ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ (μου), το οποίο θα συνεχιστεί και σήμερα (με τη βοήθεια αντικουνουπικού).
Printable View
ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ (μου), το οποίο θα συνεχιστεί και σήμερα (με τη βοήθεια αντικουνουπικού).
:rofl: Εύγε τότε δώσ'τους να καταλάβουν:gun:Είμαι και εγώ ομοιοπαθής και συμπαρίσταμαι...
στηρίζουμε γενοκτονία κουνουπιών
365 μέρες το χρόνο τα γαμημένα. δε σταματούν ποτέ.
ειδικά τον χειμώνα που μας πέρασε δεν ήταν φυσιολογικό αυτό το πράμα
ΘΑΝΑΤΟΣ!
Που ρε Νικόλα? Στην κεραταγορά? Εμ τι περίμενες εκεί πέρα με τόσο αίμα και βρώμα? =Ρ
σαπίλα ρε;p
κάτω στούντιο οκ. έχει κουνούπια αλλά την παλεύεις. είναι με τις εποχές τους λίγο. λίγο όμως.
σπίτι μου κάθε φορά που ανοίγω μπαλκονόπορτα (κ ανοίγω συχνά ο καρμοίρης) ακούω νοερά ένα chaaaaaaaaaarge που μετατρέπεται σε βββζζζζζζζβζζβζζζζζζζζ κ φαγούρα
το σπίτι μου μέσα
Ρε μαγκες, για να περασουμε μακεδονια και Σερβια χρειαζομαστε διαβατηριο ή αρκει καινουρια ταυτοτητα;
οπως τα λεει ο swollen για τα κουνουπια και το χειμωνα.γαμηθηκαν.
amnesiac παρε συσκευη με υγρο,γυρο στα 4μιση ευρω για κανα 2μηνο κραταει(8ωρες χρησεις).εχω ενα εδω και μερικες μερες και δεν πλησιαζει ουτε ενα για δειγμα.
εχει να με τσιμπισει κουνουπι απο περσι το καλοκαιρι, παρολο που ειμαι γλυκοαιματος και με γαμαν αναποδα. και εδω στη λαρισα δεν εχω τιποτα στο σπιτι, τα στειλα ολα σε σας.
http://www.myspace.com/aor1980
ΤΗ ΦΩΝΑΖΩ ΤΗ ΣΦΥΡΙΖΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΓΚΑΡΙΖΩ
ΣΚΥΨΕ ΦΩΦΗ ΕΥΛΟΓΙΜΕΝΗ ΕΧΩ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΥΛΟΜΕΝΗ
Γιατι δεν βαζετε σιτες ρε? Έχω να δω κουνουπι απο τοτε που πηγαινα camping
δώκαμε βιβλία πρακτικής σήμερα. ιούνη ορκίζομαι οπτικάρας γουινκ γουινκ.
πως δε βάζουμε. από στούκας όμως που τα ξέραμε έγιναν σπιτφαηερ κ δε μασάνε μία
έντιτ: πάμε μωρή ίρε. ωραίος ρε. συγχαρίκια
Congrats ιρρε. :D
:grin: