sena mina thamai ekei!!!
http://img2.travelblog.org/Photos/14...on-Balos-0.jpg
Printable View
sena mina thamai ekei!!!
http://img2.travelblog.org/Photos/14...on-Balos-0.jpg
:touched: :touched:
Αφού πάτε και όλοι εσείς οι βρωμιάρηδες, οι άπλυτοι και την κάνετε σαν τα μούτρα σας.Quote:
Originally Posted by lab
- ΕΞΩ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΚΑΣΟΓΟΝΑΤΟΙ ΑΠ' ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ!
- ΕΞΩ!!!!!
Ναι, αλλά εμείς πηγαίνουμε και την αράζομε Τοπόλια να 'ουμ στην σπιταρόνα μας του παππού, τρώμε αποβραδύς σουβλάκι σένιο στον Κατσοματάδο και μετά πηγαίνομε Ιούνιο μήνα που δεν έχουν πλακώσει ακόμα οι τούριστς και απολαμβάνομε τρόπικαλ καταστάσεις, καθαρές και όμορφες.
Και η πισίνα πάντα καλά είναι, αρκεί να πας νωρίς ή αργά. Όχι μεσημέρι τέλος πάντων. Που είναι και η χειρότερη ώρα για μπάνιο.
Πάντως πρέπει να τονιστεί ότι τα Χανιά σας γαμάνε όλους καλά. Είτε Μπάλος, είτε Φαλάσαρνα, είτε Ελαφονήσι, στα Χανιά θα κάνεις μπάνιο.
Ταμαγκόθι πες χωριό. Ή είσαι από Καστέλι απευθείας;
θα ήθελε κάποιος να μου εξηγήσει τη διαφορά μπάλου - γραμβούσας;
Δίκιο, τι να κάνουμε τώρα.Quote:
Originally Posted by Vic
Αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος, Γραμβούσσα λέγεται η χερσόνησος, Μπάλος το νησί. Ας μας διαφωτίσει κάποιος, αν κάνω λάθος.Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
Έτσι.:pink: (sto vik.)
Παππούς από Καμισιανά (δίπλα στον Ταυρωνίτη) και γιαγιά από Πασαλιανά (ακα Ελληνικό λολ, δίπλα στο Σιρίλι). Οπότε τα Φαλάσαρνα είναι 20 λεπτά με το αμάξι, ενώ ο δρόμος για Ελαφονήσι μού προκαλεί πάντα ναυτία κι όταν φθάνουμε επιτέλους θέλω απλά να σκάψω μια τρύπα και να χωθώ μέσα και να φύγει η ναυτία και να τραγουδάνε τα πουλάκια ξανά.=(
Ωραίος ο τοπολιανός σας δρόμος ωστόσο, σήραγγα, μέλια, τσικουδιές, φαράγγι. Τίγκα.
Γραμβούσα είναι όλη η χερσόνησος.
Ρε σταματήστε να ποστάρετε φωτογραφίες από παραλίες, που θα φτάσει Άυγουστος για να κατέβω Ελλάδα να κάνω κάνα μπάνιο (αν τελικά κατέβω). Βαλτοί είστε :?: :P.
http://img529.imageshack.us/img529/2...46f34bdiv1.jpg
αυτο ακριβως - τιποτα αλλο
oxi alli syzitisi peri falasarnon-mpalou-elafonisiou-denkserokiegotiallo.
de mas endiaferei poio meros exei xrysi ammo, foveri thea, prasina arxidia kai roz elefantes. ta falasarna apla kai omorfa einai i oreoteri paralia NA PANEIS (sic) NA KANEIS MPANIO NA GOUSTAREIS VRE ADERFE den mporo na to po pio apla. to elafonisi den ksero pos itan prin ekatonoxtakosa xronia alla tora einai mia aidia. isos palia na tan poly pio oreo. alla kai pali logo diarythmisis kai mono ta falasarna einai anotera (vlepe parapano).
gramvousa legetai a/olokliri i xersonisos kai b/ ta nisakia stin akri (agria kai imeri gramvousa)
mpalos legetai i perioxi tis limnothalassas. o epipedos megalos vraxos legetai tigani. auta.
vic den iksera oti eisai kai topolianos sixamene vromokastrine!!!! o topolianos dromos einai aneta stis poly agapimenes mou diadromes kai opos eipe to tamagothi, siragga kai melia apeira pink. e kai genika o nomos xanion isopedonei otidipote allo stin ellada. i poli ton xanion prepei na katastrafei me kapoio tropo. exo enapotheseis stis elpides mou stous neous. kante me perifano.
Χανια ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......
Πότε πήγες τελευταία φορά Ελαφονήσι; Αυτό μόνο γιατί πέρασε μια παρακμή είναι αλήθεια, αλλά τώρα πάλι προς την δόξα τραβά. Από την άλληνε, αν εσύ σαν παιδάκι αγάπησες και έδωκες την καρδιά σου στα Φαλάσαρνα, δεν μπορώ να σου πω τίποτα γιατί και εγώ αγαπάω πιο πολύ το Σάμγουερ Ίν Τάιμ από το Νάμπερ οβ δι Μπιστ γιατί αυτό άκουσα πρώτο.
Γενικώς δηλαδή θα το παίξω αγκαλιές και φιλιά και όλα καλά αλλά θα αφήσω και το υπονοούμενο ότι το Ελαφονήσι κερδάει τα Φαλάσαρνα γιατί στην τελική και εγώ στα 80ς αγάπησα το Ελαφονήσι.
Γαμώ που βγήκαμε όλοι Χανιώτες. Σας αγαπάω όλους πιο πολύ τώρα. Ναι, η διαδρομή και το φαράγγι γαμάνε. Την αράζαμε τα καλοκαίρια και σε μια στροφή που είχε φοβερό έκο. Τώρα βάλανε καντίνα και δεν λέει. Επίσης έχει και το σπήλαιο της Αγ. Σοφίας και μόλις αυτή τη στιγμή μου'ρθε φλας μπακ και στάνταρ το έχω αναφέρει ξανά επαέ... Μισό...
Ναι...
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... lia#322987
Πωωω, τι επικά ποστ έκανα τότε...
Τέσπα, Χανιά. Αγαπάμε.
δεν έχω πάει ποτέ χανιά gamwtospititous.