βασικα θελω να το πω οτι απο την πολυ βαρεμαρα ασχολουμαστε με μαλακιες
και οχι! το διαβασα στο νετ 100% για την τριτη 90%
δεν εχει και search το γαμηδι το news24|7
Printable View
βασικα θελω να το πω οτι απο την πολυ βαρεμαρα ασχολουμαστε με μαλακιες
και οχι! το διαβασα στο νετ 100% για την τριτη 90%
δεν εχει και search το γαμηδι το news24|7
Αυτός που έχει κάνει το τραγικό fake με το nick μου στο rocking και ποστάρει εκεί τα reviews που έχω κάνει εδώ παραλλαγμένα, καλά θα κάνει να σταματήσει γιατί είναι τουλάχιστον ντροπή.
Θα σας απαλλάξω απο την τόσο ενοχλητική παρουσία μου αλλά τουλάχιστον σταματήστε το εδώ.
και πως ξέρουμε ότι δεν είναι αυτός ο αληθινός και του παίρνεις τα ρηβιού;
Ξυράφι του Occam. H δικιά σου λογική προϋποθέτει την ύπαρξη 2 ανθρώπων που θέλουν να υπάρχουν τέτοια ρηβιούζ στο όνομά τους.
Μαρεσει που του απαντας σοβαρα :P
ελα σοβαρά. απλά ζητάω πράγματα που έχω γράψει εγώ να μην ποστάρονται σε φόρουμς και συζητήσεις που δεν θέλω. σας παρακαλώ.
Νταξ, δίκιο έχεις σε αυτό το κομμάτι obv, αλλά είναι το γαμημένο ίντερνετ, μην τα παίρνεις όλα τόσο στα σοβαρά.
Εγω παντως στον ρατ ποιζον αναφερομουν που αναφεροταν σε γκουντ σαν. Κρουξ μη μασας, μερικοι σε παμε εδω μεσα!
Αυτό πρέπει κάποια στιγμή ν' αποκτήσει ένα όριο, οκ οι έξυπνοι του φόρουμ έκαναν την καζούρα τους, μας έδειξαν ότι είναι τ'αφεντικά εδώ μέσα, από κει και πέρα όταν ο άλλος είναι 30 χρονών και βγαίνει να σε παρακαλέσει για κάτι τέτοιο (προφανώς δεν έχουμε όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ και της χρήσης του ίντερνετ) και δεν έχεις τα κότσια αν όχι να βγεις να πεις 'οκ, εγώ ήμουν για χαβαλέ, το κόβω', τουλάχιστον απλά κόψτο.
Δηλαδή πόσο μαλακισμένοι είστε μερικοί άνθρωποι, δεν καταλαβαίνετε ότι έστω κι από το γαμημένο ίντερνετ είστε τουλάχιστον ενοχλητικοί στην ψυχολογία του άλλου;
Τον πούλο πια ρε μαλακισμένα.
καλά λέει ο αποπάνω. στον εαυτό του ελπίζω.
Krux μείνε!
πάντως θέλω να πιστεύω οτι η υπόσχεση κρουξ ισχύει.
εγώ ήμουν. έκανα χαβαλέ φίλε Krux. νόμιζα θα ήταν αστείο, αλλά έκανα λάθος. το κόβω τώρα.
είστε όλοι σας ξεκαρδιστικοί
σκάσε ηλίθια.