Εγώ ξεχώρισα στο 0:44 τον ένα βάζελο που κλωτσάει την διαφημιστική πινακίδα και τρώει αεροπλανική σούπα ένας δεύτερος.
Printable View
Εγώ ξεχώρισα στο 0:44 τον ένα βάζελο που κλωτσάει την διαφημιστική πινακίδα και τρώει αεροπλανική σούπα ένας δεύτερος.
Γενικα εχει πολλα κουφα το βιντεακι, οπως τον βαζελο που τραβαει το μυτο στο 0:56
διπλό Ο.Βόλου και Ξάνθη, άσο η Κέρκυρα. :dfinger:
τα δικά μας γκολ ήταν αστεία, μόνο κέρδος η λατρεία ο Κλάους.
Δεν είδα το ματς. Ακολουθούμε ακριβώς τη περσυνή πορεία του γαύρου. Ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να μη ξαναγίνουν τα τραγικά του φετινού.
Σοβαρότητα στο πρώτο ημίχρονο , επικίνδυνο αλλα συνηθισμένο "ρελαντί" στο δεύτερο, εικόνα ομάδας με βελτίωση απόψε πάντως. Και τώρα το κοινωνικό μήνυμα. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ της Ξάνθης που άρχισαν ρατσιστικά καραγκιοζηλίκια προς τον Cisse (και τον κάθε Cisse εδώ που τα λέμε. Οι μαλάκες κάνουν "ουγκ" και κουνούν μπανάνες χωρις να σκέφτονται οτι προσβάλλουν ακόμη και τους εγχρωμους παίχτες της ομάδας τους). Ελπίζω να γούσταρε ο προστάτης σας τσουτσέκια. Και κάνω λόγο για ανατομία.
Αυτό που είπε ο αποπάνως για τα ζώα. Η ομάδα σε ατομικό επίπεδο βελτιώνεται και φαίνεται ότι κάτι διδάσκεται στις προπονήσεις, αλλά θα αργήσει να βγει στο γήπεδο έτσι που τα μπουρδελέψαμε. Γκολάρα Σισέ και το δεύτερο πάλι δικό του ήταν. Παίζουμε χωρίς δεξί χαφ.
πως εχει επικρατησει σαυτη τη χωρα να χρησιμοποιουμε το "εγχρωμος" ;
ειναι πιο ευγενικο απο το "μαυρος";
einai pio "xaroumeno" :P:P
το οποίο african american είναι παπαριά μεγίστη.
υποθέτει ότι ο άλλος εφ' όσον είναι μαύρος, είναι κι απ' την αφρική.
Κι αν ο μαύρος δεν είναι αμερικάνος, πάλι african american?
Σκετο Αφρικαν τοτε, μην εισαι αμπαλος. :P
(παραρια ειναι η ολη φαση το ξερω, απλα σου απανταω μιας και ρωτησες, οντως ειναι σκετο)
Παντως Αφρικαν Αμερικαν λενε μονο τους μαυρους που ειναι απο ΑΦρικη (καταγωγη εστω).
Οι αλλοι σκουροι ειναι συνηθως λατινοι ή middleeastern.
ή ινδονήσιοι, πολυνήσιοι, αβορίγινες ή (κυριώς) ευρωπαίοι μετανάστες
Οι τρεις πρωτες κατηγοριες περιγραφονται ως polynesian ή κατι παρεμφερες που δε θυμαμαι (και διαφερουν αισθητα) ενω οι Γαλλοι ή Αγγλοι ας πουμε African ειναι, απο εκει ειναι τα γονιδια τους, καταγωγη εννοουν οταν το λενε, οχι εθνικοτητα. Εγω θεωρουμε ΚΟΚΕΖΙΑΝ ας πουμε, δε θυμαμαι να εχω παει στον Καυκασο.
cock-asian ? Μικροτσούτσουνος;