το οτι εγραψα θεωρουμε με εψιλον κι οχι με αλφα γιωτα δε σε πειραξε ε? (πινκαρα)
Printable View
το οτι εγραψα θεωρουμε με εψιλον κι οχι με αλφα γιωτα δε σε πειραξε ε? (πινκαρα)
Εγώ έναν δυο μαθητές που είχα τους έλεγα μαύρους και δεν τους ενοχλούσε καθόλου, ίσα ίσα κάναμε τρελό χαβαλέ (""όχι επειδή είσαι μαύρος, αλλά καθάρισε τον πίνακα").
μπορει να τους δημιουργησες τραυμα ομως
παντως δεν νομιζω οτι υπαρχει στην "κουλτουρα" κερκιδας ελληνικης ομαδος το "ρατσιστικο" δηλ. κραζουμε καποιον παιχτη μονο και μονο γιατι ειναι μαυρος
απλα η κερκιδα παντα ψαχνει κατι καφρικο για να κραξει σε ενα παιχτη , στον αντζα την γυναικα, στο ντεμη οτι ειχε την βανδη, στον αμανατιδη την κολονα κλπ κλπ
μπορει να κατι να εγινε καμια χειρονομια του σισε και στραβωσαν οι "πομακοι" ;-) η' δεν τους αρεσε το μαλλι του
θεμα απο το τιποτα νομιζω κωλοδημοσιογραφοι
gkolares frankou simera
πραγματικά σήμερα χάρηκα που λόγω κάποιον οικογενειακών θεμάτων δεν μπορώ να πηγαίνω γήπεδο.
Αν ήμουν γήπεδο , θα κατέληγα φυλακή , αυτό το πράγμα ΔΕΝ βλέπεται , δεν το λέω μπάλα , γιατί σε καμιά περίπτωση δεν "μοιάζει".
Ωστόσο σήμερα ήταν και η τελευταία μέρα ασυλίας για τον Χιμένεθ...
Πέρα από την όποια επιλογή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μου βάζει 2 παίχτες μέσα που όλη την εβδομάδα προσπαθούν να τους χαρίσουν στον Πανιώνιο και δεν τους παίρνει.
Γαμώ το σπίτι τους γαμώ ....
μουνάκια έρχεται και η σειρά σας
Spoiler
Κανένα λινκ για παοκ έχουμε?
!
Στα αγωνιστικά, κακός ο γαυρος και ούτε σπόρι στη γριά.
Σκατά και εμετός ΠΑΛΙ σήμερα.Μόνο θετικό τα πιτσιρίκια που πέταξε μέσα ο Χάβος.
Παπάζογλου ψόφα χθές.Δεν μπορω,δεν θέλω,δεν γίνεται ρε παιδί μου να παίζεις ΕΣΥ στον ΠΑΟΚ.
Αυτή η τρίτη θέση πρέπει να έχει βελόνες για αυτό και όλοι θέλουν να την χαρίσουν.
στα μπετα ο παπαζογλου
για αυτο ερχεται ο μητρογλου :disco:
Εάν γίνει αυτό που ακούστηκε για ανταλλαγή Μήτρογλου με Κλάους πάντως καταθέτουμε τα διαρκείας μας.