Κρουξ εισαι βλακας, η απλα ηλιθιος?
Printable View
Κρουξ εισαι βλακας, η απλα ηλιθιος?
γιναμε απο τον "Γιατρο", εφερε καλο φαρμακο. τωρα ο μαστορας βαζει μπρος το μαγκαλι να ξεφυγουμε
σκασε ρε ζακι.
φιλε σαν την πρεζα τιποτα, αμα δε ξες μη μιλας
εσεις σκοτωσατε τον Σωκρατη!
δεν κρατηθηκα :pink:
krux είσαι τραγικότατος, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις έιναι να του ζητήσεις συγνώμη
Πφφφφ μαλακίες.
εγω έχω σειρα τον Ταχτσίδη (τρελός στόκος με ωραιο inside info για το αεκ) και τον αδερφό της Στικούδη.
Κατα τα άλλα πως μπορεί κάποιος να κοντράρει θητείες όταν η καλύτερη θητεία είναι η λούφα??
Σε μας έσακσε σκυλι λοσκυ αλλά είχαμε καβάντζα τρελή. το τεστ το χα ένα αγχος όταν έβγαζαν νοσοκομεία γιατί με είχαν ρωτήσει επίμονα αν παίρνω τίποτα αλλά αρχίδια. μυωπία τσεκάρανε.
χεχεχ ημουν συμμαθητης με τον Τηλεμαχο, η στικουδη ηταν κανα 2-3χρονια μικροτερη κι αυτη στο σχολειο μας. τοτε βεβαια ειχε μουστακι...
Γενικά με τα στρατά τις εποχές μου, δεν κάναν βούκινο πράγματα, καθαρά και μόνο μην αρχίσουν τίποτα περίεργοι και το ψάξουν.
Σε λιανά , δεν τους συμφέρει να βγουν και να πουν ότι ξέρεις στο στράτευμα σκάει ντρόγκι αβέρτα, ότι έχουμε τζάνκια με όπλα, και λοιπά.
Και δεν μιλάω για κανένα τσιγάρο έτσι? τόση φούντα που είδα στον στρατό δεν την είδα σε συνέδριο μνήμης για τον θάνατο του Μπομπ Μάρλευ
Εκεί που είμουν εγώ, το τσιγάρο έκανε βόλτα σε όλους άνετα και ελεύθερα.
Για τα υπόλοιπα, συνήθως προσπαθούσαν να αράξουν όλοι μαζί σε κάποια φυλάκιο για να έχουν άνεση. Μαζί με τον ΕΠΟΠ που ήταν στο κόλπο και 1-2 άτομα εκτός κλίκας ώστε να κάνουν τους σκοπούς (για ξεκάρφωμα).
Είχα πετύχει και φάσεις που σούταραν κανονικά μέσα στο θάλαμο χωρίς θέμα. Έλεγχος δεν είχε παίξει ποτέ, οι περισσότεροι άλλωστε είχαν δηλώσει χρήστες κανονικά και απλά έγραφαν ημέρες. Τσάμπα φαγητό και ύπνος.
εμας ο λοχος ειχε 3 δωματια τα δυο για υπνο το εν μονο για αυτο αποκλειστικα....
καλτ στιγμες
αχ νιγριτα....
Sto 98 TE pou hphretw ena palikari efere apo athina 2-3(5-6 :P) tsigarakia gia arxi, ton phran prefa oi ntopioi kai otan gyrise apo adeia thn epomenh fora ton edesan me 25g molis katevhke apo to karavi oi limenikoi , kai egine drug test se olh th monada!
Λοιπόν α γαμηθείτε. τόση ώρα διάβαζα ναρκοτέστ και νόμιζα οτι σε βάζουν σε ναρκοπέδια.
μπα σε αυτα βαζουν πακιστανους καφετζηδες
Συγνώμη γιατί ?
Ρώτησε κάτι ο Pinatero και του απάντησα βάσει της εμπειρίας μου αλλά και απο ότι έχω ακούσει απο άλλους 100 φίλους και γνωστούς που έχουν πάει στρατό. Επειδή βρισκόμασταν όμως και στο ανάλογο thread είπα να ρωτήσω και κανα δυο πράγματα παραπάνω σε περίπτωση που γνώριζε που παρουσιάζεται γιατί ίσως θα μπορούσα να του πω μερικά πράγματα παραπάνω αν θα ήταν σε κέντρο απο το οποίο πέρασα και εγώ.
Το μόνο βεβαίως που έκανε είναι να κοροιδεύει και όταν πήγα να λήξω την συζήτηση με μια πρόταση που είναι κλισέ και χαρακτηριστική για κάποιον που είναι νέος, αντέδρασε σαν θιγμένη. Ειλικρινά πρέπει να υπάρχει μεγάλο prob αν κάποιος φορτώνει όταν του λένε "Να πήξεις ρε".
Τεσπά μαλάκία κάνω και μόνο που ξαναγράφω για το συγκεκριμένο, απλά αυτό το "να του ζητήσεις συγνώμη" με τρέλανε.
Μπορεί ο τρόπος μου να είναι αυτός που είναι, να μιλάω όπως μιλάω αλλά στον συγκεκριμένο μια χαρά μίλησα και μου απαντούσε τελείως κομπλεξικά. Οχι και να του ζητήσω και συγνώμη !
