-Γιώργο πού είναι τα παιδιά;
-Στ' αγγλικά Μαρία.
-George, where are the kids?
Printable View
-Γιώργο πού είναι τα παιδιά;
-Στ' αγγλικά Μαρία.
-George, where are the kids?
Einai o Konan sto Dhmotiko. Shkwnei h daskala ena ena ta paidakia ston xarth na poune xwres kai poleis. Shkwnei thn Maria:
-Maria pou einai h Krhth?
Deixnei h maria swsta
-Mprabo maria.
-Kwstakh pou einai o Kanadas.
Deixnei swsta o Kwstakhs.
-Mprabo Kwstakh.
-Konan pou einai to Mexico?
Deixnei o Konan thn Kabala.
H8iko didagma?
EIPE O BARBAROS TO MEXICO KABALA.
:|
Ω ΘΕΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΡΕΜΩ ΑΠ'ΤΟ ΓΕΛΙΟ.
!!!!!!ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!
Εγω σημερα εβαλα μια φιλη μου να μου πει τον καφε...
Ηθελα να μου πει για τα εξης θεματα:
Εργασια
Σπουδες
Αισθηματικα
Υγεια
Ερωτικα
Οικονομικα
Ειμαι χαλια.... Σε ολα τα παραπανω θεματα η απαντηση που της εδωσε ο καφες ηταν μια...
http://img20.imageshack.us/img20/113...afe3uo1rk4.jpg
Quote:
Originally Posted by HAVOC
ε εδώ δεν έχεις παράπονο! :P
Ήταν ένα αντρόγυνο που ο σύζυγος κάθε τόσο έλειπε για δουλειές. Έτσι και τώρα, λέει στη γυναίκα του: Γυναίκα φεύγω για Καβάλα για δυο μέρες. Καλά άντρα μου λέει αυτή, και μόλις φεύγει τρέχει στο τηλέφωνο και τηλ. στο γκόμενο. Τρέξε Μήτσο, έφυγε ο δικός μου. Καταφτάνει λοιπόν ο Μήτσος, και μη χάνοντας καιρό, τρέχουν στην κρεβατοκάμαρα όπου πιάνουν τα πινέλα και αρχίζουν το “βάψιμο“. Και πάνω που ήταν έτοιμοι να περάσουν το δεύτερο χέρι, ακούνε κλειδί στην πόρτα. Αμάν ο άντρας μου!! Λέει η μαντάμ, τι κάνουμε τώρα που να κρυφτείς!! Μη έχοντας και πολύ χρόνο στη διάθεση τους, σπρώχνει η μαντάμ το Μήτσο στη ντουλάπα. Έτσι όπως τον έσπρωξε βιαστικά όμως, η πόρτα της ντουλάπας του έπιασε τα αρχ..ια και κρεμότανε από έξω. Πονούσε ο Μήτσος αλλά τι να κάνει που ο σύζυγος είχε μπει στην κρεβατοκάμαρα, και ήταν και μποξέρ. Γιατί άντρα μου γύρισες; ρωτάει η μαντάμ. Άσε ρε γυναίκα, έχασα το αεροπλάνο, λέει αυτός, και ξαπλώνει στο κρεβάτι. Πως κάνει έτσι, βλέπει κάτι να κρέμεται από τη ντουλάπα. Τι είναι αυτά ρε γυναίκα; ρωτάει. Κόμπλαρε η κακομοίρα, δεν ήξερε τι να πει, και τελικά του λέει: Να… ξέρεις άντρα μου, καμπανάκια είναι και τα αγόρασα προχθές για να τα κρεμάσω στη
ντουλάπα, οπότε αν μπει κάποιος κλέφτης και ανοίξει τη ντουλάπα, να τον ακούσουμε!!! Άσε μας ρε γυναίκα, λέει αυτός, όλο μαλ…ιες
αγοράζεις, και χτυπάει λίγο με το χέρι του τα “καμπανάκια“. Είναι και χαλασμένα, λέει, δεν δουλεύουν. Μα δεν μπορεί, όταν τα αγόρασα χτυπούσαν, λέει η μαντάμ. Ξαναδοκιμάζει ο σύζυγος, ποιο δυνατά τώρα, αλλά πάλι δεν δουλεύανε. Εν τω μεταξύ ο Μήτσος μέσα στη ντουλάπα τρελαινόταν από τον πόνο κάθε φορά που του χτυπούσαν τα.. καμπανάκια αλλά δεν έβγαζε τσιμουδιά. Για δοκίμασε πάλι άντρα μου λέει η σύζυγος. Ξαναδοκιμάζει ο σύζυγος και αφού δεν είδε αποτέλεσμα, πιάνει την παντόφλα από κάτω και λέει: Αν δε χτυπήσουν και τώρα θα τα πας πίσω. Και αρχίζει να χτυπάει με την παντόφλα δυνατά τα “καμπανάκια“. Ο Μήτσος δεν άντεξε τόσο πόνο, ανοίγει την πόρτα της ντουλάπας, και φωνάζει: Νταν ρε μαλακα νταν
Quote:
Originally Posted by HAVOC
:headbang:
ωραία όλα αυτά αλλά τον καφέ τον λένε αφού τον πιούνε.
