Η Παρασκευή ήρθε αλλά αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο βαρετή και απάλευτη θα προτιμούσα να μην έρθει. Θα αρχίσω να κόβομαι.
Printable View
Η Παρασκευή ήρθε αλλά αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο βαρετή και απάλευτη θα προτιμούσα να μην έρθει. Θα αρχίσω να κόβομαι.
μια emo και μια ΜΕΤΑΛΛΑΣ μας το παίζεις.
Τι διαφορά έχει;;;
το 2ο γράφεται πάντα με κεφαλαία !!!
Auto to lene kai stis egguous.
To γνωρίζω.
Den eipa to anti8eto. Plaka ston Mits kanw.
Ari8mos dipshfios - poliths upopshfios!
ΣΗΜΑ : The End.
---AΡΧΕΤΑΙ---
This is the final broadcast of navy-based ER account.
---ΛΗΓΕΙ---
.
Naftiko o neodhmokraths?
Mits, καλός πωλητής ρε
Καλός πολίτης και τα παιδιά σου αντιρρησίες.
Ο πατέρας μου είναι φρικαλέος. Όλη μέρα με είχε χώσει κανονικότατα στη δουλειά, μέχρι που ξεκίνησε κουβέντα με έναν άλλο ορκωτό για τους τίτλους Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού και τώρα τα έχει πάρει και μου είπε να τα παρατήσω όλα και να ετοιμάσω λίστα στο εξέλ με τα ΑΝΤΡΙΚΑ αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ, πόλο) ξεχωριστά, "για να σταματήσει αυτή η κοροϊδία με τους 500 τίτλους που βάζουν και τα πινγκ πονγκ μέσα"
(εντωμεταξύ έχουμε παραπάνω τίτλους στο πινγκ πονγκ εμείς)
να ανατρεξεις αμεσα στη βιβλιογραφια του δασκαλου μπαρμπη για να βγαλεις τα σωστα αποτελεσματα
δεν αντεχω αλλο με το ωραριο του υπνου μου!
την μια μερα κοιμαμαι πρωι και σικωνομαι βραδυ,τη επομενη βραδυ κ σικωνομαι απογευμα
και το χειροτερο ειναι οταν εχεις και δουλειες! τωρα πχ εχω μαθημα στις 4,ειμαι κανα 18 ωρες ξυπνιος,θα παω σαν ζομπι,θα πλακωθω στα ρεντ μπουλς,πφφφ!
μια απο τα ιδια τα τελ. 3χρονια
μαξιμουμ 5 ωρες υπνο και ωραριο τιγκα ακανονιστο
απλα πριν 1 μηνα επαθα μπλακ αουτ και εκανα να συνελθω κανα 3μερο
τα παθαινω συχνα τα black outs (1 φορα τον μηνα)
νταξει εχω και κατι καταλοιπα απο κακες ψυχολογιες κι ετσι
και με πιανει μια μαλακια! καθομαι σπιτι 2-3 μερες,ουτε μπανιο,ουτε φαι(νταξ το απαραιτητο δλδ),ουτε τιποτα
κρεβατι και ταβανοθεραπεια...
http://www.grecotel.com/corfu/corfu-...welcome_90.htm
εδω θα κανω την πρακτικη μου εφετο μεταξυ 1-06/30-9
και τουλ φαινεται πολυ χλιδα και γουσταρω! :D
σκατά στο καλοκαίρι είπαμε για φέτος;
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ το λοιπόν
και σαυτούς που τους αρέσει
γιατι ωρε?
φχαριστούμε συνάδελφε
αλλά προς τι τόση σκατίλα?
κάτι συγκεκριμένο ή απλά η κλασική μιζέρια που σας πιάνει όταν βγαίνει λίγο ήλιος κ ανοίγει ο καιρός?
Εγώ ερωτεύομαι αυτές τις μέρες ανάμεσα στο Χειμώνα και στους 40 βαθμούς-κόλαση που δεν μπορείς να κάνεις μια βόλτα.
+ Τρίκαλα και Φάρσαλα. κ Τσιλι τρικαλα για τρελά ποτα μιλάμε πριν 4 χρόνια. Έχω συγγενεις εκεί αμνεζιακ.
εγω ως κλασικος μοναχογιος γουσταρω που επιτελους ενα καλοκαιρι δεν θα τα ξυνω παλι!
ασε που θα βγαλω και λεφτα μπας και τελειωσουμε εκεινο το ριμαδι το cd!
θα μου λειψουν βεβαια οι φουστιτσες στην παραλια θεσ/νικης αλλα ελπιζω να μου το ανταποδωσουν τα τοπλες αγγλιδοκοριτσα που ελπιζω να ειναι και οπαδες σιχαμενης chelsea! :D
γιατί οι μασχάλες μου βρωμάνε σα ψοφίμι σε βάλτο
και εγω ψιλοεχω προβληματακι παρομοιο αλλα το λυνω με 2-3 ντουζ την ημερα και noxzema-pilot! :D
η μασχαλη σου βρωμααααειιι---- ααα λλλααα ξξεεεε την
τα ποδια σου βρωμανε σα σαπιο κουνουπίδι,
κι η μύτη σου απ'τα σπυρια πρηζεται σαν?
κοιτα αν θελεις λυσεις υπαρχουν
αποφευγεις τον ηλιο σαν τον βρυκολακα
αποφευγεις τα μαυρα ρουχα
περικαρπιο μετραει πολυ
αποσμητικο roll-on (πιστευω τα καλυτερα)
μπανιο πριν βγεις
ε του πουστη 10 ωρες σε κρατανε "αοσμο" αυτα!!!
Praktikh sthn Corfu lol! Den kserw an exeis paei ekei pote, alla h ntopioi den sumpa8oun polloi tous "ksenous" pou douleuoun ekei. Ase pou einai kai malakes. Kata ta alla wraio nhsi, wraia merh, alla arketa akribh. Oso gia ton Kabo pou mazeuontai oi Aggloi den plhsiazeis ekei. Den kserw pantws poso eleu8ero xrono 8a exeis gia na kaneis kai diakopes tautoxrona.
λολ! καβος! μονο εκει πηγαινα διακοπες οταν πηγαινα με γονεις!
δεν παρατηρησα κατι τετοιο παντως απο τους εκει ντοπιους προς τους ξενους!
5 μερες την βδομαδα ελεγε το συμβολαιο!νταξ οι 40 ωρες το ξερω οτι δεν ειναι 40 αλλα ελπιζω να ειναι οντως 5 μερες τουλαχιστον!
εχεις παει εσυ κερκυρα για δουλεια?
Tote phgaines san touristas. Twra 8a douleueis ekei.
Douleue h kopela mou gia 3 xronia ekei kai fantasou oti katagetai apo kei, alla ton prwto kairo htan xalia me tous ntopious.
το ειδες το λινκ? λογικα δεν θα μπλεκομαι με ντοπιους! ειναι ολοκληρο συγκροτημα,λογικα δεν θα φευγω πολυ απο εκει!
νταξ υποθεσεις τωρα!
Den 8a douleuoun ntopioi sto ksenodoxeio? Tespa. Kala na peraseis!
ναι! καλά να περάσεις τώρα που σου έκανε την καρδιά περιβόλι!
δεν τους έχω συναναστραφεί επαγγελματικά, αλλά εμένα μιά χαρά μου είχαν φερθεί οι ντόπιοι, είναι θεότρελοι αλλά καλοί.
δεν εχεις βγαλει τη σχολη μεταφραστων κλπ κλπ ε?
μόνο για διακοπές έχω βρεθεί στην Κέρκυρα.