αυτό είπε
Printable View
αυτό είπε
ολοι μαζι ειμαστε πιο δυνατοι εχει πει οχι μονος του
οι γκοντζοι και οι διαφοροι το κανανε οπως θελανε
ρε τον κακο το γκοντζο
τον εξεθεσε τον μεγιστανα
όχι ρε Μπάμπη Τσιμπίδα, τι παθαμε!
Quote:
Ο Βλάσσης Τσάκας άφησε εκτός τον Σουλτάν καθώς είδε ότι παρότι είχε τη διάθεση να επενδύσει στον Παναθηναϊκό και μάλιστα να αφήσει την Τζέντα για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα ο πατέρας του εντούτοις δεν πείστηκε από το όλο πλάνο και δεν ήταν διατεθειμένος να του δώσει τα κεφάλαια που χρειάζονταν.
goodnight sweet prince..
ΤΣΑΚΑ ΝΕΝΕΚΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
Ρε πατέρα κανά ψιλό να πάρω τον Παναθηναικο και να κάνω μεταγραφή τον Ροναλντινιο παίζει?
15 Έγιναν τώρα οι πρίγκιπες. Τσάρτερ από Αραβία κάθε Κυριακή να κουβαλάει πρίγκιπες και χαρέμια.
post picsQuote:
Originally Posted by Σάββας Λιβάνιος
Τέρμα ανήθικο αυτό που γίνεται με Νίνη. Καλή χρονιά με κακό ψόφο ρε πούστηδες.
τι φαση ειναι αυτο το γκρουπ στο fb "σπασε τα δεσμα";νεος τσακας;
Eλπιζω πως οχι..αλλα γενικα ακουγονται πολλα παλι..κατι πηρε το αυτι μου πως στην αυριανη ραδιοφωνικη εκπομπη της θυρας 13 στο περιστερι θα αναφερθουν στο περιστατικο και θα πουν περισσοτερα..ειδωμεν..πουλα ανικανε ραλιστα
Γραφω εδω, γιατι δεν ειχε νοημα εδω και τρεις μηνες να γραφουν οι βαζελοι στο thread ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 11-12. Το ματσακι το χε χασει απο 3μηνου ο βαζελος οπως και το πρωταθλημα αλλωστε. Το μονο ερωτημα που θα μεινει αναπαντητο γι αυτη την ποδοσφαιρικη χρονια ειναι τι ακριβως παιζει στο παρασκηνιο της ΠΑΕ. Δεν νομιζω να μαθουμε ποτε γιατι ο παο φετος επαιξε πραγματικα φοβερη μπαλα για 2-3 μηνες και διελυε οτι περναγε στο διαβα της και μεσα σε λιγες μερες δεν μπορουσε να αλλαξει 2 πασες. Ε οκ. Και για να μην ασχολουμαστε με το γιατι δεν υπαρχει διοικηση και ομαδα φετος ας ασχοληθουμε με το προφανες. Με το ποσο σκατα ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο και ποσα χουλιγκανια υπαρχουν εκατερωθεν, ποσες φωτιες αναψανε σημερα και τι τραγικη ειναι η κατασταση. Ας πουμε και 2-3 κουβεντες για το τι πρεπει να κανει η πολιτεια και αν θα το κανει απο αυριο και το πρωι δουλιτσα, με καφε και κανα μαλακα φιλο να μας τη σπαει με καζουρα και χαχαχα χουχουχου.
Οσο παταει κοσμος στα γηπεδα τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου. Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ερωτημα των επεισοδιων ειναι ποιος κερδισε σημερα το να μην ασχολειται κανεις μαζι του? Για μπαλα μιλαμε σε αλλη ζωη.