Αρα χάβοκ η φίλη σου εκτός από κερατωμένη από πούστη, δεν ξέρει να λέει και φλυτζάνι.
Α ναι, και σύ ήπιες μια πούτσα.
Quote:
Originally Posted by The Good Son
ekana malakia min enoxleiste
KlaioQuote:
:rofl:Quote:
Μακράν καλύτερο από τουλάχιστον το 80% των ανεκδότων που έχουν ποσταριστεί.-
Αστα αυτα και μολογα την αληθεια. Εγω δεν ξερω απο καφεδες και μαγιοκλικια. Εσυ ξεκινησες αυτο το chain email με τον καφε, εξαλλου περιλαμβανει στη λιστα τα ερωτικα, ε οσο να ναι, οπως αναφερθηκε, για γυναικα δεν ειναι κακη προβλεψη. Η φιλη μου αν ηξερε να λεει τον γκαιφε θα εβλεπε τις πουτσες στο φλυτζανι του αντρα της και θα γλυτωνε νωριτερα.Quote:
Μετσαλ.
pliromeni apantisi :shock:
Μια κοπέλα κάθεται σε μια καφετερία, και ξύνει ασυναίσθητα το αυτί της με το κλειδί του αυτοκινήτου της.
Κάποιος κάθεται και την παρακολουθεί πολλή ώρα...
Και κάποια στιγμή αυτή τσαντισμένη τον ρωτά γιατί την κοιτάει επίμονα.
- Περιμένω, λέει αυτός.
- Τι περιμένεις;
- Να δω, θα πάρεις μπροστά ή να σε σπρώξω!!!
η ξανθια στο γραφειο ξεροβηχει. η μελαχροινη τη ρωταει
μελαχροινη: τι εχεις; κρυωσες;
ξανθια: ασε. νομιζω οτι κλεινει ο λαιμος μου
μελαχροινη: εχω βρει το καταλληλο γιατρικο γι' αυτο. παιρνω μια π1π@ του αντρα μου και την επομενη μερα ειμαι περδικι. δοκιμασε το και 'συ
την αλλη μερα
μελαχροινη: καλυτερα σε βλεπω. εκανες αυτο που σου ειπα;
ξανθια: ναι πετυχε. ο αντρας σου δεν το πιστευε οτι ειναι δικια σου ιδεα.
Στο σχολείο του Τοτού η δασκάλα λέει:
- "Πείτε μου κάτι που τρώγεται και αρχίζει από λάμδα."
Πετάγεται ο Τοτός:
- "Η λάμπα κυρία."
Η δασκάλα βάζοντας τα γέλια του λέει:
- "Η λάμπα Τοτέ δεν τρώγεται."
- "Τι λέτε κυρία, αφού κάθε βράδυ ο μπαμπάς μου λέει στη μαμά μου
'Σβήσε την λάμπα και έλα να την φας'."
