8es na xwristoume sta 2?
Printable View
8es na xwristoume sta 2?
Πάντως, αν εξαιρέσουμε -ίσως- αυτό:
Τα άλλα έβγαζαν περισσότερο χιούμορ απ'ότι κακία, επιθετικότητα ή οτιδήποτε αλλο.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Δλδ οκ, αν ενοχλήθηκε τόσο ο Atheist, ας το πει. Θα είναι ένα πάτημα.
Θέλω να χτυπηθούμε σαν άντρες!!Quote:
Originally Posted by NuC
εμένα μου φαίνεται χαζό που από το γουόρνινγκ στο μπαν μεσολάβησε ένα ποστ του σόλο.
τεσπά, διαφωνώ με το μπαν αυτό όπως και αρκετοί άλλοι όπως βλέπω. peace.
gAmatO.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Αν μιλάγαμε για χιούμορ τότε θα περίμενες να γίνεται περισσότερο προς άτομα που συμπαθεί παρά προς άτομα που αντιπαθεί, έτσι; Μην τρελαθούμε δηλαδή.Quote:
Originally Posted by Khalkji
Επίσης με τον atheist ούτε έχω μιλήσει για το θέμα ούτε σκοπεύω, τον λόγο του ban τον έχω εξηγήσει πολλάκις και έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό. Ό,τι και να μου πεις, η προειδοποίηση ήταν δικαιολογημένη, η αντίδραση του σόλο όχι. Επίσης να υπενθυμίσω ότι έχει φάει και warning ban στο παρελθόν, το οποίο αποδεικνύει πως ούτε η συμπεριφορά του ήταν αποδεκτή παλιότερα και ξαφνικά δεν είναι πια, ούτε ότι από το warning πήγαμε στο ban με τυπικές διαδικασίες. Ήταν η δεύτερη φορά, και ακόμα κι αν έχει περάσει καιρός, ήταν ουσιαστικά για τον ίδιο λόγο.
Έχω πλακωθεί στο παρελθόν με κάμποσα από τα πιθηκοειδή του φόρουμ (πριβέ), αλλά δε νομίζω ότι χρειαζόταν μπαν. Για το κόλλημα με τον άθειστ να πω, όπως μου είχε πει ο ίδιος όταν του τα έχωνα για ένα ατυχές ποστ εναντίον του Emperor, "μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του". Φλωρέψαμε και κόβουμε τα flames; Free Ntaknoz.
Βασικά δεν παρακολούθησα την ολη εξελιξη σαν ιστορικος παρατηρητης και βαριέμαι να το κάνω τώρα, αλλα νιώθω την αναγκη να πεταχτω να πω και εγω τη μαλακία μου ως σωστός χρήστης. Αν και πιστευω ότι πολλές φορές το ολο στυλακι σολοικονοκλαστς ειναι εκνευριστικό, ενταξει, υποθετω οτι εκνευριστικό ειναι και πολλών αλλων εδώ μεσα αν το δεις απο την καταλληλη πλευρα, οπότε θεωρω οτι το μπαν ειναι μαλλον υπερβολικο ως λυση. Στην τελική, δεν μπορώ να καταλαβω γιατι να ενοχληθεί καποιος επειδή κάποιος αλλος γραφει μαλακίες. Όλοι ειμαστε λιγο-πολυ αγνωστοι εδω μεσα οπότε τα επίπεδα αδιαφοριας μας προς τη γνωμη της πλειονοτητας των υπολοίπων που δεν μας αφορά είναι υψηλά. Ελπίζω τα παραπάνω να βγαζουν κάποιο νόημα! Γεια σας απο εδώ!!
ΕΝΤΙΤ: εγινε και μια διορθωση σε μια προταση που κατι ειχε παραληφθει.
opote an les kai si afto me poious apofasise o Dragonlord na kanei to ban? me to alter ego tou?
Το ξεκαθαρίσαμε πιό πριν ότι δεν κατηγορώ ότι κάνεις αυτό που σου λέει ο Άθεηστ. ειδικά απ'τη στιγμή που δεν είμαι καν σίγουρος αν ο Αθεηστ θέλει να μπαναριστεί ο σόλος.
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Αυτό είναι για να δηλώσει την απροθυμία συμμετοχής του υπογράφοντος στο παρόν τόπικ. Ένα χρόνο κραξίματος μετά, δε με νοιάζει το κατά πόσο έχει ψύχωση ο σόλο όσο δεν με νοιάζει και κατά πόσο θα φάει μπαν. Γενικά, σκιστείτε στην ποδιά του, βγάλτε τα απωθημένα σας εναντίον του, κάνε ό,τι γουστάρετε αλλά plz αν θεωρείτε πως αποτελώ αφορμή όχι σαν τυχαίος στόχος/μαλάκας αλλά σαν συγκεκριμένος χρήστης, μη με ανακατεύετε plz.
Yeh, συμφωνώ και εδώ. Το ban στον Solo ήταν ό,τι πιο άκυρο έχει συμβεί.
Και στην τελική, άμα είναι να πέφτουν ban για τους λόγους που το μάζεψε ο ντακνοζ, γιατί να υπάρχει στο forum ο Steel Assassin πχ, ο οποίος σε κάθε ποστ επιτίθεται με άσχημο τρόπο, μηδενικά επιχειρήματα και κανένα λόγο σε οποιονδήποτε δεν ακούει Manowar; Επειδή είναι καθυστερημένος και τον λυπόμαστε; Δεκτόν, αλλά εμένα με ενοχλεί ο τρόπος, η αισθητική και τα ποστς πολλών, απείρως περισσότερο από του Solo. Να αρχίσω τα requests για ban;
Για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω. Ξέρω οτι όταν ένιωσα οτι το ποστιγκ μου και το φόρουμ βρισκόσαντε σε άλλη μπάντα, αποχώρησα μόνος μου. Ξέρω επίσης οτι με δεδομένο οτι το ποστιγκ μου τουλάχιστον σαν ικονοκλαστ παρουσιάζει εξαιρετική ομοιογένεια σε ό,τι αφορά το ύφος και την διατύπωση και με βάση αυτό που παρατήρησα στο παρα-προηγούμενο ποστ, ότι δύναμαι να λέω "σάλτα και γαμήσου" γιατι η συμπεριφορά αυτή του ντραγκονλορντ κά8ε άλλο παρα έντιμη είναι, φρονώ.Quote:
Originally Posted by Phoebus
Ντράγκονλορντ δε 8α δικαιολογήσω ένα ένα τα ποστς, 8α σε ρωτήσω κατα πόσο 8εωρείς οτι αυτά τα ποστς δυσχεραίνουν περισσότερο την όλη λειτουργία και γαλήνη του φόρουμ απο είκοσι ολοκληρωτικά αδιάφορα ποστς απο έναν random χρήστη/fake account όπως φερ' ειπείν του χρήστη Βοοm! ή του Σοτου του τεκίλερ (δεν έχω πρόβλημα με σας παιδιά, τυχαίο ήταν!). Το οτι μπανάρεις μετα απο αδιαφορία προς την υπόδειξη δεν είναι δείγμα για κάτι, στις άλλες περιπτώσεις δεν υπήρξε καν τέτοια. Ταυτόχρονα γνωρίζεις οτι αν προχώραγες στην δεύτερη σελίδα των ποστς του σόλου 8α έβρισκες μερικά ακόμα τέτοια ποστς που σ'ενοχλούν, όπως και στην τρίτη. Όπως και σε όλες. Αρα δεν πρόκειται για κάτι που εντά8ηκε τον τελευταίο καιρό -οπότε και υπήρξε το γούρνιγκ-, μάλλον κά8ε άλλο. Αμφισβητώ επίσης το ότι κάποιο απο αυτά τα ποστς υπήρξε προϊόν για εσωτερική κατανάλωση, προσωπικά δεν 8υμάμαι να ασχολή8ηκα ειδικώς με κανένα, στο γραφείο, στο σπίτι ή στο σχολικό. Τέλος δείξε μου τώρα παρεμφερή ποστ με αυτά του σόλου που παρατήρησες στην δικιά μου λίστα ποστς ή σε αυτήν του χόλκ. Εκεί χωράει το σάλτα.
