RIP
Printable View
RIP
Πεθανε ρε βλημα, γαμω το στρουκτουραλισμο σου.
Απο τι πέ8ανε;
τ ακουσα στο ραδιο αλλα δε συγκρατησα απο τι.
adieukrinista akoma aitia
συμφωνούμε ότι το διάβασμα για εξεταστική δεν είναι τίποτα παραπάνω απο επίθεση στο εγώ σου;
Συμφωνούμε. Και όταν τελειώσει η εξεταστική και δεν έχεις περάσει τπτ τότε η επίθεση κρίνεται επιτυχής.
κάθε σάββατο και κυριακή 8)Quote:
Originally Posted by Magellan
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Γέρασες :P
ε, ναι, ξυπνάω νωρίς πια! :P
Λοιπόν αν και longshot εγώ λέω Αμερικάνοι.Quote:
Originally Posted by pixies451
Βαριεμαι ελεεινα. Αυτοκτονω. Τα λεμε ε.
Ξεκινα μια ξενη γλωσσα
κανε ευκαιριακο σεξ!
arxise na ftiaxneis lampes apo anthrwpino derma
Επειδη το τοπικ εφτασε στη σελιδα 1908....
κι αυτο θυμιζει το ετος ιδρυσης γελοιας ομαδας...
Και σε κανενα τοπικ αυτη η σελιδα δεν πρεπει να υπαρχει, οπως στο Καραισκακη δεν εχει θυρα 13,
Ποσταρω μεχρι να αλλαξει η σελιδα
θα μπορουσα να ειμαι Χελμ και να γραφω κατεβατα, ισοποσης αξιας με αυτο το ποστ
αλλα απλα θα πω οτι, επιτελους ΑΛΛΑΞΕ!!!!!!!!!!!!!!!
ενα καλλιτερο αυριο ερχεται για αυτο το τοπικ.
kai selida allakse TORA!
mlkia, me prolaves
Εχω τυπωσει σημερα φωτογραφιες απο καστρα, γοτθικες εκκλησιες και φραγματα απο ολη την Ισπανια. Πλακα εχει αλλα οσο οπερνανε τα χρονια το ψηνω ολο και περισσοτερο να κλεψω τραπεζα. Μου χουν κανει πλυση εγκεφαλου και θελω να παω σε ολον τον κοσμο, απο Κουαλα Λουμπουρ μεχρι Τεξας μεχρι Τοκιο μεχρι Ταλιν.
και Γιάννουλη ε :!: Μη τη σνομπάρεις τη Γιάννουλη :!:
To Talin re mlk...Ti oraia poli...
κ τι μεγάλη!
Γύρισα 10 και μισή το πρωί σπίτι, κοιμήθηκα μέχρι τώρα και τώρα διάβασμα. Σκατά. Νυστάζω.
Πεινάω
παω για μπασκετ..
το βραδυ εχει πολυ μεγαλο καψιμο.
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Quote:
Quote:
Πάντως με το που μπαίνω στο General Discussion εξακολουθεί να φαίνεται το 1908 κάτω από το THE OFFICIAL OFF TOPIC THREAD. Kάνε κάτι.Quote:
Ωραία πράγματα.
Χάσαμε ταυτότητα, πάσο και δίπλωμα οδήγησης. :|
Γαμώ τα ταξί. :|
Πάρε τηλέφωνο στα κεντρικά, ενημέρωσε κάνε και κάνα ευχέλαιο και έλπιζε. Μαλακία πάντως.
Άστα να πάνε.
Πρέπει, να έχω πάρει αθροιστικά γύρω στα 20 τηλέφωνα και να μίλησα με άλλους τόσους (και βάλε) ταρίφες.
Βάλε επισκέψεις σε ασφάλεια κετς, μπας και το πήγε κανείς.
Ένα πρωί έτρεχα. Και τώρα λογικά πάλι στο τρέξιμο θα είμαι, μπας και πετύχω την ταρίφω (sic) στην πιάτσα, που πιθανώς να είναι, αν έχει βάρδια τώρα.
Πιθανότητες από δω και από κει.
Και είναι και η έναρξη του καρναβαλιού απόψε. :gun:
επαθα μινι εξαρθρωση !!Quote:
Originally Posted by freak brother
Axou :-o
[quote=freak brother]επαθα μινι εξαρθρωση !![/quote:357b2c1l]Pws ginetai na pa8eis mini eksar8rwsh? :? Einai apo tis periptwseis pou h' exeis pa8ei h' den exeis!Quote:
Originally Posted by "freak brother":357b2c1l
sto mikro daxtylo tou xeriou
Auto pali eksar8rwsh einai. Den leme mini eksar8rwsh daktulou!
Epishs giati gamietai to rapidshare?
Quote:
Originally Posted by Blindgeo
From Wiki:
"As of 19 January 2008 16:00 GMT, Rapidshare AG's servers were shutdown by anti-piracy authorities in Germany. More than hundreds of Rapidshare servers were seized from their offices in Berlin although no arrests were made. Sources said, authorities are contemplating pursuing legal action against users who distribute and download pirated copies of software and movies from these servers."
:shock: :shock: :shock: :| :| :|
Έτσι και ριξαν το rapidshare έχει ξεκινήσει η επανάσταση..!!
Edit: Γίνεται πανικός πάντως.. ο καθένας λέει τα δικά του.. ας περιμένουμε και θα δούμε.. από τις 6 περίπου πάντως είναι νεκρό.. :|
:?: