axaxaxaxaxaxaxa astadiala mitsman vradiatika!!!!!!!!!!!
:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
Printable View
axaxaxaxaxaxaxa astadiala mitsman vradiatika!!!!!!!!!!!
:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
Ο Μπάλακ είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη που έχει υπάρξει ποτέ. Θα έβαζα και τον Owen αλλά ας πούμε ότι έφταιγαν οι τραυματισμοί
Δεν ειναι τεραστια μαλακια να φτανεις σε καποιο ακρο επειδη καποιος ποδοσφαιριστης ειναι τρελα υπερτιμημενος? Δηλαδη οκ, υπερμετριος ο Μπαλακ, αλλα μηπως ξερω γω οι αντιστοιχοι παικτες που παιζουν στην ιδια θεση σε οποιαδηποτε ομαδα πλην του Ολυμπιακου ειναι καλυτεροι? Τον βγαλαμε και κουτσο, ελεος.
Αν ερθει ποτε ο Μπαλακ στον Ολυμπιακο, θα πηγαινω γηπεδο στα καλυτερα διαρκειας που ειναι πιο κοντα του και θα ρωτησω και τη Σωτηρια να μου μαθει τη φραση "σηκω φυγε γαμω την παλτουδια σου, απατη των 00s."
εγώ προτιμώ ζήκο πάντως, έχει και ωραία χαίτη.
γεμισε το ποδοσφαιρο λασπωτηρακηδεςQuote:
Originally Posted by wino
ο πιο καυλιάρης λασπωτηράκιας πρέπει να είναι ο τερματοφύλακας του εργοτέλη...δεν έχω καταλάβει ακόμα αν μου φαίνεται για τρελή ή για κάγκουρας
Μετά την ιστορική και χαλαρή τριάρα της τσέλσι επί κάποιων που μου θέλανε και τελικό, στα αποδυτήρια διαδραματίστηκαν τα εξής τραγελαφικά :
Γνωστός υπάλληλος των αρουραίων με το όνομα πουρουπουπου έπαιρνε συνέντευξη από τον Καλού στα αγγλικά και μετέφραζε ο ίδιος για τους αγράμματους στους οποίους απευθυνόταν.
(αντιγράφω από αλλού)
Πραγματικά λόγια Καλού (απομαγνητοφώνηση δηλαδή, με bold το κομμάτι που είναι ασαφές
Πραγματική μετάφραση:Quote:
I think, yeah, we play a little bit well today; the thing that made the game easy for us is that we score early, and after that it was to wait for gayros come out and we have more space to score more goal and that’s what happened
I think gayros played really well too and, and yeah, there was … a lot keep for a moment and they close back... and we score, and that’s football.
I think they have a really good performance because that’s the first time they get on that level of the competition, so I think they can do better next time.
Θεγκιου βέρυ ματς, θεγκιουβέρυματς
Quote:
Νομίζω πως παίξαμε αρκετά καλά σήμερα. Αυτό που έκανε το παιχνίδι πιο εύκολο για εμάς είναι ότι σκοράραμε νωρίς. Μετά αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να περιμένουμε τον αρουραίο να ανοιχτεί ώστε να έχουμε περισσότερο χώρο για να σκοράρουμε κι' άλλα γκολ, και αυτό συνέβη.
Νομίζω ότι ο αρουραίος έπαιξε επίσης πολύ καλά, και...(ασαφές κείμενο)... και σκοράραμε, και έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Νομίζω ότι είχαν πολύ καλή απόδοση μιας και είναι η πρώτη φορά που φτάνουν σε αυτό το επίπεδο στην διοργάνωση, και νομίζω πως μπορούν να πάνε καλύτερα στο μέλλον.
ελεύθερη απόδοση, ή αλλιώς ΝΕΤάφραση:
Δείτε και το βιντεάκιQuote:
Ο Σάλομον Καλού μας είπε ότι ΕΥΤΥΧΗΣΕ, (αυτό που είδαμε κι εμείς μέσα στον αγώνα) ότι η Τσέλσι ΕΥΤΥΧΗΣΕ να σκοράρει γρήγορα, κι εφόσον η Τσέλσι σκόραρε γρήγορα περίμενε πια τον αρουραίο να βγει, μπόρεσε να πετύχει το δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και είπε ακόμη ο Σάλομον Καλού ότι ο αρουραίος αξίζει συγχαρητηρίων για τον τρόπο που έπαιξε σε όλη την διοργάνωση και όχι ειδικά απόψε και αναφέρθηκε όπως ακούσατε κι' εσείς στον καταπληκτικό κόσμο που διαθέτει η ομάδα.
http://rapidshare.com/files/97957569/pouroupoupou.avi
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
To eida merikes meres meta, alla den mporw,Quote:
Originally Posted by iskra
Gelaei o kosmos!
Ase pou h tapeinh rangers nikhse thn YPEROMADA Werder :rofl:
Αν βλέπεις μπάλα, θα πρέπει να είδες ότι το ματς της Ρέιντζερς με την Βέρντερ δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το ματς του ΠΑΟ.
Ο φίλος μου είπε ότι αυτό οφείλεται στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟ αλλά μετά γέλασε.