Αντιπαρέρχομαι το ότι όλοι κωφεύετε στο γεγονός ότι το ban ΔΕΝ έγινε για τη συμπεριφορά του solo ως poster αυτή καθεαυτή, και σας περικαλώ να μου υποδείξετε χρήστη με παρόμοια ποσότητα εριστικών/ειρωνικών ποστς με αυτά που παρέθεσα. Τα οποία επαναλαμβάνω και πάλι ότι ΔΕΝ ήταν η αιτία για το ban, οπότε τα "να φάει κι εκείνος να φάει κι ο άλλος" είναι άκυρα.
Αν αυτό πήγαινε σε μενα, να ξεκαθαρίσω σε περίπτωση που δεν το χετε καταλαβει (και σας ειχα και για εξυπνα παιδια), πέρα από το μοντερεητιν του μιουζικ και την ενασχοληση με το μαγκαζιν, δεν αποφασιζω ιδιαίτερα για τα τεκταινομενα του φορουμ, το οποίο σαφώς και ανήκει στον ντραγκονλορντ και στον ντεντ (υποθετω με αυτη τη σειρα). Από εκεί και περα σιγα μη σπαταλήσω και φαια ουσια για να παρω αποφασεις για μια ομαδα ατομων που στο μεγαλύτερο μερος της με αφηνει αδιαφορο με καποιες αναλαμπές εκνευρισμού. Πιθανοτατα αν ημουν αντμιν να ηθελα να μπαναρω πολυ περισσοτερο κοσμο για προσβολη της αισθητικής και της νοημοσυνης μου. Το αν θα το εκανα τελικα ειναι μια εντελως διαφορετική υποθεση και μαλλον δεν θα μαθουμε ποτε την απαντηση.Quote:
Originally Posted by NuC
Σε περιπτωση που το παραπανω δεν απευθυνεται σε μενα, μπορείτε να αγνοησετε το παρον ποστ
Λυπάμαι αν με βλέπεις ως γλύφτη. Εγώ απλά έκανα μια κριτική απέναντι σε μένα και σε όλους, τόσο στον σολο όσο και στον dragonlord για το πως είναι τα πράγματα στο φορουμ. Αν θες να με λες γλύφτη, μάλλον δεν ξέρεις τι σχέση έχω εγώ με τον dragonlord και τι σχέση έχω με τον solo ή τον ikonoklast ή τον atheist. Έτσι για να γνωρίζεις λοιπόν και εσύ και όλοι, δεν έχω καμία σχέση με κανέναν, με τον dragonlord γνωρίζομαι μόνο, και αυτό επειδή κάποιο καιρό έμπαινε στο δικό μου κανάλι στο irc. ΟΚ; Με τον atheist έχω μιλήσει μια φορά στο irc και μου είχε δείξει ένα ποιηματάκι. Με τον ikonoklast πιστεύω ότι έχω κάνει μερικές πολύ καλές συζητήσεις σ'αυτό το φόρουμ. Με τον solo έχω γνωριστεί και τίποτε περισσότερο. Γιατί αν δεν το ξεκαθαρίσω αυτό, στο τέλος θα είμαι ο γλύφτης, επειδή απλά "φαίνομαι".Quote:
Originally Posted by NuC
Και συγκεκριμένα μιλάω στον Deggial γιατί το παιδί το ξέρω. Πήγα διακοπές μαζί του. Και δεν έχει σχέση μ'αυτές τις εντυπώσεις που και ο ίδιος ίσως κάποτε έθρεψε για τον χαβαλέ. Σέβομαι να αστειεύεσαι, αλλά τώρα που υποτίθεται μιλάμε σοβαρά (;) δε νομίζω ότι εσύ σέβεσαι τη γνώση που έχω ότι ο Deggial δεν είναι to_robotaki.
kveld : logw tou parapanw post,8elw na sou pw oti mexri prin se 8ewrousa apla ligo kompleksiko.
phoebus: egw den piga diakopes mazi tou omws. einai POLY kalo paidi ton kserw prin apo sena, alla den pavei na dinei tin entipwsi afti.
kai genikotera einai gamimeno FORUM
an itan alliws 8a to legane blog ,8a grafe o ka8enas tin paparia ti dikia tou sto diko tou blog kai 8a esvine oti sxoleia den tou aresan.
