Το είχα παρατήσει στα μέσα της 3ης σεζόν γιατί είχε γίνει αηδία, περίμενα κάθε εβδομάδα για καινούριο επεισόδιο και κατάφερναν να τα κάνουν το ένα πιο βαρετό από το άλλο. Αποφάσισα να το ξαναπιάσω γιατί θέλω να δω τον Μοσ Ντεφ στην έκτη και δεν θα ήξερα τι μου γίνεται. Είδα μιάμιση σεζόν σε 2 μέρες (δεν ξέρω αν είναι πολύ αλλά το λέω όπως και να 'χει).
Μόλις τέλειωσα την 4η και έχω σοκαριστεί. Κάπου έπρεπε να μιλήσω. Σ' ευχαριστώ ηάρ.
ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. Σας λυπάμαι όσους έπρεπε να περιμένετε τόσους μήνες για την πέμπτη.
Ντεμπ ζώο όρθιο μόνο μπουνιές, θρηνώ για την Ρίτα που μπορεί να ήταν ενοχλητική αλλά την αγαπούσε το αγόρι μας, επικός Τρίνιτι και πολύ συμπάθησα και τον γιο του, τα 2 thanksgiving γεύματα ήταν από τις καλύτερες σκηνές της σειράς μέχρι εκεί που έχω δει, γενικά η τέταρτη ήταν ένα τέλειο πράμα.
Αν στην πέμπτη δεν έχουν δώσει κι άλλο χώρο στον Μασούκα και μας τα πρήζουν πάλι με Μπατίστα-Λαγκουέρτα να μου το πείτε.
Επίσης, πολύ σημαντικό, αν μένει με τρελό κλιφχάνγκερ η πέμπτη να μου το πείτε κι αυτό για να μην την τελειώσω.
Ευχαριστώ.
ΥΓ: Μιγκέλ Πράντο, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.