ο στάνις ήταν ο νόμιμος διάδοχος και λίγα τα λόγια σου.
Printable View
ο στάνις ήταν ο νόμιμος διάδοχος και λίγα τα λόγια σου.
φαίνεται πάντως να επιβεβαιώνεται και η θεωρία ότι ο jon snow
Spoiler
Φρηκ: Να γιατί δεν σε έπιασα: Δεν θυμάσαι τι είχε δείξει πιο παλιά. Το όλο σκηνικό το έχουμε ξαναδει στη 3η season με τον Τhoros of Myr που σήκωνε τον Beric μετά την μονομαχία με τον Ηound (συνολικά τον έχει αναστήσει 6 φορές), αυτόν εννοεί και η Melissandre ως ανάξιο για τέτοιο χάρισμα κτλ.
Morm: Καλά ε...πέρα του ότι η Greyjoy λέγεται Asha και όχι Osha (η οποία είναι το wildling που έσωσε τον Bran), η Asha στη σειρά μετονομάστηκε σε Yara οπότε θα μπέρδεψες ακόμα πιο πολύ τους υπόλοιπους εδώ μέσα.
Nai to 3erw, bare8hka na to dior8wsw alla exw faei to internet apo xtes na brw poia diaolo einai h osha pou eixa sto myalo mou alla papargia :-|
ASTODIALO h wildling pou einai me ton Rickon. Syxthr.
Είστε όλοι καμμενοι. Βρείτε κανένα γκομενακι η κάντε κάτι άλλο τέλος πάντων από το να αναλύετε με λεπτομέρεια το κάθε πιθανό σενάριο του ΓΟΤ.
Τι σημασία έχει πως με λένε και που κολλάει αυτο σε ο τι ειπα παραπάνω ;
Spoiler
ωχωχ μαγκας σε αποσταση βολης. ουτε σποιλερ ουτε τιποτα?
εδιτ: μπραβο τ'αγορι μου.
Του ρίχνω και γω ένα μανίκι αν ψήνεται πάντως. Εχω χρόνο μέχρι να βγει το επόμενο βιβλίο
εγω παντως οφειλω να ομολογησω οτι οταν ο φιλος φιξε εγραψε "γιατι δεν ειπες το ιδιο οταν ο θορος οφ μυρ... κτλ" το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι "τι σχεση εχει τωρα το λορντ οφ δε ριγκς"... τον γκουγκλαρα και τελικα εχει εμφανιστει και σε πολλες σεζον στο γοτ. δε θυμαμαι τιποτα ρε πουστη μου, μαλλον γαμαω πολυ και δε συγκρατω λεπτομερειες.
Spoiler
ήρθε πάλι ο μαλάκας ο φίξερ να μας πει τι γίνεται στα βιβλία.
Ό,τι είπε ο Φίξερ για Λιάνα.
Και κρίμα. Περίμενα να δω τουλάχιστον ξεκοιλιασμένο Olly.
τα έχω διαβάσει πριν από σένα. βρες μου έναν που να βλέπει μόνο τη σειρά και να έχει απορία ή υποψία για αυτό που αναφέρεις. αλλά όχι, πρέπει να το παίξουμε έξυπνοι.
Νομιζω δεν υπαρχει ανθρωπος που να βλεπει τη σειρα αυτη και να μην το εχει καταλαβει αυτο στον πλανητη.
Δυσκολο να το παιζω εξυπνος αμα θεωρω οτι ολοι το ξερουν ε. Αλλα θα κανω edit για την παρτη σου.
τι έγινε ρε παιδιά? πάχυνε η καλίσι της καρδιάς μας? :hungry:
Άργησες 2 επεισόδια να το καταλάβεις; :p
το μπρατσάκι το είχαμε δει αλλά σήμερα επιβεβαιώθηκε.
(σφάλμα σκηνοθετικά βέβαια... έπρεπε να έχει αδυνατίσει από τις κακουχίες :P )
Στην πρώτη σκηνή της του πρώτου επεισοδίου έδειχνε +10 κιλά. Είναι και το ύψος της που δε βοηθάει. Ας μην είμαστε κουτσομπόληδες, όμως! Ας κρατήσουμε αυτό:
Spoiler
εδώ που τα λέμε πάντως, τόσο που το έχει τραβήξει, προσωπικά αν δεν είχα διαβάσει τα βιβλία, θα είχα χάσει τη μπάλλα.
Εγώ διαβάζω τα βιβλία εδώ και μήνες, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να ξεπεράσω τη σειρά, αλλά δεν. Κυρίως επειδή, όντας στο 3ο (ή 4ο) βιβλίο πλέον, βαριέμαι τρομακτικά το γράψιμό του και, όσο κι αν θέλω να μάθω τι συμβαίνει στην πορεία, θέλω ουσιαστικά την περίληψη, καθώς βαριέμαι να διαβάζω όλα τα ανούσια fillers. Έχει και η σειρά τέτοια, αλλά 45 λεπτά/επεισόδιο είναι, δε γαμιέται.
Μια χαρά παρακολουθώ, πάντως.
http://vignette3.wikia.nocookie.net/...20110106074946
Ned Stark στα νιάτα του.
Spoiler
Καλύτερο επεισόδιο της σεζόν;
Όντως, πάρα πολύ καλό επεισόδιο.
Spoiler
Μόνο εγώ γελάω που όλα τα παιδάκια της σειράς τώρα που μεγάλωσαν πέταξαν τις μυτόγκες;
Spoiler
Trailer του επόμενου
Spoiler
Γάμησε. Για μένα το καλύτερο της σεζον ως τώρα.
ναι αλλά αυτό το δείχνεις, δε λες "σώπα καημένε, θα κοιτάνε όλοι τα βυζά".
Sas ta eksigei kala o samprelas kai ton agnoeite pliros :/