ενταξει υποθετω οτι θα καταφερουμε να επιζησουμε και οι δυο με τη παρουσα κατασταση, οποτε νο χαρντ φιλινγκς!
oute kan filaraki.
Σιχαίνομαι την έννοια του ban γενικώς. Μόνο στο σλσκ έχω αυτή την δυνατότητα και την ασκώ πάντα με πολλές προειδοποιήσεις κ πάντα σε ηλίθιους, ισπανόφωνους (je je je) κλπ. Αλλά και πάλι όχι για καιρό, σιωπηρά το αποσύρω.
Πάνε - μυριάδες πινκς, έχουμε καιρό να τα πούμε - αλλά η συντριπτική πλειοψηφία δεν μπορεί να κάνει τόσο λάθος, ε?
απ'τον σόλο:
Quote:
όπως προείπα το φαντάστηκα ότι θα χρειαστεί να αποφασηνίσω μερικά πρόσφατα posts μου, απλά θα περίμενα αυτό να συμβεί πριν το ban. έτσι, αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω ως βήμα τον κάλκι ο οποίος είναι αρκετά διπλωμάτης ώστε να μη φάει κι αυτός μπαν γι' αυτό εδώ το paste.
έχουμε και λέμε, το "πενήντα;" στο lost θρεντ σχετίζεται με το πόσο γελοία βρίσκω την τόση ανάλυση ενός sitcom σε ένα φόρουμ στο ίντερνετ, και όχι με τον φίλο άθεϊστ. αυτό θα γίνει πλήρως κατανοητό αν ανατρέξουμε στην σελίδα σαράντα του εν λόγω θρεντ όπου έχω γράψει "σαραντα" ενώ το προηγούμενο ποστ ανήκει στον σ11, χρήστης ο οποίος πλέον μου είναι έως συμπαθής και έχω καιρό να ασχολειθώ μαζί του.
εν συνεχεία, το "έιοπ" είναι το nickname μου στο ΙΡΨ εδώ και μερικές μέρες -το προηγούμενο ήταν το "γιούχου"- και απλά έτυχε να ακολουθεί ποστ του φίλου άθεϊστ, μια και απλά μου φαίνεται αστεία φράση και ήθελα να την ποστάρω κάπου. αν κάποιος δεν πείθεται ας μας εξηγήσει πως ακριβώς είναι προσβλητική με οποιονδήποτε τρόπο προς τον φίλο άθεϊστ ή οποιονδήποτε άλλο.
έπειτα, μετά την κλαπαρχιδιά που έγραψε απευθυνόμενος στην χρήστρια βάις, το "κανείς ποτέ δε γάμησε έτσι" ήταν μάλλον λίγο, ενώ εκεί που του τα χώνω για το πόσα γκομενάκια από το ιάρ γνωρίζει και πόσο χαίρεται να το καθιστά σαφές με κάθε τρίτο post, νομίζω ήμουν αρκούντως εύστοχος, ακόμα και αν υπήρξα επιθετικός.
