κοινό έναν άλλο φίλο, ο οποίος χειροκροτούσε συνεχώς στο ζέσταμα,μια τους dj-μια εμένα...
α,και τι τσουλάρα ήταν η γιαπωνέζα αντίπαλος μου.γέμισε γράσα τις λαβές ώστε να΄πέσω. :|