Τα αστειάκια για την Βέρντερ και την Ρέιντζερς άστα για χρονιές που θα κάνεις κάτι.
Πιτς, πλάκα ναι, αλλά έχεις όντως να πεις τίποτα για τον κόσμο δηλαδή;
Ford, μειώνεις πολύ τη ρέιντζερς με βάση την ιστορία της, αλλά δεν είναι κακή ομάδα ε. Αγόρασε καλό κόσμο τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει όση απόσταση από τη Βέρντερ όση νομίζεις.
gia na poume tin alitheia kammia sxesi i reintzers epoxis niouman,klos,ntiouri,kantselskis me tin torini reintzers ton papats k kouegiar.tha pesei fotxia na mas kapseiQuote:
Originally Posted by Odonian
Ναι αλλά πιστεύω το ελληνικό πρωτάθλημα το έχει.
Δεν κατάλαβες, για καλό της Ρέιντζερς το λέω. Καλή ομάδα είναι, άσχετα αν με σας έπαιξαν σαν τσαπιά. Και στο τσου λου παίξανε καλύτερα.
Για την υποτίμηση της Βέρντερ τα γράφω.
Quote:
Originally Posted by pitchfork
ελεύθερη απόδοση, ή αλλιώς ΝΕΤάφραση:
Δείτε και το βιντεάκιQuote:
Ο Σάλομον Καλού μας είπε ότι ΕΥΤΥΧΗΣΕ, (αυτό που είδαμε κι εμείς μέσα στον αγώνα) ότι η Τσέλσι ΕΥΤΥΧΗΣΕ να σκοράρει γρήγορα, κι εφόσον η Τσέλσι σκόραρε γρήγορα περίμενε πια τον αρουραίο να βγει, μπόρεσε να πετύχει το δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και είπε ακόμη ο Σάλομον Καλού ότι ο αρουραίος αξίζει συγχαρητηρίων για τον τρόπο που έπαιξε σε όλη την διοργάνωση και όχι ειδικά απόψε και αναφέρθηκε όπως ακούσατε κι' εσείς στον καταπληκτικό κόσμο που διαθέτει η ομάδα.
http://rapidshare.com/files/97957569/pouroupoupou.avi
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ[/quote:3sk9maqo]
pitchfork σε αγαπώ και ας έχουμε βριστεί. :pink:
Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
Εγώ τι να πω ρε φιλαράκι?
Με κάλυψε ο Σάλομον Καλού αχαχαχαχαχαχαχα........
Ο φόρτος εργασίας δεν μου επέτρεψε να ποστάρω αυτό το παλιό αλλά καλό:
Χρονικά εδώ είναι η θέση του στο τόπικ πάντως, σχεδόν ένα μήνα έχει να ενημερωθεί το τόπικ !!!!!!!!
Quote:
«The Times»: Ο χειρότερος των «16» ο οσφπ!
Με διόλου κολακευτικά σχόλια για τον οσφπ με αφορμή την φετινή πορεία του στο Τσάμπιονς Λιγκ αναφέρθηκε στο άρθρο του ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «The Times», Μάρτιν Σάμουελ.
Οπως σημειώνει ο Πρωταθλητής Ελλάδος είναι «κατα γενική ομολογία η χειροτερη ομάδα που είδε κανείς στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ» και συγκρίνει τους «ερυθρόλευκους» με την Μπάρνσλεϊ που απέκλεισε την Τσέλσι στο Κύπελλο. Κατηγορεί τους ιθύνοντες της διοργάνωσης που επιτρέπουν την συμμετοχή σε τόσο χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες. :lol: Φθανει στο συμπέρασμα μάλιστα οτι για τα συνεχή πρωταθλήματα του οσφπ , φταίει... η ΟΥΕΦΑ.
Αυτό το αναφέρει διότι θεωρεί οτι με τα χρήματα που αποκομίζουν οι «ερυθρόλευκοι» απο το Τσάμπιονς Λιγκ, φτιάχνουν μια ομάδα, ικανή να παίρνει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.
Τονίζει όμως οτι αυτό συμβαίνει και σε άλλα πρωταθλήματα οπως αυτό της Ολλανδίας με την Αιντχόβεν.
Κλείνοντας αναφέρει, «η εμφάνιση του οσφπ στην ήττα με 3-0 του αρουραίου στο Στάμφορντ Μπριτζ απο την Τσέλσι θα πρέπει να είναι μιά προειδοποίηση. Κουβαλάει ένα μήνυμα για τους κινδύνους που διατηρεί ενα τέτοιο προνόμιο που οδηγεί στη μετριότητα την διοργάνωση».
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=59436
nai re kala ta les.den mas paratheteis kai ta dika sou apotelesmata omws ta teleutaia 4-5 xronia stin europi??
Τελικά μοντς υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ για να σβήνουν τα οφ τόπικ ή θα ανεχόμαστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι να λέει ο ένας και ο άλλος ανενόχλητοι την παπαριά τους εδώ μέσα? :roll: :roll:
8)
Valte Magic TWRA! Prolavainete.
ti eixe?Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Κοκκαλη live να λεει τραγικοτητες. Ακομα εχει.