Μια ξανθιά, μια μελαχροινή και μια κοκκινομάλλα δουλεύουν
σε ένα γραφείο όπου η διευθύντρια είναι γυναίκα. Κάθε μέρα
η διευθύντρια φεύγει νωρίς οπότε κάποια μέρα λέει η μελαχροινή:
- "Ρε κορίτσια, δε φεύγουμε κι εμείς νωρίς αύριο; Έτσι κι αλλιώς δε θα το καταλάβει."
Πράγματι την άλλη μέρα φεύγουν αμέσως αφού έφυγε η διευθύντρια.
Η μελαχροινή πάει στο σπίτι της και καταπιάνεται με τον κήπο της ενώ η κοκκινομάλλα πηγαίνει σε ένα μπαρ. Η ξανθιά πάει και αυτή στο σπίτι της όπου όμως βρίσκει τον άντρα της να κάνει έρωτα με τη διευθύντρια. Σιγά σιγά και χωρίς να την καταλάβουν η ξανθιά φεύγει από το σπίτι και γυρίζει πίσω την κανονική ώρα.
Την άλλη μέρα λέει η μελαχροινή:
- "Ωραία ήταν χθες! Να το ξανακάνουμε καμιά φορά."
- "Όχι, εμένα παρά λίγο να με πιάσουν."
Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κάθεται σε μια καφετέρια και θυμάται τα νιάτα του. - Θυμάσαι, λέει ο γέρος στην γριά, που πρωτοσυναντηθήκαμε πριν 50 χρόνια σε ετούτη εδώ την καφετέρια και μόλις βγήκαμε από εδώ, σε πήγα πίσω στον φράχτη του διπλανού εργοστασίου και κάναμε σεξ;
- Και βέβαια το θυμάμαι, λέει η γριά.
- Ε, λοιπόν για χάρη εκείνης της μέρας, λέω να το ξανακάνουμε απόψε.
- Βεβαίως, λέει η γριά και σηκώνονται και οι δυο να βγουν από την καφετέρια.
Ένας τυπάκος που καθόταν εκεί δίπλα και άκουσε την συνομιλία, σκέφτηκε:
"Γούστο θα έχει να πάρω μάτι τα γερόντια" και τους ακολούθησε.
Βλέπει λοιπόν την γριά να σηκώνει την φούστα και να πιάνεται στον φράχτη και από πίσω ο γέρος έχοντας κατεβάσει τα παντελόνια. Το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται. Το πιο άγριο σεξ που είχε δει ποτέ ο ματάκιας!
Για 40 λεπτά, χωρίς διακοπή, το ζευγάρι τιναζόταν έξαλλα, κουνιόταν σπασμωδικά, ούρλιαζαν με τεντωμένες τις φλέβες και γουρλωμένα μάτια. Στο τέλος κατέρρευσαν και έπεσαν στο χώμα. Ο ματάκιας έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δει, ούτε ακούσει για τόσο παρατεταμένο και τόσο άγριο σεξ πόσο μάλλον από δυο γερόντια.
"Πρέπει να μάθω το μυστικό τους" σκέφτηκε.
Περίμενε να συνέλθουν και πλησίασε τον γέρο.
- Παππού, χωρίς να το θέλω είδα το σκηνικό και εντυπωσιάστηκα. Ποιο είναι το μυστικό σου; Έτσι το έκανες και πριν πενήντα χρόνια;
- Λοιπόν παιδί μου, απαντά ο γέρος, υπάρχει μια διαφορά από τότε... Ο ΓΑΜ&#*@!!%$#@ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟΣ!!!
Husband and wife are waiting at the bus stop with their nine children.
A blind man joins them after a few minutes.
When the bus arrives, they find it overloaded and only the wife and the nine kids are able to fit onto the bus.
So the husband and the blind man decide to walk.
After a while, the husband gets irritated by the ticking of the stick
of the blind man as he taps it on the sidewalk, and says to him, "Why
don't you put a piece of rubber at the end of your stick? That ticking
sound is driving me crazy."
The blind man replies, "If you would've put a rubber at the end of YOUR stick, we'd be riding the bus ... so shut the hell up."