φάντασμα απορία
παράνομο να κρατήσεις γενικά φωτογραφίες?
Printable View
φάντασμα απορία
παράνομο να κρατήσεις γενικά φωτογραφίες?
Ναι, χωρίς την άδεια του "φωτογράφου". Ε και δεν νομίζω ο φωτογράφος να θέλει να σου δώσει την άδεια να κρατήσεις το μπουκάκι του.
δλδ ένας φωτογράφος (ο έχων άδεια) μπορεί να κρατάει τις φωτογραφίες που εμφανίζει?
Ο Σάδοουκινγκ νομίζω ενοεί του ιδιοκτήτη των φωτογραφιώνε, τον λήπτη, αυτόν που ενώ όλοι γαμούσαν, αυτός έβγαζε φωτός.
Ε αν εχει την αδεια του κατοχου των πνευματικων δικαιωματων της φωτογραφιας, το χαρτι, τα χημικα και ο κοπος ειναι ολα δικα του εξοδα... γιατι να ειναι παρανομο?
Εντιτ, ο Shadowking οντως εννοει αυτον που τραβαει τη φωτογραφια.
Μόνο εγώ δε μπορώ να μπω στο rapidshare τη στιγμή που θέλω σαν τρελός να δω ταινία;
Exw sundesei enan ekswteriko sklhro pou thelei USB 2. To pc mou leei pws exw kai kala 8 (!) axrhsimopoihtes grhgores thures USB, otan egw 6 vlepw oles ki oles, 3 apo tis opoies xrhsimopoiountai, kai einai arges. Ti thelei na pei o poihths?
Θύρες που βγάζει η motherboard αλλά δεν έχει εξόδους το tower?
Pithano,nai.. Ti kanw s'authn th periptwsh omws? O sklhros sernetai.. :?
Προσωπικα δεν καταλαβα, εχεις δηλαδη 6 αργες απο τις οποιους χρησιμοποιουνται οι 3 και αλλες 8 γρηγορες που δεν εχεις ανακαλυψει που ειναι? Η ειναι οι 6 γρηγορες (το πιο λογικο) και απλα για καποιον λογο που δεν μπορεις να εξηγησεις ο σκληρος σερνεται?
epitelous irthe to inderne sto kainourgio mou spiti
Ωραια, επιτελους θα μας καλημεριζει καποιος την ωρα που παμε για υπνο. :P
Auto.Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Auto mallon apokleietai.
Δουλευει κανενας αλλος μαλακας Σαββατο?
Kala den epimenw.. o upologisths epimenei omws pws exw 8 axrhsimopoihtes grhgores thures USB kai hrtha na zhthsw ta fwta sas ,ki oxi na to paiksw guru,gia na mhn arxisoun oi xarakthrismoi pali.
Εγω δεν εχω να προσφερω τιποτα, δεν μπορω καν να καταλαβω πως γινεται να εχεις 14 θυρες USB on board, να μου λεγες οτι εχεις ξερω γω αυτα τα πως τα λενε που τωρα ξεχναω τη λεξη, α ναι, hub, να σου πω ενταξει.
Auto ennoousa k gw, 14 USB 8ures e ti skata na tis kameis? K 8 einai uperarketes, kati allo 8a paizei.
edit: twra oute gia guru milhsame, oute xaraxthrisame.
giati kaneis den erxete mazi mou sto party simera?
afou ekana mpanio :(
ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ!!!Quote:
Originally Posted by FANTASMA
πήγα εγώ "για λίγο μωρέ θα πας, έχει κάτι πράματα να φέρεις, τα φορτώνεις στ'αμάξι, βλέπεις κει πέρα αν θέλουν τπτ κ γυρνάς"
η μικρή λεπτομέρεια ήταν πως υπήρχαν τρία (3) συνεργεία κει πέρα που όλοι με περιμένανε με ανοιχτές αγκάλες και πως τα "κάτι πράματα" ήταν δύο δρομολόγια
κ ήμουνα γέρακα
και μένω αγία βαρβάρα
μαμαα...
Pige kaneis sas Bregovic x8es ? [thess/niki]
Βραδυνός υπνάκος 7:30-10:00 sucks. Πάω να κάνω μπάνιο μπας και σώσω το βράδυ...
Nustazw.
mou fagane to ipod sto party pou kaneis den i8ele na er8ei mazi mou.. alla telika ir8e...
oute dio vdomades den to ixa...
ke itan doro apo tis sis... :cry: :cry:
Αχορταγες λεσβιες τσ τσ τσ.
ήσανε εξάρχεια χθες κατά τις 10καιμιση-11;Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Mέρες.
Ξέρει κανείς σε τι οφείλεται ο ίλιγγος στη διάρκεια του ύπνου; :|
μην τα ανακατεύεις
Yeap :)Quote:
Originally Posted by Fireknight
Ego piga x8es [Savvato] ke emina ape3o ston koloMylo . Telika anti gia Bregovic eida ton Tus sto X ... ... .. :|Quote:
Originally Posted by H.
Bregovic fantazome kala itan e?
o tus einai o gnostos hip hopas?
imane apo noris, ine ali8ia.Quote:
Originally Posted by LokiTricksterGod
απαραδεκτοι :touched:
Σπάσαν το αμάξι της κολλητής μου..
Και τα μόνα πράγματα που κλέψαν ήταν ταυτότητα/δίπλωμα, κάτι μωρομάντηλα και ένα cd..!!
Και αφήσαν ραδιοκασσετόφωνο, ένα βραχιόλι και διάφορα άλλα σχετικής αξίας... :|
ΖΑΜΠΟΝ ρε πούστη μου.. κατεβάζουν τα ντρόγκια και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.. έλεος.. :x
προφανώς ήταν ο ίδιος που έσπασε τ'αμάξι τ'αδερφού μου και θεώρησε καλή ιδέα να πάρει ένα ζευγάρι παλιά, βρώμικα και διαλυμένα παπούτσια κι ένα χαντς φρη (όχι μπλούτουθ) και να αφήσει ένα ολοκαίνουριο ακριβό μπουφάν, το ράδιο και το σι-ντι-τσέιτζερ.Quote:
Originally Posted by Deniz
απο καμια ασφαλιστικη θα ητανQuote:
Originally Posted by tamagothi
Σημερα ειχα κατι ΚΑΨΕΣ (και καυλες δηλαδη) που ημουν με κοντομανικο ολη μερα. Δεν ειχε και ιδιαιτερο κρυο δηλαδη, αλλα εγω μενω και κατω απο το βουνο. Σαπισα ολη μερα σπιτι με προ εβολουσιον τουρνουα, ντερμπυ της πουτανας και δευτερο τουρνουα προ εβολουσιον. Σουβλακια, υπολειμματα βασιλοπιτας, σοκολατακια, κοκα κολα, μουστοκουλουρα απο Σπατα (καποιοι ξερουν) και πονοκεφαλο εδω και 5 ωρες. Επισης, βαρεθηκα να βλεπω για τη βλεννα του σαλιγκαριου στα τελεμαρκετινγκ.
Που πήγαν τα "καλημέρα" bot?
Καλημέρα :)
den iparxoun pia "kalimeres"
imaste emo.
Ο παρανοΪκος πρωην ξαναχτυπα version.Quote:
Originally Posted by attila