τέλος, όσον αφορά τα δύο ποστς που απευθύνονταν στον αγαπητό admin μας η μεγάλη αλήθεια είναι ότι μου 'χε πρήξει τον πούτσο να ασχολείται με την κάθε ελάχιστη ευκαιρία με την πάρτη μου και να απαντάει με λύσσα και λαχτάρα σε ποστς μου τα οποία, αν ανήκαν σε άλλον, πιθανότατα δεν θα έμπαινε καν στον κόπο να σχολιάσει στο ΜΣΝ. οπότε είπα να ασχολειθώ και εγώ λίγο με την πάρτη του και η αλήθεια είναι πως με εκείνα τα ποστς είχα γελάσει πολύ =)
τέλειώνοντας, και ελπίζοντας αυτή να είναι η τελευταία μετα-μπανική μου παρέμβαση, θα ήθελα αφ' ενός να μάθω ποιοί φίλοι admins συναίνεσαν σε αυτό το μπαν, μια και για να είμαι ειλικρινής για τούς 2 βρίσκω απίθανο, ενώ ο τρίτος έχω την αίσθηση ότι έχει πάψει να έχει επαφή με το ιάρ ή με οτιδήποτε άλλο εδώ και καιρό. και αφ' ετέρου να τονίσω ότι ο φίλος ικόνοκλαστ (και μάλιστα χωρίς να τα έχουμε μιλημένα!) ήταν ο πιο εύστοχος, το θέμα είναι ξεκάθαρα προσωπικό και δεν ξέρω αν ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος admin μας χωλαίνει σε αυτογνωσία ή/και ειλικρινία ώστε να μην το συνειδητοποιεί/παραδέχεται αντιστοίχως.
επίσης, δεν ζητάω να βγει το μπαν ούτε ενοχλήθηκα ιδιαίτερα από αυτό, απλά ήθελα να αποσαφηνίσω κάποια πράγματα πριν σωπάσω για πάντα, αμέ!
διαφωνώ και εγώ, η εριστικότητά του ήταν σε ανεκτά επίπεδα, κάποιων άλλων είναι υπερβολικά ακραία, επιπλέον έγραφε και σοβαρά θέματα. Κρίμα, ελπίζω να το ξανασκεφτεί ο αντιμινιστράτορας.
Χειμώνιασε, καιρός να πάω και εγώ για κανένα ban-ιο στη θάλασσα 8)
stamateiste :!: mou xalate tin klika :!:
egw to solo poly ton agapw ki as mi to pisteyei kai ton dragonlord episis kai thelw na ksanasmiksoun kai epsaxna mia pik apo palia pou itan agkaliasmenoi kai itan wraia.
emena mou aresei na mpainei o kathenas kai na grafei ti malakia tou kai na ton vrizoume kai na pernaei i wra eyxarista kai epoikodomitika.
alla egw eimai apla egw.
ο ρλυ;Quote:
Originally Posted by NuC
Ποια εντύπωση, που; Όταν λέμε κάτι robot σημαίνει ότι είναι αναίσθητο και άβουλο. Ο Deggial κάθε άλλο παρά άβουλος είναι, και τις απόψεις του έχει, και τα γούστα του, και στην τελική μιλάμε για μια ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΟΚ; Γάμησε τις εντυπώσεις, μπορείς να χαρακτηρίζεις πως είναι ο καθένας εδώ μέσα; Ευχαριστώ. Και στα λέω εσένα επειδή σε συμπαθώ πολύ, όπως ξέρω ότι "το έθεσες ευγενικά" επειδη νομίζω ότι και συ με συμπαθείς. Έτσι θέλω να ελπίζω τουλάχιστον :)
Ikonoklast, σε αναφέρω γιατί παρότι σε αρκετά flames συμφωνούσαμε και δεν έμπαινα στον κόπο να σε "κρίνω" για τον τρόπο που μιλούσες μερικές φορές, μια φορά μόνο, όχι ως ikonoklast αλλά ως umbilical με είχες βρίσει και σε μία παράγραφο είχες κάνει ένα ολόκληρο ψυχογράφημα. Και τότε είχα βγει εγώ και σου είχα πει ότι κάνεις λάθος και δεν με ξέρεις. Δεν μπορώ να σου βρω ακριβώς το τόπικ, απλά θέλω να υποδείξω ότι για κάποιο λόγο, σε ό,τι διαβάζετε ψάχνετε να βρείτε εχθρούς και να φερθείτε άσχημα στον οποιονδήποτε ενώ στην πραγματική ζωή αμφιβάλλω αν ποτέ εκφράζεστε με τέτοιο τρόπο, ειδικά όταν μιλάτε σοβαρά υποτίθεται.
