ε δεν ειναι και λιγοι , ειναι καμια 800.000 , επισης ηρεμος ειμαι.Νεα δεν βλεπουν αυτοι εφημεριδες δεν διαβαζουν? χαχαχα εγω θα πηγαινα Ελβετια παντως :p
Printable View
ε δεν ειναι και λιγοι , ειναι καμια 800.000 , επισης ηρεμος ειμαι.Νεα δεν βλεπουν αυτοι εφημεριδες δεν διαβαζουν? χαχαχα εγω θα πηγαινα Ελβετια παντως :p
μπαφο γυρναει η μεντη στον αλλον εκει στο 9ο-10ο λεπτο;
αν οι μεταναστες ηξεραν το μεγεθος ολων αυτων των γιγαντων-καλλιτεχνων που μιλανε για αυτους στο παραπανω βιντεο
ευκολα θα αυτοκτονουσαν μπροστα απο τα γραφεια του μιχαλολιακου
χαχαχαχαχα
πως γίνεται τώρα που πέφτουν τα καθεστώτα στη βόρειο αφρική και οι λαοί πανηγυρίζουν και επέρχεται "δημοκρατία" να τα μαζεύουν και να φεύγουν τόσοι μετανάστες;
μα ζουν σε ένα περιβάλλον "αποσταθεροποίησης" είναι ουσιαστικά μια μεταβατική περίοδος και γενικά δε ξέρουν οι άνθρωποι τι τους ξημερώνει...μπορεί να φοβούνται έναν εμφύλιο πόλεμο, ίσως και τον γείτονα ρουφιάνο ..είναι ρευστή η κατάσταση
και ολοι οι μαυροι και αραβες μενουν στην ιδια χωρα, ε;
η σταθερότητα είναι το ζητούμενο; η κίνα είναι το πιο σταθερό καθεστώς, δε νομίζω ότι ψήνει κανέναν. επίσης δεν ήρθε φυσιολογική δυτική αστική δημοκρατία στην αίγυπτο (ακόμα), να υπενθυμίσω ότι κυβερνά ο στρατός αυτή τη στιγμή.
ναι ρε παιδι μου, αλλα υποτιθεται οι επαναστασεις εγιναν για ενα καλυτερο αυριο και περισσοτερες ελευθεριες. Γιατι τα μαζευεις και φευγεις τωρα που τα πραγματα υποτιθεται θα καλυτερεψουν και δεν τα μαζευες τοσα χρονια που ειχες δικτατορα και καμια ελπιδα
γιατί δε το πιάνεις?? μέχρι να έρθει η "δημοκρατία" και όλα τα συναφή υπάρχει μια περίοδος επισφαλής...όταν τα πράγματα πάρουν το δρόμο τους, θα πάρουν και οι πρόσφυγες το δρόμο της επιστροφής [τουλάχιστον έτσι έκανε ένας φίλος μου όταν έπεσε η ΕΣΣΔ]
Ενίθαρμον, όσοι πάλεψαν προφανώς και θα μείνουν.