αν είχατε πει ότι έχει και ταξίδια εξωτερικό θα έπαιζα και γω ρε :(
Printable View
αν είχατε πει ότι έχει και ταξίδια εξωτερικό θα έπαιζα και γω ρε :(
για κάνε μου πάλι Invite pls!
Περιμένω ένα mail από R & R και από mourning να μπει στο league. Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή το ντραφτ θα γίνει Σάββατο 19:30 αφού είναι η ώρα που βολεύει τους πάντες. Θα το ρυθμίσω στο league αύριο και θα έρθει φαντάζομαι ειδοποίηση στα mails, αλλά γενικότερα θεωρήστε το δεδομένο για τότε αν δεν αλλάξει κάτι.
ρε παίζει να βάλουμε waiver; είναι πολύ άδικο να παίρνει ο καθένας ότι θέλει όποτε θέλει και το όριο σχεδόν να μην υπάρχει...
γενικά εγώ ψήνομαι και για άλλα όπως περισσότερες κατηγορίες και περισσότερους παίχτες αλλά ότι θέλετε
Για waiver εγώ ψήνομαι. Για τους παίκτες όμως νομίζω πως ειδικά αν πάμε 14 αντί για 12 πρέπει να τους μειώσουμε, ειδικά σε συνδυασμό με το waiver, αλλιώς χάνει το νόημά του.
Το νούμερο των παιχτών της ομάδας είναι μια χαρά. Οι ενεργοί ας είναι λιγότεροι άμα ήμαστε 14.
Στους 14 βγαίνουν τα πιστόλια.
https://nothinbutnets.com/wp-content...miami-heat.jpg
ότι πει ο λαός.
κατηγορίες τις κάνουμε 11 ή 13;
Θα είμαι πολύ μαλάκας άμα πω ότι δυσκολεύομαι τελικά τρομερά για το Σάββατο και μήπως να το κάναμε Κυριακή;
Κυριακή μέχρι 3 ή μετά στις 10 το βράδυ εγώ...ξεκινάνε οι αγώνες :P
γενικά και μένα με βολεύει αρκετά η κυριακή για όλες τις ώρες
σάββατο έχω ένα ζόρι το οποίο κλασσικά θυμήθηκα τώρα.
οκ και για μένα η Κυριακή (και το Σάββατο - και οποτεδήποτε, βασίζομαι στο ότι μπορώ να κάνω draft απ'το κινητό, ελπίζω όχι εσφαλμένα)
Κυριακή αποκλείεται για εμένα και άλλους 2 σίγουρα.
Κατηγορίες 9 όπως πάντα και παίκτες ίδιοι όπως πέρσυ, άντε να κόψουμε ένα round παιχτών.
Ναι νομίζω αυτή είναι η μέση λύση αν πάμε 14, ίδιοι παίκτες αλλά 1-2 λιγότεροι ενεργοί. Τέσπα θα το δούμε αυτό. Έβαλα waiver με 1 μέρα επίσης.
Για το ντραφτ: Κυριακή απ'ότι βλέπω είναι αρκετοί που δεν μπορούν οπότε νομίζω το αφήνουμε ως έχει. Όσοι έχετε θέμα με Σάββατο, από κινητό μπορείτε ή ούτε καν;
ντάξει κάτι θα κάνουμε..
ντάξει κομπλέ εγώ γήπεδο πανιωνάρα θέλω να πάω, κάπως θα το μοντάρω
κεγώ μέσα για σάββατο
Να μαζευτούμε σε ένα discord ένα τέταρτο κι πριν το draft, για να ξεκαθαριστουν και όποιες απορίες έχουμε οι νουμπαδες?
τι ειναι το discord;
νομιζω κανα μισαωρο πριν αρχισει το ντραφτ ανοιγει το draft room φαινεται η σειρα που θα χουμε και εχει εκει chat
Ναι super, μπες στο ντραφτ νωρίς για όλες τις απορίες σου, ανοίγει μια ώρα πριν.
μεγάλο δίλημμα το νο1
και για πείτε, τα trades πότε ξεκινάνε?
ΤΩΡΑ
περσι και παλιοτερα δεν ηταν 3 θεσεις UTIL και 3 Bench;
μου το βγαζει 2 U και 4 Βench
Ναι αλλάχτηκε αυτό.
Επίσης νέοι παίχτε βάλτε άτομα στο trading block.
Φίξξξερ φέτος έχει waivers, δεν θα γίνονται οι παλιές αηδίες.
Τα waivers το μονο που κανουν ειναι πως δινουν προτεραιοτητα καθε βδομαδα σε μεταγραφες, αλλα αφου γινουν οι μεταγραφες πριν την αρχη της επομενης βδομαδας, μπορεις να κανεις ελευθερες οσες μεταγραφες θελεις, απο οσους εχουν μεινει. Ή τουλαχιστον ετσι ειναι στο NFL fantasy που ειμαι, και δε θα υπηρχε κανενας λογος να μην ειναι ετσι και στο NBA.
Τα NBA waivers δίνουν προτεραιότητα σε όποιον έκανε claim τελευταίος. Άμα εγώ έχω το 3ο πικ πχ και εσύ το 10 και πάμε και οι 2 να κάνουμε claim τον Kobe Bryant θα τον πάρεις εσύ και θα πας στο νούμερο 14. Αλλά όταν κάνεις claim κάποιον περνάει 1-2 μέρες.
δεν κατάλαβα τίποτα από αυτά που είπατε
ψιλοαπογοήτευση το trading block, γιατί βάζετε όλους τους τριτοτέταρτους? υπάρχει περίπτωση να τους πάρει κάποιος?
Είναι πολύ νωρίς για να γίνουν τα "μεγάλα" trades.
Καθώς περνάει ο καιρός, μπορεί να δεις πχ ότι είσαι κάθε βδομάδα πρώτος σε assist με διαφορά > 20 από τον δεύτερο, και τελευταίος σε rebounds ξέρω γω. Εκεί θα φανεί χρήσιμη μια ανταλλαγή Ricky Rubio με Whiteside ξέρω γω. Τώρα όμως που είναι αρχή, δύσκολα κάποιος να θέλει να κάνει trade κάποιο πικ του πάνω από το νο5, λόγω του ότι το επέλεξε φαντάζομαι γιατί πιστεύει ότι θα τον boostάρει σε κάποια κατηγορία.
Όσο προχωράει ο καιρός θα κοιτάζει ο καθένας άλλα categories αλλά πχ να δώσω Conley για τον Rubio (που μπορεί απλά να έχει 8 assists και τίποτα άλλο) και τον Gasol ( που θα παίξει γύρω στα 50 παιχνίδια) είναι λίγο αστείο. Άμα θες βαρύ trade παίξε βαριά χαρτιά.
σε άλλα νέα, σε ένα άλλο φάντασυ που παίζω, κάποιος έχει στην ίδια ομάδα Portis και Mirotic ... lol
http://www.pickandroll.gr/2017/10/18...rotits-portis/
βαλτε ρε παιδια PG στη φορα, χανομαστε ναουμ
Ενός λεπτού σιγή για τον τύπο που είχε το #1 στο draft και δε πήρε Γιανναρο
mourning apocalypse λεγεται, και πηρε Westbrook γνωριζοντας οτι πλεον ειναι 3 τα αφεντικα στην Οκλαχομα :touched:
Sorry mourning, αλλα τραγικη επιλογη πιστευω.
Α και που σαι. Καλος ο Αριζα προς το παρον ε?