Ψοφησα στο γελιο με συνεντευξη κοκκαλη, μονο επειδη θα τσαντιζονταν οσοι θα εβλεπαν.
εννοω, οτι αποκλειεται (εκτος υπερβολικου απροοπτου) να δω ποτε εγω, συνεντευξη Θαναση Γιαννακοπουλου.
υ.γ. ελατε ομως, η ατακα "αλλη μια ερωτηση μονο, γιατι εχω να δω και τα πλεη οφφ" ηταν καλη.
Ο κόκαλης τασπασε πάλι. Τόσες βλακείες μαζεμένες καιρό είχα να διαβάσω.
Πάντως το σχόλιο στο (μετά το κουόουτ του πιτσ) για το ΤΣ Λ ισχύει σε κάποιο βαθμό - η ομάδα που πάει απευθείας ομίλους μπορεί να βγάλει τόσα λεφτά που να το ξανακάνει την επόμενη χρονιά κλπ. Σε χαμηλής δυναμικότητας πρωταθλήματα όπως το δικό μας.
Έλα ρε μιτς, εδώ διαβάζεις GWF. Αν έλεγε κάτι ενδιαφέρον ο τζίγγερ δε θα διάβαζες τη συνέντευξη; Εγώ προσωπικά δεν τσαντίστηκα, δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τον θείο. Σε θείους οπαδούς μιλάει άλλωστε.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Mα τις διαβαζω τις συνεντευξεις!
εννοω οτι οποιος τσαντιζεται εν ετει 2008 με δηλωσεις Σωκρατες, ε ειναι εξωγηινος.
υ.γ. να το θεσω καλυτερα οποιος τσαντιζεται σε φαση "δε το περιμενα!!! τι λεει ο μαλακας!" ειναι εξωγηινος.
Για γέλιο σίγουρα.Quote:
Δεν μπορεί ο κάθε προπονητής που έρχεται στον Ολυμπιακό να θέλει τους δικούς του ανθρώπους και να παίζει το δικό του σύστημα.
Μάλλον δεν κατάλαβα καλά αυτό. :PQuote:
Originally Posted by Mitsmann
to asteio ths upo8eshs vasika einai oti en etei 2008 polloi fila8loi tou osfp kanoun mpairakh kai panhgurizoun me auta pou eipe o kokallhs. Den ennow mits kai ford pou exoun postarei se authn th selida alla kai tous perissoterous fila8lous tou osfp pou grafoun edw
Ποσατάρετε από κάπου τι είπε ο κατάσκοπος να δούμε κι εμείς, μη ντρέπεστε, για αυτό είναι το τόπικ.
"Δεν μπορεί ο κάθε προπονητής που έρχεται στον Ολυμπιακό να θέλει τους δικούς του ανθρώπους και να παίζει το δικό του σύστημα. Ο προπονητής το μόνο που θα μπορεί να φέρει θα είναι έναν βοηθό. Δεν μπορούμε να αφήσουμε κανένα προπονητή να μας τινάξει στον αέρα".
Ειναι προφανες οτι λεει αλλο απ αυτα που κοροιδευετε και η προφανης κοκκαλεια συνταξη λογου συν το οτι σωνει και καλα θελετε να κραξετε, οδηγει σε τετοια ποστ.
επειδη γενικα εγω κανω τα τετοιου ειδου ποστ και μετα μαζευω τα πυρα, αντε, εχετε μια προσπαθεια (Eulogy π.χ. που εισαι και ονλαην) να εξηγησετε καπως το τι (ηθελε να) πει ο Σωκρατις.
Εγώ πάντως γέλασα πιο πολύ με άλλα.
λολ ελα ρε μιτσ που θα ασχοληθουμε και παραπανω με τον τυπο. τα λεμε γελαμε και παρακατω, αναλυση σε δηλωσεις καθυστερημενου μας κανει 2 φορες καθυστεριμενους :)
αχ, στρατούλη μου, πάρτον μακρυά :(
Καλα. Αυτο που ειπε παντως ειναι οτι δε γουσταρει προπονητη που θα παιζει π.χ. 4-5-1 στο Καραισκακη. Χαιρω πολυ. Μηπως θα πρεπει να διαφωνησω κι εκει??
Αντε εσεις, καθιστε με τον Πεσειρο. Αντι να τον παρει αυτον ο στρατουλης.
vasika eipe segoura kai tou xronou
Απ οσο ξερουμε, δεν παιζει να μεινει ο Σεγκουρα.
Προσωπικα παντως, δε με νοιαζει καν το ονομα του προπονητη. Αυτο που θα θελα θα ειναι α) να παιζει επιθετικα στην ελλαδα β) να εχει συναισθηση του τι γινεται αν παιζει π.χ. στο Εμηρεητς και γ) να δουμε λιγο μπαλα.
Αν και θα με παρει ο στρατος και δεν θα προλαβω να δω αν θα γινουν, αλλα λεμε τι θεμε εδω!
ela mwri seira (klirouxa leme oi naytes) :P 15 maiou mpainw. esy pou parousiazese?