Εγώ είπα στον Solo πριν τι πιστεύω, αν θες το ξαναδιαβάζεις. Απάντησε με ένα "ok" το οποίο εμένα με αφήνει να απορώ αν όντως κατάλαβε τι του είπα ή αυτό ήταν ακόμα ένα ειρωνικό ποστ. Αν όντως κατάλαβε τότε είμαι κατά του ban - αν όμως έκανε απλά ένα ακόμα ειρωνικό post (και σόρρυ που δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά πλέον το χιούμορ για αρκετούς είναι η ειρωνική σοβαροφάνεια) τότε μιλάμε απλά για κάποιον που από τη μία λέει "στα αρχίδια μου σας γράφω" και μετά ασχολείται, και σχολιάζει και κράζει κτλ. Για ποιο λόγο;
και ο Μπάρκας ποιός είναι;
εντιτ: αυτό πάει κάτω απ'το ποστ του Αμνήζιακ, φανταστείτε
Εγώ από την άλλη ως πρόσφατα μπαναριζμένος σε άλλο φόρουμ που έμπαινα από την αρχές του δε μαρέσει που πράγματα που κάποτε μας άρεσαν και συμμετέχαμε (κάτι που θα μπορούσε να οριστεί ως "χαβαλές " θαρρώ), πλέον μας ενοχλούν και το παίζουμε ενοχλημένοι.
α και το "έχουμε πλέον περισσότερο κόζμο και δεν υπάρχει τάξη" έχω βαρεθεί να το ακούω ως δικαιολογία σε περίπτωση που η μοίρα θα οδηγούσε σε κάτι τέτοιο. αυτά σας αγαπάω όλους και γλείφω άμαλάχει.
Αν ο χρήστης κάρχαρτ έχει κόμπλεξ λόγω της δυσλειτουργίας του ακουστικού του νεύρου και δε γουστάρει Manowar, ε δε θα την πληρώσω εγώ. Κουφός είναι. Απλά πράγματα.
Αν τώρα οφείλεται στη δυσλειτουργία του εγκεφάλου του και πιστεύει πως όλα αυτά τα ποστς είναι σοβαρά και πως και στην πραγματική μου ζωή είμαι έτσι, σνομπάρω όποιον δε γουστάρει Manowar, τον βρίζω και άλλα όμορφα, ε σόρι κι όλας. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
ΥΓ: Καλά γαμάνε οι Manowar τα ακούσματά σας.
ΥΥΓ: Πόσο σοβαρό είναι το ΥΓ; Αφήνεται άσκηση στον αναγνώστη.
katapineis kiolas? :pink:
πωπω καμία ελπίδα.
αχαχαχ, ποστ σολο.
Αυτό λέω κι εγώ.
Το ER είναι, δεν είναι χώρος συζήτησης του ΜΙΤ.
Ο Αμνίζιακ το είπε καλύτερα από όλους.
Σώπα! είχα την εντυπωση από τις "αναλύσεις" σου πως είναι!Quote:
Originally Posted by Steel Assassin
Καντιρού τράβα παίξε παραδίπλα. Εδώ μιλάνε οι μεγάλοι.
πρέπει να ταν πριν 3-4 χρόνια περίπου ντραγκο που ήσουν στη θέση του σολο και που ο αντμιν του τότε φόρουμ επιχειρηματολογούσε σαν εσένα τώρα. (και για να είμαστε και δίκαιοι, του χατε σπάσει λίγο τ'αρχίδια τότε, αλλά ήσασταν πνευματώδης και είχε πλάκα)
βσκ άργησες να λάβεις μέτρα, αν όντως αυτό είναι που θες και θες να εφαρμόσεις τους κανόνες. Σε άλλα "σοβαρα" φορα με το που θα βρίσει κάποιος μπανάρεται σχεδόν αμέσως και όλοι το δέχονται αυτό και προσέχουν. Εδώ είχαμε πει να είμαστε χαλαροί, όχι σοβαροφανείς και γενικά ο καθενας να εκφράζεται όπως θέλει. Του σόλο του βγαίνει μια αρνητικότητα αυτό τον καιρό, τι να κάνουμε τώρα. Αν θες να είσαι δίκαιος θα έπρεπε να έχει μπαναριστεί και ο καλκι τότε που κυνηγούσε από πίσω τη χαβοκ και την έβριζε για άσχετα ποστ, κάτι που είχε καταντήσει εντελώς μαλακία. Και εντελώς στατιστικα άλλοι users κι όχι ο σόλο έχουν τα σκηπτρα των αποκλειστικά ειρωνικών σχολίων. Και μεταξύ μας, η καθυστέρηση του βερντικτ είναι πιο εκνευριστική από την όποια χολή του σόλο.
