πήγε για ύπνο ο μαλάκας :(
Printable View
πήγε για ύπνο ο μαλάκας :(
Αμα δε μπορουσα να πιω και γω θα την επεφτα, χεχ.
ΛΑΤΡΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κερατσινι ε? απο σαλαμινα ειναι ενα 20λεπτο. Λες?
βασικα κοβουμε πιτα ΚΑΙ το πρωι
αντε καλη χρονια
O Triantafullos?Quote:
Originally Posted by Daffy
Kalh xronia koufales!
Kai kala tuxera!
When_Black_Roses_Bloom γιατί τόσο down ρε αγορίνα μου??? Αφού είσαι γούτσου και άμα το έλεγες όλο και κάποια er-παρέα θα σε έσερνε μαζί της!! :D
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ/ΟΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Υγεία πάνω απ' όλα σε όλους και ότι άλλο επιθυμείτε.. σας αγαπάω, ε!!!:pink:
Εμένα το πρόγραμμα είχε αλλαγή του έτους στο σπίτι, 1:30 την έκανα για Πέραμα και ήμουν αρκετά κωλόφαρδος ώστε να βρω ταρίφα μέσα σε 5 λεπτά, ένα μπουκάλι σαμπούκα που έφυγε σε σφηνάκια μέσα σε 15 λεπτά με το που πάτησα το πόδι μου στο intro με όποιον έβλεπα μπροστά (γνωστό ή μη) και του ευχόμουν και του έβαζα και ένα σφηνάκι για το καλό, ξέρασμα, παράπονα από γείτονες και άδοξο τέλος του πάρτυ που είχε στηθεί στο Intro, κοτοπουλάδες, αποτυχημένη προσπάθεια να κάτσουμε στο ποτοπωλείο, άραγμα λίγο απέναντι στις κρέπες και επιστροφή..
Καλά ήταν.. :D
ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ 2007 που άπειρα πράγματα πήγαν στραβά..
ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟ 2008.. :P
Σας αγαπάω όλους, ε.. :pink:
:beerz: :headbang2: :hippy: :spin: :mouse: :dcontent: :chinchilla:
ΥΓ 1: Δεν θέλω να ακούσω ούτε δείγμα από beat για μια βδομάδα τουλάχιστον..
ΥΓ 2 : Δεν θέλω να πλησιάσω ούτε δείγμα από οποιοδήποτε ποτό για κανά μήνα..
ΥΓ 3 : Σας αγαπάω όλους, ε.. ΞΑΝΑ!! :pink: :D
Λιγο κουρασμενος
Αγαπη
:pink: :pink: :pink: :pink: :hippy:Quote:
Originally Posted by hvilelos?
καταγγελω το παραπανω φτιαχτο μιασμα :beerz: :mouse: :dcontent:
καλη χρονια παϊδάκια.καλοφαγωτα να σαστε.
καλή χρονιά ρε παιδιά, η έξοδος δεν ήταν και πολύ ωραία για διάφορους λόγους αλλά δε γαμιέται, είχε ποτά, οπότε όλα είναι ωραία
τι καλή χρονιά που ενω έκανα το πρώτο 2008 θαλασσινό μπανάκι, σκυλιά μου κάναν σκατά τα πράγματα στην αμμουδιά ψάχνοντας για φαϊ :evil:
:rofl: :rofl: :rofl: O aiwnios gkantemhs! :gademis:
ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ ΦΛΟΥΡΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΚΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ.
Μανα, σκατα τα κανες.
E fetos 8a pas fantaros, ti to 8es to frouri? Ksereis oti h xronia sou 8a einai skata outws h' allws.
Καλή χρονιά σε όλους. Για αρχή εύχομαι στον εαυτό μου να συνέλθω. Μιλάμε για πολύ ξύδι.
Quote:
Originally Posted by Blindgeo
ωραια, μας γαμησες κι εσυ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, καλά τα πήγες πάλι καντιρέ :!:Quote:
Originally Posted by Candiru
Μοιράστηκα το φλουρί με τον μικρό εξάδελφο εγώ, καλή φάση. Άντε να πάει καλά η χρονιά. Ξανά καλή χρονιά σε όλους σας! :D
καλημέρα :ddrowsy:
καλή χρονιά και καλό μήνα
ωωωχ μόλις γύρισα απο το καθιερομένο φαγοπότι με τα σόγια κ δε μπορω να αναπνεύσω. καλη χρονια λεπον!
kali xronia! kerdisa flouri kai tinaksa kai tin mpanka ston aera :D
Φλουρι και δω! Τελικα μονο ο Μιτς εμεινε α-φλουρος.
Λεφτα δεν εχασα στα χαρτια, φροντισα να τα χαλασω ολα σε δισκους, ωστε να μη χρειαστει να τα πεταξω ενεκα τζογου, χωρις αντικρυσμα.
Τις καλυτερες ευχες για το Οκτω!
τι διαολο ρε ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ολοι βρηκατε το Σηστερσιο? (ηθελα να το βαλω παντα σε ενα ποστ μου)
Φανταζομαι οτι και ο ΒΑΗΡΟΥΣ θα βρηκε το ΦΛΩΡΙ. αλλα, τι πιο λογικο?
Καλή χρονιά και από εμένα λοιπόν!
πω δεν θυμαμαι τπτ
δυστυχως οι αλλοι θυμουνται.
