24 ώρες και 30 χαρτομάντηλα μετά τίποτα δεν έχει αλλάξει... :cry:Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
Printable View
24 ώρες και 30 χαρτομάντηλα μετά τίποτα δεν έχει αλλάξει... :cry:Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
Yparxoun kati 8aumatourga prasina xapakia pou legontai Comtrex Cold. Pairneis 2 ana 8wro kai eisai cool.
άμα δεν σταματάει κ αύριο,έφυγα για Κομτρεξ ΚολντQuote:
Originally Posted by Blindgeo
Γιατι σας πηρε τοσο πολυ? Παρασυρθηκατε?Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
να πάει να γαμηθεί το κρύο που κάνει απο τη στιγμή που θα βγείς απ'το mall μέχρι να έρθει το τρένο ε
giati opos ipe ke o kolitos mou.... "den iparxei to: ena magazi, ena mplouzaki"Quote:
Originally Posted by FANTASMA
edit: kalimera
Τον κάνει έναν ψόφο.
Quote:
Originally Posted by dead in magazines
ωραία είναι!
λοιπον, έχοντας γυρίσει χθες όλα τα μαγαζιά εξαρχείων και περιχώρων και έχοντας φύγει στα καπάκια καταλήγω ότι η αθήνα δεν έχει σοβαρά μαγαζιά για ποτό.
Isxuei.
Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει πάει Πειραιά/Γκάζι/Πετρούπολη εντ φριεντς, ε?
στο γκάζι έχω πάει χοξτον και π όπου ήταν ΟΚ, από πειραιά και πετρούπολη δεν έχω ιδέα.
τι μπορεί να έχει στην πετρούπολη;
Ntamargia.
sto gkazi,osa magazia exw tsekarei-liga- mou fenonte ola idia
sovara twra,san ta magazia sth 8essalonikh den einai kanena edw sthn a8hna.
as poume,gesualto,h opws grafete :pink:
να πας στον ανθρωπο στον κεραμεικο :wink:
Aporw ti tou briskiete re paidgia :!:
Atmosfaira mnhmosunou, koniak, paksimadi k brwmika pothrgia. Malakes gothades :!:
edit tou geasualto h' opws grafetai oxi tou a8rwpou.
στον άνθρωπο ήμασταν χθες. καλτ.
θεσσαλονίκη πήγα διατηρητέο πρόσφατα που ήταν αρκετά καλά.
πάντως ο ά8ρωπας είναι υπερκαλτ (καρακαλτάρα!) και γαμάει.
Oxi oxi oxi diathrhteo :!:
Autos o mpastardos pou sto magazi tou phgiainame tosa xronia ksafnika mas xrese thn amstel 5 euro gamw to spiti tou, giati ap' oti mas eipe filh k gnwsth tou den h8ele na ginei to magazi xuma "foithtadiko"... POTE KSANA DIATHRHTEO :!:
edit:
ping :!:Quote:
Originally Posted by ikonoklast
ανθρωπο σκαει και ο Τσιπρας κιετς , εχει γινει φειμους. ακριβυνε και τις μπυρες κανα ευρο απο περσι (αμα δεν εχεις ομως παιζει και κερασμα) τον αγαπαμε!
Pxoios tsipras re prwi prwi :?:
ενας ειν ο προεδρας ρεεεεεεε.. τι πρωι πρωι ρε αχαειρευτοι :P
Ftanoun 4 post gia to tzipra omws, anakateuomai...
ΤΣΙΠΡΑΣ.
Πειραιά έχει στην σχολή ναυτικών δοκίμων δίπλα, το "Πλώρη" που είναι γωνιακό με τζαμαρία και παίζει τζαζιές εντ στάφφ.
Κέντρο Πειραιά τώρα, το "Καφέ Των Αισθήσεων" σε μία κάθετη της Σωτήρως με διάφορα ροκ και τσίλλ άουτ.
Πετρούπολη πολλά πράματα (δυστυχώς γνωρίζω λίγα) όπως το Τέρρα Πέτρα και Άπολις (απέναντι ακριβώς) και το Θεαθήνε (στο Θεαθήνε δεν πας για μουσική, πας για καλοκαίρι έξω, θέα σε όλη την Αθήνα και δέντρα και παγωτό δίπλα σε συντριβανάκια) όπως και στο Πάνθεον στο Αιγάλεω σύνορα με Αγ. Βαρβάρα στο ύψος πάνω απο τα ΤΕΙ Πειραιά.
Περιστέρι δεν έχω πολυπατήσει και δεν ξέρω πολλά , μόνο το γεγονός των πολλώ καφετεριώνε στο Μπουρνάζι (κλασσικά). Μπάχαλο, γκομενάκια κάγκουρες μηχανιώνηδες και σαύρες GTi τίγκα στο μπάσο να πάιζουν το "Εντ ντάνς γουίθ δε ντέβιλ!!!" εντ στάφφ. Δεν νομίζω να ενθουσιαστείς.