πέρα από αυτά, το φόρουμ είχε ξεκινήσει παρεΐστικα, βγαίναμε 20 άτομα για καφέ και μαζευόμασταν Τετάρτες 15 τζασμίν ξέρω γω, κάποιοι απομακρύνθηκαν, κάποιοι βαρέθηκαν, άλλους τους εκνευρίζει το παρείστικο και έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Σόλο αν σ'ενοχλούν τα inside jokes και όταν το ερ πάει διακοπές, τι να γίνει, αφού κάποιοι έχουν ακόμα επαφές. Αν δε σ'αρεσε η κατάσταση έπρεπε να χες φύγει από μόνος σου, όχι να μας πρήζεις επειδή το λοστ-θρεντ έφτασε τις 50+ σελίδες (κάτι που δε σε αναγκάζει κανένας μα κανένας να διαβάσεις). Ο cancer βαρέθηκε να γράφει και σταμάτησε χωρίς νταπαντουπα και πομπώδης σχόλια και χωρίς να φορτωθεί σε κανέναν με σχόλια. Ελπίζω να μην το εκλάβεις αυτό ως εκ του ασφαλούς κριτική
Ligo eleipsa kai ta kanate poutana.... :cry:
Den 8elw na pw tpt, nomizw pws kserete oti sas agapw olous. To exw deiksei, 8a to ksanadeiksw na eiste sigouroi gi'auto.
Sto katw katw ths grafhs, 8umh8hte to tragoudaki pou leei "giati den ebales ki esu ligo nero mes'to krasi".
Θυμίζω ότι μπαν στο φόρουμ έφαγαν στο παρελθόν ροκαβλοειδή εκτρώματα και μάλιστα μετά από πολλές παρεκτροπές και αντίστοιχες προειδοποιήσεις. Δεν είναι δυνατό να μπαίνει στο τσουβάλι αυτό ο σόλο. Το πολύ πολύ να του άξιζε ως απάντηση κανένα "δε μας χέζεις" σε τόπικς που μιζέριασε.
Και σεβασμός γιατί ποστάρω με ένα χέρι.
TON KOBW OMWS oti exeis idia fatsa me to avatar auth thn stigmh. ME PRIONI KIOLASQuote:
Originally Posted by Odonian
Φίλος αν μπορούσα να έχω αυτή τη φάτσα θα ήμουν αλλού με γκόμενες. Αν εννοείς το δικό μου άβαταρ. Αν το δικό σου, έχεις δίκιο.
Me th logikh pou egine to ban sto solo 8a eprepe na ginei ban kserw gw k ston iskra (ka8olou tuxaio paradeigma) h' sto mitsmann (epishs mh_tuxaio_paradeigma). K eipa to mits k ton iskra giati tous goustarw k tous 2 k to exw ksanapei. Gia na mhn pw kanenan allo k kathgorh8w ws empa8hs.
Basika auto pou briskw pio arnhtiko sto solo (ton opoio de gnwrizw proswpika) einai oti polles fores kanei ena opws_8elete_peite_to sxolio xwris na to tekmhriwnei. Dikaiwma tou bebaia alla se arketes periptwseis k dikio na exei to xanei etsi. Auto k to oti einai eristikos px se thread pou den ton endiaferoun. Pantws to ban einai polu trabhgmeno imho.
P.S. To oti den exw 894536034 posts elpizw oti de mou sterei to dikaiwma ths apopshs.
P.S.2 Elpizw oti de 8a bre8ei kaneis na eklabei thn 1h paragrafo ws protroph gia ban stous 2 xrhstes. Elpizw.