an den ta kataferei me to group tha arxisei na poulaei ta oneira tou ws senaria....
Printable View
an den ta kataferei me to group tha arxisei na poulaei ta oneira tou ws senaria....
agagaga les?
kserw gw? ki o Fwskolos kapws etsi tha grafei... mono pou autos vlepei poly syxna to idio oneiro... :roll:
pantws apo tote pou to eida arxisa na skeftomai sobara oti isws kai na mh paw ka8olou kala telika...
plaka plaka an ginei auto ti lynch kai malakies.
ick
egw proxtes eida ena oneiro,oti htan ena game,se fash survivor 3erw gw,alla oxi reality me kameres kiets,opou balane kapoia atoma se sfaires lastixienies h kati ettoio,tous phgane se ena agnwsto planhth kai tous ekto3eusane se tyxaia shmeia,kai eprepe na broune to dromo na gyrisoune ypo anti3oes syn8hkes,se ex8riko sxedon periballon..kai eblepa oti hmouna k egw enas,kai ekoba kati boltes se kati san ekklhssia,giati yphrxe kati pshla sto kampanario pou isws h8ela h kati tetoio...kapsimo...to eblepa gia poly wra,kai eixa porw8ei san na eblepa taineia,eixe kanonika plokh kai synexeia,den htan apospasmatiko...
blepw syxna tetoia oneira-taineies kai einai gamw :P san tsampa sinema :P
Egw pali proxthes eida pws tha phgaina strato kai frikara giati htan poly alithofanes.Afou otan ksypnhsa telika prospathousa na skeftw an einai na paw strato h' oxi alla thymithika pws exw anavolh ws to 2012. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
kain giou sak..mpoi xaou mats giou sak...
:shock: :shock: :shock: 9 xronia????
o Papantwniou einai mparmpas sou? i eisai dianoitika kathysterimenos?
spoudazw Iatriko epaggelma :twisted:
teleutaia den eida kati, alla na sxoliasw to ekshs (se sxesh me kati pou anafer8ike nwritera): ki egw exw kata kairous dei oneira san tainies. me plokh, megalhs diarkeias klp. pragmatika san tainia, ki egw fusika prwtagwnisths (oxi den eimai pswnio, alla einai dika mou oneira sto katw katw :p). periergo pragma pantws. prin merika xronia eixa dei 2-3 tetoia pou ta thumamai akoma kapws. twra variemai na ta grafw (hdh egrapsa polla :p). kapoia allh fora
Κι εγώ έβλεπα πολύ τρελά πράγματα που όταν ξυπνούσα θυμόμουν με κάθε λεπτομέρεια. Κανα δυο τα θυμάμαι ακόμη. Ετυχε να πω δύο από αυτά σε μια φίλη ψυχολόγο και χωρίς να ξέρει λεπτομέρειες για διάφορες καταστάσεις, μου είπε ότι τα συγκεκριμένα όνειρα -και τα δύο- αναφέρονται σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Δε μιλάμε για ερμηνεία ονείρων του στυλ "αν δεις στον ύπνο σου σκατά σημαίνει ότι έχεις καρκίνο", αλλά για αρκετά πιο περίπλοκα πράγματα. Περίεργη φάση.
egw eida xthes ston ypno mou skata :?
emena mou bghke o ypnos se 2 wres mwlis (klasika tis teleutaies meres) kai eblepa oti eixe ginei epidromh sto spiti mou (logika kai se olh thsalamina) apo akrides kai tzitzikia kai malista mou xe kollhsei ena tzitziki sto kefali se mia toufa kai den ebgaine kai opote to tinaza na fygei petage kai mou shkwne th toufa ston aera xwris na leei na 3ekollhsei...re ti malakies blepw eleos... :evil:
The_Painless endiaferon. parolo pou den empisteuomai kai polu tous psuxologous, alla auto me ta oneira me apasxolei kai me endiaferei. tha se enoxlisw sto eggys mellon gia auto to thema
eida pali oneiro tin painless.auti ti fora leei eixame paei mazi sti thalassa kai meta gyrizame apo ti thalassa kai imastan se ena amaksi,to opoio itan san ta taksi tou londinou kai itan kana dyo alloi akoma (de thymamai poioi) kai itan profanes oti imastan zeugos.kai meta leei ego piga spiti mou kai mou steile 3 sms i painless,ta opoia eixan mesa apo ena kraugaleo orthografiko lathos kai tis stelno apantisi ypodeiknyontas ta orthografika kai epemene oti eixe dikio kai meta de thymamai.
arxizo kai anisixo.
ΙΟΥ κι εγώ την πέηνλεςς είδα :shock:
Δε θυμάμαι λεπτομέρειες.Επίσης είδα την κοπέλα μου να κάνει σεκς με το Βενιζέλο :?
opws elega kai xtes sth morfin prepei na dwsoume pasa to url tou er se kapoio psyxologiko institouto h kati tetoio....8a xoun poly douleia oi a8rwpoi :P
de pame kala reeeeeeeeeeee
maista.... ti Morfini tin oneireuontai ksypnioi kai tin Painless ston ypno tous.... :dvl:
leme kai e3ypnades e?
Αυτό να το εκλάβω ως κακία; Why? :?
:shock:
e? oxi, oxi kakia.... :doh: ela re painless.....
giati ki esy tin Painless vlepeis ston ypno sou? :DQuote:
Originally Posted by StationEleven
oxi,ti morfin ston ksypnio tou.
auto einai stadar :D
egw tin exw kseperasei pia :wink:
ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΗ ΣΚΡΟΦΑ κλπ.
giati re su president.. panw pou arxisa na se sumpa8w :/
...
egw de 8umamai ti eida, sapisa ston upno pali
to mitswtaki pou exei kaei teleiws
arxisame pali... mia pou eida to sig mou to opoio eixa 3exasei, mia twra... oxi allo karvouno
pios o logos basika pou exoume threads kai titlous sto ka8ena
na mwre na einai ena terasstio thread kai na grafoume oti nanai ws synh8ws...
Schmutsch (Schmutz!) Νόμιζα ότι δε θέλεις άλλη pizza :(Quote:
Originally Posted by enitharmon
ki allos malakas simera.... :roll:
baltoi (kai eli) eiste oloi simera?
paidia coularete mi sas pairnei apo katw, tha ksanaerthei to kalokairi kai tha pernate kai pali kala....
kalaaaaaa...gyrnaei o troxos... :x
Kante upomonh kai o ouranos 8a ginei pio galanos...
behave eni!
kalokairi sti rodo rules btw
giati bahave? ti ekana pali gmt??? :x
Eni, χαλάρωσε....:roll:
pes ta re kat :twisted:
me :alien: