ε αφού θέλω να πάρω κάρτα γραφικών και ψάχνω να κάνω τα 3 πάνω από πενηντάρικο
η μαλακια είναι ότι κάποτε έπιανε και μάλιστα συχνά :|
Printable View
ε αφού θέλω να πάρω κάρτα γραφικών και ψάχνω να κάνω τα 3 πάνω από πενηντάρικο
η μαλακια είναι ότι κάποτε έπιανε και μάλιστα συχνά :|
tou bulletakou afto tou to lew apo to mountial :wink:Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
episis, an pezete 1 underaki sto elliniko prwtathlima kai 1 overaki stin b norvigias exete polles pithanotites na pate tameio.
λώλ και γιατί συγκεκριμένα στα 2 αυτά league? :P
Εγω παντως παιζω ολο κατι 2-3 ευρω για μεγαλα ποσα για την φαση. Προχθες επαιξα Μουρθια γιατι ετσι μουρθε (αδφσαφδ), Νεα Υορκη για το συναισθημα, Μονακο γιατι εδινε 1.80, Ριμινι-Μοντενα Χ, Τορινο-Λατσιο Χ και τελος εναν ασο που δε θυμαμαι τωρα. Τα επιασα ολα εκτος απο την Τορινο την καριολα που εχασε 4-0 τελικα. Θα εβγαζα 160 ευρω απο 2,10. :evil: :evil: :evil:
Quote:
Originally Posted by Bullet
an rwtas sovara, stin ellada erxonte toulaxiston 5 under kais tin norvigia toulaxiston 5 over.
einai thema statistikis.
an sto ena domatio exei 7-8 kouvades kai oi 5 exoun lefta kai dialekseis enan stin tixi enan kouva exei arketes pithanotites na petixeis enan me lefta.
to idio isxiei kai sto allo domatio :P
po ti egrapsa re
Επισης, περυσι τουλαχιστον τρελη εγγυηση για οβερ η Ελβετια.
ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ 2,50
ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ 1,70
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 2,20
για ποντάρισμα βλέπουμε,ότι μας παίρνει (3ε με 9ε το πολύ)
ο άγιος σπυρίδωνας να βάλει το χέρι του
πέρασε το 1,7 πέρασε το 2,2 αλλα το 2,5 έμεινε στο x και προς μεγάλη μου έκπληξη πήγα κουβά! :x
Κι ηθελα να σου πω οτι ομαδες οπως η Γκρασχοπερς δεν ειναι ποτε για παιξιμο. Ειναι στην ιδια κατηγορια με καμια Φεγενορντ κτλ, δηλαδη ομαδες που υποτιθεται ειναι το φαβορι και κανουν συνεχεια γκελες. Σιγα μην κερδιζε με 2.5...
το Σιον Γκρασχοπερς δεν ειχε σχεση με το διπλο. Ασος ηταν και χαλασε.
Όβερ ήτανε βασικά, το οποίο έκατσε και ωραία ωραία.
Όβερ επίσης ήτανε το Ζυρίχη Λουκέρνη το οποίο έκατσε επίσης καλά.
ΟΒΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΒΑΣΚΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΕΡ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕΡ ΤΟ 5-1.
Δε γαμιέται, 3 ευρώ ήταν και πάνε.
η σιον προερχόταν από βαριά ήττα και η γκρασχόπερς είναι αρκετά φορμαρισμένη αυτό το καιρό,τελοσπάντων after christ prophets κιετςQuote:
Originally Posted by Mitsmann
Οχι αφτερ κραηστς. Το χα παιξει ασο. Δυο φορες προηγηθηκε η Σιον, δεν ειδα στην πορεια του ματς οτι ηταν καλυτερη η Γκρασχοπερς.
ρε και για μένα λέω,απλά δεν έχει νόημα,τώρα έγινε :P
ελα στον κουβα παρτ... 2332321423
παμε
φεροε - λιθουανια οβερ στο 1.45
1,50 ΤΣΕΧΙΑ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ 4
1,60 ΚΡΟΑΤΙΑ 4,50 ΑΝΔΟΡΡΑ
1,60 ΣΛΟΒΕΝΙΑ 4,50 ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
μια χαρουλα