Μην εισαι βλαμμενος,του γυρισε η γλωσσα θα μπρσ να παθει μεγαλυτερη ζημια
Printable View
Μην εισαι βλαμμενος,του γυρισε η γλωσσα θα μπρσ να παθει μεγαλυτερη ζημια
:moutza:Quote:
Originally Posted by dead in magazines
Ναι, θα χρειαζόταν να του σηκώσουν το σαγόνι.Quote:
Originally Posted by MastodontoideaPliokenous
Bullet o Terry mporei na einai captain apo tous ligous kai na einai kai gamw tous amyntikous alla einai kai megisto kwlopaido e. Exei kanei ki aytos kati wraia foulakia se merikous. Oxi san ayto bebaia, alla mpolika etsi "sympa8htika".Quote:
Originally Posted by Bullet
ε βασικά αυτό που σου είπε ο mastodon ρε
δεν ειναι και ο ματερατσι στη τελικη
Εμπνευσμένος από το A Blast from the Past thread. Μου 'ρθε φλασιά, έψαξα και βρήκα τον εικονιζόμενο ξένο παίκτη του Ιωνικού. Eίμαι βέβαιος ότι ο regularpaul θα τον θυμάται κι ας έμεινε μόνο για έξι μήνες.
http://img208.imageshack.us/img208/9985/fototogl4.jpg
Όποιος ρωτήσει ποιος είναι ο παίκτης του Πανιωνίου ή είναι πολύ μικρός σε ηλικία ή διαβάζει λάθος φόρουμ.
χαχαχαχαχαχ δεν υπαρχει η φωτοο
O Maragkos itan kai gmaw ta paiktakia na poume
o xlootaphtas -o quorthon na ton kanei- ta spaei.....
O Μούσα που λέτε (σιγά μην τον έβρισκε κανείς) έχει μείνει στις μνήμες μας ως ο παίχτης που στο ζέσταμα διέσχιζε με κεφαλιές (χωρίς να του πέσει η μπάλα καθόλου) όλο το γήπεδο. Νομίζω πήρε μεταγραφή για το Medrano μετά :D
Πάντως είχε έρθει μαζί με τον Χλοουάνε που δεν ήταν κακός και τον κολοσσιαίο Πιτσο, έναν από τους 5 καλύτερους ξένους που έχουν πάιξει σε μας. Ο οποίος στα 30 του έγινε υπουργός των σπορ στην Ν. Αφρική :?
Επίσης στο βάθος αριστερά με την χαίτη, είναι ο Γλύκας, ο ποδοσφαιριστής που παιζε με ένα νεφρό. Ο άλλος δικός σας είναι ο Παπαπαναγής, 11νθ?
Θυμάμαι που διάβαζα στις εφημερίδες το καλοκαίρι του '89, ότι στα φιλικά προετοιμασίας του Ιωνικού ο Μούσα ήταν αυτός που ξεχώριζε με μεγάλη άνεση από τους άλλους δύο Νοτιοαφρικανούς. Παραδόξως, εκείνες τις μέρες είχα δει μια φωτογραφία στην Ηχώ και με τους τρεις και στη λεζάντα αναφερόταν ως Μούσα, ο Πίτσο (!), που φυσικά ήταν μακράν καλύτερος και ήταν διεθνής και έμεινε χρόνια στην Ελλάδα παίζοντας ωραία μπάλα.
Ο Χλοουάνε, που κι αυτός έπαιξε μόνο το πρώτο εξάμηνο, είχε έρθει για τον Ολυμπιακό λίγα χρόνια νωρίτερα (νομίζω Δεκέμβρη '88). Είχε κάνει προπονήσεις, αλλά δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο, νομίζω. Το όνομά του όμως έχει μείνει στην ιστορία. Και για να δείξω στον regularpaul ότι την θυμάμαι την τριάδα των Νοτιοαφρικανών, ο Χλοουάνε είχε φτιάξει με ηρωική προσπάθεια από τα αριστερά το δεύτερο γκολ στην πρώτη νίκη του Ιωνικού επί του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο δικός μας στο βάθος τώρα, είναι κατά 99% ο Παπαπαναγής, διά της εις άτοπον απαγωγής δηλαδή επειδή δεν φαίνεται καθαρά και δεν μοιάζει με κανέναν άλλο.
Τι μνημονικό είναι αυτό ρε μπαγάσα?
Το ματς με τον Βόλο που λες, ήταν το 1o μας ματς στην Α' Εθνική στην Νεάπολη. Καθώς μέχρι να μπει ο χλοοτάπητας παίζαμε στο Αιγάλεω (από όπου είναι και η παραπάνω φωτο λογικά).
1η αγωνιστική χάσαμε εκεί από τον Άρη αλλά οι Αρειανοί ακόμα θα θυμούνται πόσο ακριβά πλήρωσαν το λάθος να καθήσουν ανάμεσά μας. Όχι εσύ wanker, ήσουν μικρούλης τότε (1989) :P
Για το μνημονικό που λες, πέρα από το γενικό κάψιμό μου, μεγάλο ρόλο έπαιξαν και τα χαρτάκια της Πανίνι που με βοήθησαν αφάνταστα να θυμάμαι φάτσες και ονόματα απίθανων ποδοσφαιριστών.
Και φυσικά το Ιωνικός - Πανιώνιος το '89 είχε γίνει στο Αιγάλεω και φυσικά θυμάμαι πόσο είχε έρθει αλλά δεν το λέω για να μην σκεφτεί κανείς ότι έβαλα την φωτογραφία επί τούτου (επίπεδο, όχι μαλακίες).
Με θυμάμαι επίσης να βλέπω στην Αθλητική Κυριακή και τους τσαμπουκάδες στην πρεμιέρα με τον Αρη, για τους οποίους άλλωστε τιμωρηθήκατε και το μεταξύ μας παιχνίδι (3η αγωνιστική) έγινε κεκλεισμένων των θυρών.
Ωραίες εποχές ρε γαμώτο....