Swollen έχεις pm (ελπίζω δηλαδή γιατό το ΕR εννίοτε κάνει και τα δικά του!! ;) )
Printable View
Swollen έχεις pm (ελπίζω δηλαδή γιατό το ΕR εννίοτε κάνει και τα δικά του!! ;) )
http://img261.imageshack.us/img261/9207/3758.jpg
Heart Attack,False Prophets,Victims και δεν συμαζευεται
ΔΙΣΚΑΡΑ
http://4.bp.blogspot.com/_saieEC3FXn...0/frontdz1.jpg
Άγνωστο διαμάντι. :dfinger:
Razor, κι εσένα θα σου αρέσει λίγο φαντάζομαι, θυμίζει αρκετά σε σημεία τα πρώτα blind guardian(ειδικά στα πιο speed μέρη).
gamane asxima oi minsk i idea mou einai??
Ιδέα σου είναι. Επίσης ιδέα τους είναι ότι το Free είναι καλός δίσκος. Από τη στιγμή που υπάρχει το πρώτο και ομώνυμο ειδικά. Καλά τα λέει ο Shora.
vasika to ritual fires of abandonment akousa xthes kai skalwsa...na tsekarw to out of a center klp klp?
Τσέκαρε άλλο group.
άστον τον κομπλέξα και άκου το out of a center. μεγάλος δίσκος και έχει μέσα narcotics and dissecting knives που σπάει γόνατα με ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ.
Μπορείς πάντα βέβαια να εμπιστευθείς τον αποπάνω όπως και τους υπόλοιπους δήθεν αυτού εδώ του φόρουμ.
τι να εμπιστευτεί βρε καμάρι μου αφού άκουσε ήδη και γούσταρε.
πλάκα στην πλάκα οκέη, καταλαβαίνω να μη σ'αρέσει το ποστμέταλ ρε παιδί μου και όλα του τα παρελκόμενα, αλλά το πώς κάνεις το άλμα από μια απλή διαφορά γούστου να κατηγορείς κόσμο για δηθενισμό πραγματικά δεν το πιάνω. παίζει δηλαδή όλοι εμείς να ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ότι γουστάρουμε νιουρόσις και μινσκ για να μας λένε ψαγμένους αλλά στ'αλήθεια να μη μας λένε τίποτα; πώς πάει ακριβώς, να ξέρω γιατί είμαι δήθεν τουλάχιστον.
εγω εμπιστευτηκα Entrancemperium. και μας κολλησε κανονικα στο τοιχο.
αφηστε τους δηθενισμους και ακουστε το. κι εσυ h.
Ναι, όπως ακριβώς το έθεσες δήθεν.
Πέραν της πλάκας, όπως στο έχω πει και πριβέ, το θεωρώ το νούμερο ένα μουσικό τρεντ της εποχής με πολλά πολλά θύματα. Αν δεν το καταλβαίνεις έτσι δεν θα το αναλύσω παραπάνω. Ούτε και θα απολογηθώ σε κάποιον οπαδό μινκς και αισέιτζ. Τέλος, άποψη μάθε ρε παιδί μου δεν είναι μόνο το "καλό", "γαμάει" και τα ρέστα αλλά και το "είναι σκατά", άσχετα που ελάχιστοι εδώ πέρα το εκφράζουν γιατί δεν γουστάρουν να την ακούνε απο πο(υ)στάκια.
Shora, φέρ' το μου, όταν θα περάσεις αύριο! :-D
Λοιπόν, το Gazpacho πάει για πολύ μεγάλα πράγματα. Τέλειο. Μαζί με το "Resurrectionists" στην κορυφή.
Όσοι είχαν ακούσει το επίσης εκπληκτικό "Night" να σπεύσουν.
~ Οι Minsk είναι φανταστικοί επίσης και τα δύο άλμπουμ τους είναι μοναδικά και απ'ότι φαίνεται και από το νέο τους κομμάτι και το επερχόμενο θα είναι στο ίδιο υψηλό επίπεδο.