μα εκει ειναι το καλο ρε
οι πολις πχ γιατι τοτε, εκαναν επιτυχια ξερεις? γιατι ειχαν εναν ρεγκε ντραμερ, εναν ροκα και ενα πανκιο. και βαγλαν κατι ιδιαιτερο για τοτε.
εκει ειναι η καυλα. αλλα τεσπα
Printable View
μα εκει ειναι το καλο ρε
οι πολις πχ γιατι τοτε, εκαναν επιτυχια ξερεις? γιατι ειχαν εναν ρεγκε ντραμερ, εναν ροκα και ενα πανκιο. και βαγλαν κατι ιδιαιτερο για τοτε.
εκει ειναι η καυλα. αλλα τεσπα
Ναι αλλά οι Police δεν είχαν 3-4 στονερομπασίστες συν άλλους 6-7 μέταλς κιθαρίστες. Ούτε οι Άιρον Μέντεην με τους έναν-δύο-τρεις σολίστ. Βάλε και τα νεαρότερα κορίτσια του φόρουμ που "θέλουν να μάθουν το τάδε όργανο" και θα κουβαλιούνται τζάμπα στα στούντιο και δεν θα έχει κανένας τα άντερα να τους πει να μην ξανάρθουν...
Τα λέω καλά;
poly kala.gia ola auta einai porwtiko !!!!
burnin ideara !
Παλικάρια που το έχουν κάψει τελείως και μετά βράσαν και τις στάχτες για τσάι.
Αγνή διασκέδασις και εν προκειμένω πιάσανε την κομματάρα και του κάνανε κλύσμα στα όρθια. Enjoy.
http://www.youtube.com/watch?v=nsqh9jHkHlM
genika tous goustarw para polu, alla afto to video me kourase
Είναι υπερβολικά διασκεδαστικοί για να με κουράσουν! :) :)
Υπάρχουν. Κάθε χρόνο κάνουν το Power of the Night festival, και βγαλαν και δισκο πριν κάτι μήνες
Λοιπόν πήγε φίλος σε εκείνο το mega music store που λέγαμε τις προάλλες. Από το thomann κάνει παραγγελίες ο τύπος κανονικότατα και μπροστά στον πελάτη κιόλας. Δεν ξέρω τι κέρδη έχει, θα σας γελάσω. Εσύ απλά κερδίζεις τα μεταφορικά αν είσαι από θεσ/νίκη.
Κατα πασα πιθανοτητα με την ιδιοτητα της εμποριας μουσικων οργανων, εχει ως κερδος την 23% εκπτωση σε οτι παρει (το ΦΠΑ δηλαδη). Αυτο προσφερει το Τομαν.
Απτην αλλη οταν κανει την περιοδικη του δηλωση το πληρωνει αυτο το ΦΠΑ λογικα.
Φαινονται ομως και σαν εξοδα της εταιρειας οι αγορες που κανει μεσω τομαν (για να γλυτωσει καποιο ΦΠΑ) η οχι?
Εναν λογιστη να μας τα πει καλυτερα~
Οπως και ναχει παντως, για οσους ειναι απο θεσσνικη και δε συμπληρωνουν 300ρι το ολο πραμα συμφερει.
Ρε, θέλω να πάρω ένα fender μπάσο. Όχι τώρα-τώρα γιατί δεν έχω λεφτά (λες και σε 2-3 μήνες θα τα έχεις μαλάκα, τεσπα). Αυτό που ήθελα ήταν ένα 5χορδο precision αλλά μπαίνοντας στο thomann μου φύγε η μαγκιά. Το φθηνότερο από 1300? Γιατί γαμώ; Από την άλλη 4χορδα precision έχει πολλά, από 700 ευρώ και βάλε. Επίσης στα 5χορδα Jazz υπάρχει οικονομικό εύρος επιλογών. Γιατί 5χορδα precision έχει μόνο ακριβά;;; Αυτό συμβαίνει γιατί δεν φέρνει ο Thomann ή απλά η fender δεν βγάζει οικονομικά 5χορδα precision (εννοώ για τιμές από 700 ευρώ). Και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, να πάρω 4χορδο precision ή 5χορδο Jazz? Μάλλον στο δεύτερο είμαι.
Μην πάρεις Fender Precision. Πάρε αυτό το Sandberg και δωσ'το μου εμένα να στο φυλάω.