den einai aparitito, opws eipe kai o scarecrow einai 8ema prooptikis, opote arkei mia photo apo tin swsti gwnia
...
Printable View
Η φοτοσοπιά έγινε πριν το ντέρμπυ, στη φωτό του Βύντρα για την οποία μίλησε ο Σισέ. Μάλλον ακόμα χειρότερο, αλλά στην Ελλάδα δεν ιδρώνει το αυτί μας με κάτι τέτοια.
asxoleiste sovara me kathusterimena protoselida anti na gelate me auta. FYL
Spoiler
παρότι είμαι λίγο πιωμένος κι εσύ μόνιμα βλαμένος θα στο εξηγήσω. Ναι! Ξενερώνω! Ταυτόχρονα, όμως δεν υποτιμώ την επικινδυνότητα των φυλλάδων να προκαλούν θερμό κλίμα από το πουθενά (ή και όχι). Αν εσύ θεωρείς ότι είναι μόνο για γέλια και όχι για προβληματισμό και κατακραυγή, πάσο και καλές καταθέσεις στη σίτιμπανκ!
Καλα, δε διαβασα περα απο το "μονιμα βλαμμενος", σιγα μην μπω στον κοπο. Δεν πειραζει, καλα να μαστε στα υπολοιπα και τα λεγαμε αλλη φορα για ομαδες και μαλακιες.
Ναι! Ξενερώνω! Ταυτόχρονα, όμως δεν υποτιμώ την επικινδυνότητα των φυλλάδων να προκαλούν θερμό κλίμα από το πουθενά (ή και όχι). Αν εσύ θεωρείς ότι είναι μόνο για γέλια και όχι για προβληματισμό και κατακραυγή, πάσο και καλές καταθέσεις στη σίτιμπανκ!
Spoiler
:P
Ο πρωταθλητής σήμερα μιλάει για +4 :touched:
Blast From The Past
Spoiler
:touched:
ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΕΤΙΞ ΡΕ ΚΑΡΚΙΝΕ
Ρε πραγματικά κάντε κάτι, οk είναι γαμάτο και ικανότητα φοβερή και τρομερή να προκαλείς το μίσος σε τρισεκατομύρια χρήστες της κοινότητας electric requiem, αλλά νυσάφι πια!
Spoiler
σιγά μωρέ, σας μαγάρισα το θρεντ :moutza:
το ποστ ειναι ασχετο με το θεμα και το τοπικ, που δε διαβαζεις ποτε για τι θεμα ειναι απλα ποσταρεις τις κλαπαρχιδιες σου, και σε οποιοδηποτε αλλο φορουμ θα ετρωγε σβησιμο.
τραβα ποσταρε εκει που εχει την ελαχιστη σχεση με τις μαλακιες που ποσταρεις και παρε ποδι απο εδω.
οχι πρωτοσελιδο, αλλα η πρασινη σημερα ( ; ) εχει αυτο μεσα:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...7_n.jpg?ref=nf
:fear:
εσύ είθισται να ποστάρεις κλαπραχιδιές, όχι εγώ και πάρε και μια μούτζα δώρο :moutza:
η μενουμισιο ειναι η
http://www.youtube.com/watch?v=plRBCNajIAQ
παντως εχω στο νου μου 3-4 θρεντς του αθλετιξ που θα μπορουσε να ποσταρει η Σταυρουλα ;)
εχω καλυτερο...
http://news247.gr/newspapers/Sport/g.../w940/0007.jpg
ο ψευτοπαραγοντας με το ασκερι του
http://news247.gr/newspapers/Sport/s...w940/PROTI.jpg
Ελλάδα 2010 : 3 πέναλτι που δε δόθηκαν. Ένα γκολ οφφσάιντ. Έργο κατ'εντολή του Παμπορίδη. Αντεθνικά συνθήματα. Βρώμα και δυσωδία στη χαβούζα του Πειραιά. Μόνο ο ΜΠΑΤΜΑΝ μπορεί να σώσει την κατάσταση.
Τον κάκο τον ξέχασες όμως
έτσι για το ξεκάρφωμα, γράψε και μια κουβεντούλα για την ομάδα σου, θα σε περάσει κανένας για ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ φίλε.
ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΦΙΛΕ. Οπότε δε με νοιάζει αν θα με περάσεις ΕΣΥ και ο αμνήζιακ....
Μήπως όμως είναι πιο κομπλεξικό να βάζεις πρωτοσέλιδο ΟΛΟΙΔΙΟ με τα 34546246 των 3 φυλλάδων σου μετά από τη κομπλεξική μαύρη ΠΟΥΤΣΑ του Σισέ, ενώ γι αυτά σφύραγες αδιάφορα? Ε?
πεθαίνω με τους πράσινους συνδικαλιστές του φόρουμ και τον τρόπο που μοιράζουν πινξ και μούτζες.
αλλά αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι κοιτούσα πριν το τόπικ για το πρωτάθλημα να διαβάσω καμιά εξυπνάδα και έχεις πεντέξι ποστ για τη διαιτησία του ολυμπιακού και ούτε μια λέξη για το ματς με ηρακλή. και μετά εδώ πάλι για διαιτησία του ολυμπιακού και αν ήσουν πρωτοσέλιδο θα ήσουν σίγουρα αστείο πρωτοσέλιδο και άρα ον τόπικ αλλά μπάστα λίγο φίλε, το πιάσαμε, γαμώ τους κωλόγαυρους τους κλέφτες τα μουνιά και όλα τα κόλπα μέσα, σκάσε όμως λίγο πια.
Μα πρέπει να καταλάβουμε ρε νάθινμαν.
Έλα, πάρ' τη κι επώνυμα.:moutza:Quote:
πεθαίνω με τους πράσινους συνδικαλιστές του φόρουμ και τον τρόπο που μοιράζουν πινξ και μούτζες.
αλλά αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι κοιτούσα πριν το τόπικ για το πρωτάθλημα να διαβάσω καμιά εξυπνάδα και έχεις πεντέξι ποστ για τη διαιτησία του ολυμπιακού και ούτε μια λέξη για το ματς με ηρακλή. και μετά εδώ πάλι για διαιτησία του ολυμπιακού και αν ήσουν πρωτοσέλιδο θα ήσουν σίγουρα αστείο πρωτοσέλιδο και άρα ον τόπικ αλλά μπάστα λίγο φίλε, το πιάσαμε, γαμώ τους κωλόγαυρους τους κλέφτες τα μουνιά και όλα τα κόλπα μέσα, σκάσε όμως λίγο πια.
Τι 5-6 ποστ για διαιτησία λες ρε ελεεινέ? 4 ποστς έκανα, από τα οποία το 1 είναι μούντζα και το άλλο ειρωνικό σε βλαμμένη άποψη.
Νταξ, για το ότι δεν έχω γράψει κάτι για το ματς της ομάδας μου, μπορεί απλά ότι έχουν γράψει άλλοι παναθηναϊκοί να με έχει καλύψει...
ΣΚΑΩ τώρα, θα σηκώνω χέρι πριν μιλήσω.
το ιδανικό θα ήταν να μην ξαναμιλήσεις αλλά εντάξει, και με ειδοποίηση νωρίτερα συμβιβάζομαι.