Μικρολίμανο, παρόμοια φάση, τραπεζάκια έξω, περατζάδα δίπλα στο "ποταμάκι", λίγα που παίζουν ροκ (όπως π.χ. το Wild Thing) του Λημήν Ζέας, Ιστιοπλοικός και ουζάκια, κωλοπιασάρικα πράματα. Διαλέγεις και πέρνεις.
Πάνω απο το Μικρολίμανο, στην Καστέλλα, ο δρόμος είναι διάσπαρτος με καφέ, μπαράκια μέχρι και Μεξικάνικα φαγάδικα και μικρά χωμένα σινεμαδάκια. Κρεπερι και Χάαγκεν Νταζς, Ντάνκιν Ντόντατς στο Πασσαλιμάνι, και Σεπτέμβρη με έκθεση βιβλίου στην Παραλία.
:pink:Quote:
Κέντρο Πειραιά τώρα, το "Καφέ Των Αισθήσεων" σε μία κάθετη της Σωτήρως με διάφορα ροκ και τσίλλ άουτ.
ε περι μαγαζιων..
πολυ σωστο μαγαζι για ποτο (αφτεραδικο κυριως)
ειναι το μπατμαν στον νεο κοσμο
για τους γνωστες :wink:
απτα πιο ωραια μπαρ της Αθηνας και ΥΠΕΡ-καλτ
που είναι αυτό; δεν ειναι το παλιό stairway έτσι;
δεν ξερω δεν εχει καν ταμπελα απο εξω να σου πω την αληθεια , παιζει απο γκαλαχερ μεχρι καζαντζιδη απο τα παλια της βεμπο μεχρι ρολλινγκ στοουνς και απο βαμβακαρη μεχρι πινκ φλουντ εχει κοσμο μεχρι τις 7-8 το πρωι , εχει γαμω τις βιολογικες μπυρες κλπ.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
ειναι καπου στον νεο κοσμο , οποτε εχω παει εχω παει κοκκαλο στις 5-6 το πρωι δεν μπορω να θυμαμαι.. ρωτα και θα σου πουνε το ξερουν ολοι εκει γυρω.
χιντ - το ονομα του το χει παρει απο μια μικρη κουκλα μπατμαν που ειναι πανω σε μια κανουλα μπυρας.
ΚΑΛΤ.
Anekathen hthela na paw batman alla gia kapoio logo olo to ksexnaw kai den exei tuxei akoma.
Kata t'alla, pitsadoros kai ta muala sta kagela ^_^
μην πας δεν θα σαρεσει.
Egw pali lew pws tha maresei.
sigkinisi
dakri
mi3oules
anamniseis klp
to batman gamei.
alla ine to klasiko:
vasika panta anarotiomoun se poia perioxi ine :shock:Quote:
Originally Posted by freak brother
Quote:
ο επισκέπτης Bebe έγραψε...
Ξέρω πως είναι λίγο άσχετο αλλά προ καιρού νομίζω πως είχες αναφέρει ένα μπαράκι στο Ν.Κόσμο το ''Μπάτμαν''. Σήμερα μου έχει καρφωθεί η ιδέα να πάω εκεί αλλά μου έχει βγει η ''ψυχή'' (κάπως κόλλησε στο συγκεκριμένο post) να το βρω.Που ακριβώς βρίσκεται;;;Και φυσικά είμαι-νέα- fun σου!Να μου προσέχεις το Rolling Soul.
Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2007 20:02
το μέλος teaser έγραψε...
bebe είναι ένας δρόμος κάθετος στην Φραντζή, όπως την κατεβαίνεις (Προς Σταυρό του Νότου) δεξιά. Λέγεται Βρεσθένης, και την ανεβαίνεις και με τα πόδια για 4-5 λεπτά...στα αριστερά σου θα δεις ένα φως από έξω σε στυλ pub.Enjoy
Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2007 20:11
Λοιπόν σκέφτομαι να πάω να πατήσω ένα ξύρισμα. Τι λέτε.
α, βρεσ8ένης μεριά, γειτονάκια φάση, μάιστα μάιστα.
8α δοκιμαστεί και 8α συντάξω εμπεριστατωμένο review πρός ναυτιλλομένους.
τέτοια λέγε του εσύ να κόψει κανά αυτί μετά
η αλήθεια είναι ότι όσο πάει χειροτερεύει, ακριβαίνει και δεν έχω πια την πολυτέλεια να ψάχνω το λιγοστό καιρό που περνάω εκεί...Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
Θάνατος στην αθηνα γενικα.