:oops:
Αφού σε χαλάει ρε φρικ.... :|
δεν εχει τετοια
Πως γινεται να πεφτει το φλουρι στον χριστο? Να του παει καλα η χρονια?
Βασικα γιατι κοβουμε κομματι του χριστου? Αυτος κοβει για μας? :D
kali xronia ke apo mena, agoria ke koritsa!
ke anarotieme.. istera apo ton triimero eortasmo ekdilosewn, pws 8a girisoume stis doulies mas avrio?
Kai edw to idio "problhma" uparxei. Pantws uparxei kai xeirotero. Na pesei to flouri ston Ai Basilh!Quote:
Originally Posted by lab
Ή να το μοιραστούν οι δυο τους.
Kai auto.
μια φίλη μου ρωσίδα την ελέγανε στολίσναγια και πήγε φίλντ τρίπ χριστουγενιάτικο στον Ταύγετο..και έχει γίνει ήδη το 2008 και οι αλλαγές δεν 'εχουνε φανεί ακόμα,αλλά εσύ βλέπεις μια προδιάθεση αυτόνε να γίνεται....ε και λες ''μερι κρίστμας ρε αδερφε''.αλλά πρόσεχε τι πιάνεις με τα χέρια σου και τι βάζεις στο μυαλό σου καημένε...
Α,και μην το ξεχάσω...δοκιμάστε ένα life eternal απο mayhem τούνες τις ώρες...ειδικά εσύ πάνκη κάνε την προσπάθεια και άσε την όποια( αν υπάρχει) προκατάληψη στην άκρη...αγκρ και τα λοιπά
Το 2008 ξεκινησε πολυ ομορφα σε ολον τον κοσμο. Τα πουλια τραγουδανε εξω λες και ειναι ανοιξη, μιας και στα κλαδια που καθονται εχει τοπικες θερμοσφαιρες στους 25 βαθμους, ολες οι γυναικες που εχω δει στο δρομο ειτε ειναι εγκυες και περιμενουν την ευτυχια σε λιγοτερο απο 9 μηνες, ειτε ερχονται και με παρακαλανε να μου παρουν μια πιπα, ολοι οι φιλοι μου ειδοποιηθηκαν οτι δε θα πανε ποτε στρατο και μαλιστα θα τους δοθει και επιδομα 8000 ευρω για ψυχικη οδυνη επειδη αναγκαστικα πρεπει να τους κηρυξουν Ι5 και οι γονεις μου με καποιον μαγικο τροπο βρηκαν μεσα απο ενα φιλο τους φοιτητικα εισιτηρια για το γυρο του κοσμου με 78 ευρω. Το καλυτερο ομως ειναι οτι το πρωι ακουσα στις ειδησεις οτι ανακηρυχθηκε παγκοσμια ειρηνη για 8 χρονια και απαγορευθηκαν δια νομου του Νευτωνα ολες οι εκτοξευσεις σφαιρων και ολμων απο αυτοματα ή πυροβολα οπλα. Επιστημονες βρηκαν το λεγομενο Πανακειογκλομπιν, φαρμακο που σε γιατρευει απο οποιαδηποτε αρρωστια οπου και να βρισκεσαι στον κοσμο και δε θελουν καν αποζημιωση σε χρηματα γιατι ο θεος κατεβηκε και τους εδωσε αιωνια νεοτητα και αεναη γνωση. Με καποιο μαγικο τροπο εγινε καραμπολα ανημερα πρωτοχρονια στην οποια σκοτωθηκαν 9832 ταριφες και το κρατος αποφασισε ως εκτακτο συγκοινωνιακο μετρο να φτιαξει ενα ακομα μετρο, το οποιο θα ολοκληρωθει μεσα στον Ιανουαριο, και μαλιστα πριν τα δυο ντερμπυ ΟΣΦΠ - ΠΑΟ ωστε να προλαβουν να πανε οι απανταχου φιλαθλοι πιο ευκολα. Και σα να μην εφτανε αυτο, το πρωι σημερα γνωρισα τη γυναικα της ζωης μου 1.78, καστανη, πρασινα ματια και 22 χρονων για παντα. Προβλεπεται μαγικη χρονια!
κακή φάση.
Ποιο απο ολα?
όλο το πακέτο.
Quote:
Originally Posted by FANTASMA
χα,θα τους γαμήσουμε εκεί...φάντασμα έχε το νού σου θα δαγκωνόμαστε μεταξύ μας μέσα στο ναό....ο γκαλέτης θα πετάξει τρία εξώγαμα και ο κοβάσεβιτς θα πάρει το χρυσό κλειδί του Πειραιά σε εκείνο το ματς..κουφάλες λαγοί θα τσούξει πάλι η κωλοτρυπίδα
τώρα σκεφτόμουν πως οι οπαδοί του Άρη(σκουλήκια) δεν μπορούν να πάνε σε αντιπολεμικά συλλαλητήρια λόγω ονόματος του συλλόγου τους. Άρα είναι μαλάκες. Αυτά, καλή χρονιά σε όλους/όλες.
Kalimera. Otan oli i agora einai kleisti, emeis doulevoume.
Fevgo
paw stin eforia.... :?
και δεν αισθάνεσαι ευφορία; :PQuote:
Originally Posted by ~ladykiller~