έτσι ρε μουνιά, καλά να πάθετε.
Printable View
έτσι ρε μουνιά, καλά να πάθετε.
εντάξει, θα φτιαχτεί κάτι άλλο.
ευχαριστούμε τους (για ακόμη μια φορά) ηρωικούς Βερολινέζους!
θα τους θυμόμαστε (ως συνήθως) με αγάπη και ευγνωμοσύνη για την προσπάθεια!!!
εχω πριμιουμ μεχρι το μαρτιο οποτε ας μη κλεισουν τπτ ακομα ;p
ε βασικα σα το ραπιντ παιζουν δεκαδες,απλα αυτο ηταν πιο γνωστο στο ευρη κοινο
na pane na gamithoun re ta mounopana
Mας κλασανε μια μαντρα γιδια. Ενα να χαλαει19238749879485793847 να γινονται. \m/
νε αλλά όλα τα warezάδικα δίνουν λίνξ σε rapidshare :|
Θυμησου τρανες εποχες που εριξαν ναπστερ.
Οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει.
Δραση αντιδραση.
Και αλλες μαλακισμενες κλισε θυμοσοφιες.
Λιγη στερηση μεχρι να βρουμε νεα σερβερς.
Πάω για ύπνο. Τι ωραία που είναι να την πέφτεις από νωρίς πότε-πότε.
Καλο. Και αλλες πολλες ειρωνιες για οσους τα βαζουν με αμερικλανιες. Παρτε ευρωπαικη κουλτουρα τωρας.
Rapidshare technician Steven Gircham has commented on this issue - “There are rumors concerning attacks made on the Rapidshare.com servers. There are also rumors that Rapidshare has been shut down by a court order. These rumors are false. We would like to apologize to our users and inform them that no data has been lost. There have been some hardware issues as a result of high bandwidth and server overload. We are doing our very best to resolve the hardware issues, and users should expect uptime by midnight tonight (GMT)”
http://www.roundviews.com/
επανήλθε αλλά σέρνεται :cry:
tous tin pesan hackers e?????
αρχισε παραστασεις ο πανουσης με 30 ευρω ελαχιστη?
την πεφτη
γαμω χτες
σε μια εκπομπη στο αλτερ δειχνει θεμο και μακη και μουσικο χαλι seek and destroy :roll:
Πόσο γαμάτη μέρα έχει σήμερα, είμαι με ανοιχτό παράθυρο και κοντομάνικο. Τα σπάει, παρατάω διαβάσματα εντος ολίγου για μεσημεριανό καφεδάκι.
Γαμημένες αλκυωνίδες μέρες με την εξεταστική να τρέχει μια ζωή :|
Έλα ρε, εμένα μου φτιάχνουν την διάθεση...
Εχμ, κι εμένα γι' αυτό άλλωστε και το προηγούμενο post μου. Επειδή δεν υπάρχει χρόνος να τις απολαύσεις..
Έλα ρε, με έναν σωστό προγραμματισμό όλα γίνονται. Διάβασμα, καφεδάκι, διάβασμα, έξοδος. Ή κάπως έτσι θα στα 'λεγε κάποιος που έχει μια ιδέα από πρόγραμμα και οργάνωση στην ζωή του :P
Εγω τι να πω που δουλευω Κυριακατικα γιατι καποιοι βλαμμενοι θελουν να βαφτισουν το παιδι τους! Αφηστε το ετσι, στο ιδιο μερος θα παει οταν ολα τελειωσουν ρε γμτ.
Α δεν ειναι βαφτιση, παιδικο παρτυ ειναι, σορρυ μικρουλη, το παιρνω πισω.
Ανευρέθησαν. :disco:Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
τελικά τεχνικό πρόβλημα δημιούργησε το χτεσινό black out του rs,καμια σχέση με κλείσιμο κτλ
:pingpong:Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
Για πες πως; Φιλοτιμήθηκε κάποιος και τα γύρισε πίσω; Εγώ κάποτε που είχα χάσει βιβλιάριο του ΙΚΑ, με πήραν τηλέφωνο ένα 3μήνο μετά που προφανώς είχα βγάλει καινούριο.
E, πάνω στο δίπλωμα αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας μου.
Το βρήκε η οδηγός καθαρίζοντας και βλέποντας τη διεύθυνση, ήρθε από το σπίτι και χτύπησε το κουδούνι, οπότε και κατέβηκα και μου τα έδωσε.
Μόνο που δεν τη φίλησα από χαρά. :) :mpazo:
Ταρίφας με φιλότιμο. Αξίζει αρκούδι:
:teddy:
Kserei kanas thessalonikios an paizei kana sunedreio ogologias ekei autes tis meres?
Τι ψεματα σου πε ο Πιτσαδορος?
Xaxax.. kamia sxesh me ton pitsadoro kale mou.
Θα μπορούσε αντί για Ιταλία να είχε Ελλάδα:
http://tcc.itc.it/people/rocchi/fun/europe.html
αρχαίο αλλά έπος
όπως όλα τα Bruno Bozzetto
καλημεραααααααααααααααα
Καλημέρα :ddrowsy:
Καλημέρες! Πωωω καφές και ένας Winter Sun να λιάζει είναι ότι πρέπει υπό τους ήχους του Thee Silver Mt. Zion...
Mέραααααααααααα. :)
Οι καλοί μου και αγαπημένοι μου γονείς μου πήραν ένα διπλό κρεββάτι απο την SATO Εντός μαζί με στρώμα και πάπλωμα και μαξιλάρια και σεντόνια, και είναι τεράστιο και έχει μάυρο suede προσκέφαλο και πλαινά και είναι έπος και το καταφχαριστήθικα το Σ/Κ, μπέρδεψα τον ύπνο με τον θάνατο, ουάου.
Ε, επιτε ρε τίποτα αφού βαριέστε. Σας βλέπω, χασμουριέστε και το δάκρυ τρέχει δίπλα στο μισάνοιχτο μάτι.
οντως πολλη βαρεμαρα δευτεριατικα
αντεεε να δουμε