οντως ηταν μονο ενα "εγω ειμαι καλυτερος απο σενα επειδη νομιζω οτι εισαι εξαρτημενος και μπορεις να πεθανεις" σχολιο με λιγο ρατσισμο για τους αλβανους και λιγο ταξισμο για τους γιδοβοσκοι.
δεν υπαρχει κανενας λογος οντως.
p.s. η τελευταια σου προταση στο απο πανω σου ποστ, ειναι για λογκαουτ.
Ψοφαω στην εικονα της ασκησης.
http://lifeblogchris.files.wordpress...le_royale1.jpg
Ασχολείσαι μόνο με την δική μου στάση λογικά γιατί
1. είναι αυτή που περιέχει τα φασιστικά, ρατσιστικά, ταξικά σχόλια και σου δίνουν τροφή για να με καταδικάσεις στο πυρ το εξώτερον
2. γιατί εθελοτυφλείς να ασχοληθείς με τον άλλο που κρατάει μια μετριοπαθή στάση και παρόλο που δεν μπήκε σε χαρακτηρισμούς, η στάση του με την ειρωνεία και την διάθεση του να με κοροιδεύει, ενω προσπαθούσα να μιλήσω μαζί του σοβαρά μπορεί μόνο ως κομπλεξική να χαρακτηριστεί.
Πολύ ασχολήθηκα με κάποιον που θέλει να την πιεί το τελευταίο βράδυ πριν πάει στα ξένα και φοβάται μην το μάθει η μαμά του και βουήξει η γειτονιά "αχ και ήταν τόσο καλό παιδί, δεν έδωσε ποτέ αφορμή".
Στην τελική η μαγκιά στο να κάνεις κάτι είναι να συνυπολογίζεις το ρίσκο και τις συνέπειες που εμπεριέχει η συγκεκριμένη πράξη. Συνεχίστε να ασχολείστε με σχόλια για Αλβανούς και την κοινωνική καταδίκη των γιδοβοσκών. Εχει απίστευτο γέλιο.
krux αν αφιερωνες λιγο χρονο να διαβασεις κ κανενα ποστ αντι να κανεις 850 σε 2-3 μηνες
θα ξερες οτι δεν μπορει κανεις να αναφερεται στον πιο γουτσου πινκ κλπ ποστερ του ER
με αυτές τις εκφρασεις!
ζητα συγγνωμη λοιπον κι ασε τα φιλοσοφικα
ax00toQuote:
κοιταξε εχω ενα τονο ατσαλι που χει πηξει στην ουρηθρα μου, αμα γουσταρεις καυτα κατουρα, τζαμπα στολη για τις αποκριες θα σε κανω ρομποκοπ, μια χαρα, λοιπον σαλτα τωρα αλλου μην κουναβιασει η κωλοτρυπιδα μου κι ανοιξω την τρυπα του οζοντος πανω απο το αδειο σου κεφαλι
περιττο να πω οτι προκειται για ποστ οφ δε ντεη (αυτο του Πινκ-ατερο φυσικα) οποτε αναλογισου.
Το "σκάσε πια εμετέ" παίρνει νέες διαστάσεις.
Το ότι αγαπάτε τον Πινατέρο και τον όποιον Πινατέρο φαντάζομαι σε αυτό το φόρουμ τον αποκλείει από το ενδεχόμενο να δίνει πότε πότε καμιά μαλακισμένη μες στο κόμπλεξ απάντηση με μια δόση οτινανισμού στα λόγια για το KVLT της υπόθεσης ε?
έλα τώρα που σου θίξαμε την φιλενάδα.
Σωστά τα λες. Φαντάσου πολυγαμικότητα ο Πινατέρο όμως με την ίδια λογική..
εγω να πω οτι :touched: και παλι :touched: και τιποτα αλλο
το να αναλυσω στο καθε H5 και φιλο του (καθολου τυχαιο) το πως απαντησα και τι και γιατι,,, ειναι το λιγοτερο ανοστο κι ασκοπο
πρωτα
και μετα
He's never been arrested once
In his life
Never received a letter from the law
Quite insane
Never felt the demon riding his back
He is safe from harm
Never got hallucinations after
Being too long on the booze
Logical thinking
Turns to Stupidity
Never had longer relations
With the female sex
Never been quite all alone
Poor little boy
Never had suicidal thoughts
Never quite understood
The true meaning of the word life
Pinatero μοιαζεις με τον τριτο τερματοφυλακα της Γιουβεντους, τον Αντονιο Κιμεντι, ψαξου.
Οχι τραγικα, αλλα φερνεις λιγο.
Γειά σας παιδιά!
11/5 λοιπόν, ΚΕΜΧ Ναύπλιο λέει.
Η μάχη μόλις ξεκίνησε... :-?
Χα, μηχανικό.
Λογικά διακοπές θα κάνεις σε σχέση με άλλα όπλα/σώματα.
Πήγαινε για σκαπανέας ε. Θα βγάλεις 3 μήνες χαλαρούς μεταξύ λουτρακίου και ναυπλίου.
:touched: Ο Βικότνι θα γίνει άντρας.
Πώς και πας τόσο μικρός.