κι εγώ σκεφτόμουνα ότι η μόνη μου σχέση με τα χανιά είναι ότι πήγα εκεί 5ήμερη :|
Printable View
κι εγώ σκεφτόμουνα ότι η μόνη μου σχέση με τα χανιά είναι ότι πήγα εκεί 5ήμερη :|
Τίποτα δεν κερδάει Φαλάσαρνα, και μάλιστα θα πω πως τελευταία φορά επισκέφτηκα και τα δύο μέρη με διαφορά δύο ημερών (περίπου πριν 5 χρόνια) και μέχρι τότε τα Φαλάσαρνα κέρδαγαν, και θέλω να πάω και του χρόνου το καλοκαίρι που θα ξανακατέβω κρήτη, αλλά να πάω με τον σύμπο μόνο.Quote:
Originally Posted by Vic
είσαι οκ.Quote:
Originally Posted by symposium_lexotanil
αφού μιλάμε για χανιά να αναφερθεί ωστόσο και το κεδρόδασος ε, σαφώς και δε συγκρίνεται σα θάλασσα με φαλάσαρνα (γιατί τίποτα δε συγκρίνεται) και με μπάλο/ελαφονήσι (αν και το τελευταίο έχει παραγίνει) αλλά το κεδρόδασος είναι η ερημιά η ίδια και το ξημέρωμα στην παραλία είναι από τα ωραιότερα πράγματα. Επίσης, λέτε για χανιά και δεν έχετε πει για σούγια; τσκ, ελεύθερο κάμπινγκ και καλοί άνθρωποι που δεν το κυνηγάνε το ελεύθερο αλλά έχουν μέχρι και ντουζάκια για να κάνεις μπάνιο πάνω στην παραλία. Η οποία παραλία είναι ασύλληπτη, τεράστια, με βότσαλο βέβαια αλλά πραγματικά φανταστική.
επίσης στην άγρια γραμβούσα είναι λέει θαμμένος ο θησαυρός του προπροπάππου μου, αλλά έχω την αίσθηση ότι διάφοροι θείοι την έχουν καταψάξει και δεν έχουν βρει κάτι (δεν άφησε κι αυτός ο άνθρωπος ένα χάρτη).
:xQuote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Quote:
Originally Posted by Weiss
...τους πρόλαβε ο Αιγέας (έσκαβε πιο γρήγορα, οι λόγοι είναι ευνόητοι).
Quote:
Originally Posted by Weiss
wtf! den paizei kaneis sto forum pou na min exei sxesi me xania? .
to kedrodasos einai alternative kai psagmeno kai mou fainetai sixameno parolo pou einai ontos omorfo. i sougia einai to pio idaniko meros ston kosmo gia na pas na arakseis kai na iremisei to kefali sou kai tetoia kai exo arxisei na pisteuo oti i perioxi exei THETIKI GEOMAGNITIKI ENERGEIA. i thalassa einai idaniki gia kolympi kai terma aristera piso apo ton vraxo einai o,ti prepei gia mas tous fysiolatrikous typous pou mas aresei na gargalaei to nero ta apokryfa mas (ta opoia deixno stis theies sas).
Egw.Quote:
CANADIAN METAL N' AKOYTE :!:Quote:
Επίσης αν μια μέρα εκεί που είστε στην Κρήτη και δεν θέλετε να πάτε για μπάνιο, μπορείτε να πάτε στο Ρέθυμνο, κυρίως 30 χιλιόμετρα μακριά του, και να συναντήσετε την Αργυρούπολη, η οποία είναι ένα χωριό χτισμένο πάνω σε ένα λόφο, με τρομερή βλάστηση και τρεχούμενες πηγές παντού, με καταπληκτικές ταβέρνες, και θα κάθεστε μέσα στο πράσινο, το νερό θα τρέχει παντού γύρω σας (δε θα σας βρέχει ντε) ενώ υπάρχει αν θυμάμαι καλά και ένα εκκλησάκι που αν μπείτε μέσα εκεί συναντώνται 2 ή 3 πηγές (η κάτι τέτοιο) και το θέαμα είναι φοβερό, και γενικά είναι ίσως το πιο χαλαρωτικό μέρος που έχω πάει.
Καλοκαίριασε και ξαναρχίζουμε το tribute στην Κρήτη ε. Καλά κάνουμε.
argyroupoli kai aidies. oxi oti den einai oreo meros, alla yparxoun alla 2423 poly pio omorfa apo ena xorio me texnita nera na kykloforoun gyro gyro!
Οκ, να πούμε για Αγία Γαλήνη τότε!
:emetos:
genika as mi molynoume mia kouventa peri nomou xanion me rethymniotikes arxidies. ektos an einai i perioxi apo preveli mexri agio paulo opote ok.
στα καμισιανά να πάτε, έχει πολύ ωραία παραλία! αλλά να κάτσετε απ' τη μεριά των καμισιανών, όχι του ταυρωνίτη.
Είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Τοπικιστες.