παχιά, λοβ μπαϊτς, καφές, τσιγάρο.
ευτυχία.
Printable View
παχιά, λοβ μπαϊτς, καφές, τσιγάρο.
ευτυχία.
της forthnet είναι το πρόβλημα για ακόμα μια φορά.
Ισχυει, πηρα τηλεφωνο το απογευμα και ειπαν οτι γινονται αναβαθμισεις στο δικτυο ή κατι τετοιο. Εδω και λιγη ωρα εχει στρωσει καπως.
Σήμερα έχει πέσει γκίνια, ξεκινώντας από το οτι βρήκα ένα χτυπημένο και τελικά σκοτωμένο σκυλάκι στον δρόμο, κανείς δεν σταματούσε να το μαζέψει οπότε έκανα αυτό που έπρεπε ξεκινώντας προς το σπίτι για να το θάψω (όση ώρα ημουν εκεί, ήταν ακόμα ενα που ηταν γυρω μας κι έκλαιγε, πιθανότατα μητέρα/αδερφάκι/φιλαράκι). Τελικά ξεπετάχτηκαν από το πουθενά κάτι πιτσιρικια, μου είπαν οτι ειναι κάποιου που έμενε εκεί, τους το έδωσα να το πάνε κι έφυγα. Σε δεύτερη μοίρα, γαμιέται η φορθνετ όπως προείπαμε ολημερίς, και τέλος, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ REVELRY ΚΑΙ COMA WAERING ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.
forthnet τον παίρνει πανελληνίως. κάνουν κάποια συντήρηση από ότι μου είπαν
Καλα ναι, καμια τετοια εταιρια δεν κανει "συντηρηση" προκαλωντας θεμα στους πελατες της ... προβληματακι παιζει και νταξ σε καποια φαση θα φτιαξει το θεμα :)
tin panagiota sou gia forthnet dld.
χαχαχα απ την εποχη που μουνα Vivodi.
Αυτες οι συντηρησεις = ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΙΠΕΣ
φορ γιορ οουν ινφορμεησον.
17 χρονια οτενετ παναθεμα αν επαθα ενα-δυο ντισκονεκτια
εχετε σκεφτει ποτε σας να γινετε ΠΑΟΞ?
καποιος να ζζζβησει τα εισερχομενα του για να τον απαντησω....ειπαμε ΠΑΟΚ αλλα οχι κι ετσι!!!!!!!!!!!
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι η σημερινή στρατοκρατία στου Ζωγράφου?
Έχω μείνει κάγκελο, σα να μην έφταναν τα καθημερινά, μόλις πέρασε μια διμοιρία και καμιά ντουζίνα με μηχανές κάτω απ'το σπίτι.
Πείτε ρε μην τα πάρω κι άλλο γκρρρρρρρ
τέτοια ώρα, τέτοια λόγια
helios - eingya και καληνυχτες.
χρόνια πολλά μπιζάριε!
http://www.spacepimping.com/graphics...Birthday51.gif