re donn exeis egguhsh sthn telikh. exhghse tous ti egine.logika tha ta xrewtheis ta metaforika, alla ti na kaneis... toulaxiston tha ftiaxtei
Printable View
re donn exeis egguhsh sthn telikh. exhghse tous ti egine.logika tha ta xrewtheis ta metaforika, alla ti na kaneis... toulaxiston tha ftiaxtei
ναι ρε νταξει εχει εγγυηση στειλτους mail πες τους το προβλημα και μερικα "κυπριακα" :D και θα σου πουνε τι να κανεις
30-day money-back guarantee and our 3-year warranty
ντοντ γουορρυν φιλε κυπριε τομανν δε θα χασεις τα λεφτα σου.
Μπερνυ οταν γυρναω 10 σελιδες για να πετυχω μια συγκρισιμη με εξωτερικο τιμη, ε δε λες και νοιζ-ευκαιριαρες-γαμαει και δε ξερω τι.
Για τα παζαρια δε ξερω εγω δε (μπορω να) κανω. Λαμβανω υποψη τις τιμες που ποσταρονται και οχι αυτες στις οποιες τελικα φτανουν.
οκ σεβαστο. αλλα ρε συ στην ελλαδα εισαι παζαρι επιβαλεται. συμφωνω οτι υπαρχουν απειρες κλεψιες στο νοιζ. απο εκεικαι περα ομως βρισκεις καλα πραγματα. επισης μη ξεχνατε τη χρυση ευκαιρια. εχει και εκει μπομπες
τεσπα. ευρωπη δεν ειμαστε ακομα σε προσφορες, αλλα αμ ψαχτεις ολο και κατι θα βρεις
Εντάξει, το basschat που προτεινε ο neuroscar έχει ευκαιριάρες, απλά είναι ότι δε μπορείς να το δείς από πριν το όργανο, συν του ότι μπορεί να μη σε εμπιστεύεται ο Αγγλος να στο στείλει Ελλάδα.
Στο νοιζ από όσο ξέρω ό,τι και να ανεβάσεις θα σε πάρουν 3-4 άτομα με τη φράση "Δίνω μέχρι τόσα, το δίνεις;", οπότε γι'αυτό μερικές τιμές ξεκινάνε σχετικά ψηλά.
mias kai piasame tis aggelies, kana all osite ektos apo noiz xeroume? ellhniko i estw kai xeno (mh mou peite ebay)
Απο FB φίλου απο Αθήνα:
Nick Yngve
Λογω επειγουσας αναγκης, πωλουνται/σκοτωνονται τυμπανα Premier Gabria μοντελο του '97, 5αρι σετ, 13''-14''-16''-22'', ταμπουρο 14'', 1 βαση για crash Premier, 1 βαση για ride, βαση hihat και ανταπτορας για να μονταρεται η βαση του hihat σε δικαση, 550€ (τιμη συζητησιμη).
Δωρο μια κασα 22'' και 1 tom 13'' απο σετ Granite, ωστε να μπορει να γινει 3τομη δικαση!
Τα δερματα ειναι σχεδον καινουρια, παιγμενα σε live 3-4 φορες. Για πληροφοριες και φωτογραφιες, στειλτε μηνυμα.
ρε μπερνη αυτο ειναι το θεμα η ολη νοοτροπια του παζαριου ωθει τις ψηλες τιμες στο νοιζ και πολλοι κανουνε μεχρι και σε μαγαζια.. εγω προσωπικα δεν εχω κανει ποτε παζαρι και ουτε προκειται.. νταξει δεν λεω οτι εχω αγορασει τα τελευταια χρονια το εχω παρει μιση τιμη λογω του νοιζ αλλα πιστευω οτι αμα σταματησουνε τα παζαρια θα πεσουνε και οι τιμες..
kala ama exalispete to pazari apo thn ellhnikh nootropia sfurixte mou kleftika. ti na kanoume, etsi einai ta pragmata.dustuxws men, alla etsi einai...
ντον ταμπουρο?? :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=KMnJr...hannel&list=UL
εψαιρετικο βιντεο για το σουιβελ
Σταυρό:
Δικασιεεεες, δικασιεεεεεεεεεεες, οταν δεν σε βλέπω έχω ακεφιέεεες
μιας και το ανεφερες.. εγω ρε γαμω οταν παιζω για αρκετη ωρα δικασιεεεεεες δικασιεεεεεες μ φευγει το ποδι απτο πεταλι σιγα σιγα.. οταν παω να το επαναφερω καθως παιζω γαμιεται ο διας λες να βοηθησει το σουιβελ?
to souibel einai gia pio meta . maue na eisai stauerow mexri ta 120 kai meta jekina na to doyleyeiw. an ta kaneiw ola mazi sto telow de ua maueiw tipota
ε δεν λεω για ταχητυτα ρε τωρα εχω σταματησει στο 150 160 να ανεβαζω ταχητυτα και δουλευω το endurance να το κραταω για πολλη ωρα... γι αυτο π ειπα τα παπουτσια θα φταινε τα χω 1 χρονο και εχουνε γινει για το πουτσο απο κατω.. anyway