δεν ξέρω εσείς οι αθηνέζοι τί νομίζετε, αλλά αυτά τα λεν κάτι άλλοι, νταξ; οι πελοποννήσιοι έχουν επίγνωση και ξέρουν πότε φάγανε ψωμάκι. όλα κι όλα.
Printable View
για Τούρκου πόδι λένε οι Μανιάτες.
και για τους Κατσιμιχαίους πως το "Φάνη" το είπαν για τον αδερφό τους που πέθανε από πρέζα.
επίσης αν κοιμάσαι ανάσκελα βλέπεις εφιάλτες.
μου το έλεγε η μεγάλη αδερφή όταν ήμασταν μικρά. στάνταρ με έχει σώσει -αυτός ο μύθος- από πιθανές αναρροφήσεις σε κατάσταση μέθης γιατί πάντα το είχα στο μυαλό μου και γυρνούσα ανάποδα.
αν θελετε να παρετε ταξι στην Αθηνα. να παρετε τον ΘΑΝΑΣΗ ( 6986835605 ) - ( 6971911168 )
και να χετε μαζι σαν ενα cd με τον "Φανη"
περσι τετοια εποχη. με κλειστα παραθυρα στο ταξι. αναπαραγωγη του ουρμπαν λετζεντ και να παιζει ο Φανης στα τερματα κι οταν λεω τερματα δεν πηγαινε αλλο η ενταση, κι απτα ηχεια να ακουγεται ενας βομβος τριξιμο με λιγο κατσιμιχα.
αυτό δεν είναι που το κάνει urban legend?
γιατί μούφα; αφού το είδαμε και στις ειδήσεις!
Άμα σας φαίνεται legend το σχετικό με τον Cave, ρωτήστε τους θαμώνες του Feelgood να σας πουν την ιστορία με τον Lowe (πρώην Candlemass), μετά το τελευταίο τους live στην Αθήνα. Σεκλέτια, άτιμη κενωνία, θα πιω όλο τον Βόσπορο, κ.ο.κ.
εχουμε παει με παλαιοτερο μελος του φορουμ (Dead) να πλακωθουμε με τους behemoth εξω απο το next (rip) που την πεφταν σε μια φιλη μας
έρχονται τον ιούνιο, κανόνισε ξύλο.
τωρα ειναι σελεμπριτις , σιγα μη καταδεχτουν :/
Eμένα τώρα αυτό μου θύμησε το σκηνικό με τον κιθαρίστα των municipal waste και χαχανίζω μόνος μου.
η Ματούλα είναι sex bomb
Ο υπουργος εργασιας ειναι γιος του Τερυ Χρυσου !
το φυσηξε ο βαρδαρης του παπαζογλου λεγεται πως...
ωπα... ωπα...
τα σχολια του yt με διευκολυνουν παιδια
βουαλα :
"Ο Νίκος Παπάζογλου, όταν ήταν μικρός τον πήγαινε η αδελφή του σχολείο. Ένα πρωινό στη στάση του λεωφορείου, κάτω από πολύ βροχή, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και σκότωσε την αδελφή του μπροστά στα μάτια του μικρού τότε Νίκου. Αυτό το τραγούδι λοιπόν είναι αφιερωμένο στην αδελφή του. Είναι κάτι που πάντα ήθελε να γράψει και η αλήθεια είναι πως όταν το τραγουδούσε έκλαιγε πάντα...."
:touched::touched::touched:
αμεσως μετα γραφει καποιος : "
Το τραγουδι αυτο το εγραψε το 78 οταν ειχε γυρισει απο ταξιδι στο Βολο.Εκει ειχε δει σε μια σταση λεοφωρειου μια πολυ ομορφη κοπελα που δεν μπορουσε να τη βγαλει απ το μυαλο του.Ετσι οταν γυρισε θεσ νικη καθισε και εγραψε προς τιμη της κοπελας Ολα αυτα ειναι λογια του ιδιου σε μια εκπομπη αφιερομενη στη ζωη του . "
που μαλλον ειναι αληθεια...
στο μεταξυ στην δευτερη απαντηση νομιζα κατι για το λεωφορειο το 78Ν θα εγραφε :p
Για το Φύσηξε ο Βαρδάρης δε ξέρω, την ιστορία του δεύτερου σχολίου διηγείται πράγματι πάντως ο Παπάζογλου σε μια συνέντευξη του αλλά αναφέρεται στον Αύγουστο.
για το συννεφιασμενη κυριακη ο Τσιτσανης ελεγε οτι το γραψε για εναν νεκρο που ειδε μια κυριακη απο πεινα-κατοχη η αλλη (λογικα η αληθινη) θεωρια ειναι οτι ο στιχουργος το γραψε επειδη εχασε η Λαρισα ,
Θα συμφωνησω με τον Ικονοκλαστ.
Έχω την αίσθηση ότι ο Νικόλας είχε πει πως πρόκειται για κάποια Ιταλίδα ή Γαλλίδα, σε νησί μάλιστα. Κι ότι η δεύτερη πηγή έμπνευσης για τον Αύγουστο ήταν η γέννηση της κόρης του. Κι ότι είχε συμβουλευτεί τον Ντίνο Χριατιανοπουλο για τη δεύτερη στροφή.
Βέβαια, για τον Αύγουστο υπήρχε το Ούρμπαν Λέτζερ ότι το έγραψε για την κόρη του που πέθανε..
Υπάρχει και το εξής όμορφο, που έχει ειπωθεί από τον Αργύρη Μπακιρτζή. Όταν ηχογραφούσαν το "Πολλαπλό σου Είδωλο" στο Αγροτικόν του Παπάζογλου, δεν του έβγαινε στη φωνή και ο Νικόλας μάλιστα είχε αρχίσει να εκνευρίζεται, ο οποίος τους είπε ότι θα γράψουν μια τελευταία φορά κι όπως βγει. Οπότε ο Μπακιρτζής ζήτησε να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα και βγαίνοντας από τα σκαλιά του υπόγειου στούντιο, είδε να περνάει η κοπέλα από την Καβάλα για την οποία το έγραψε. Ε και το 'βγαλε το ρημαδι.
α ναι ρε και για τον αυγουστο υπηρχε ουρμπαν
επισης για το αν ησουν αγγελος του καζουλη οτι σκοτωθηκε τη μερα του γαμου τους η γυναικα του(αν προλαβε)
Για το In the Air Tonight του Collins υπάρχει ένα urban legend που βγάζει περισσότερο νόημα από την αληθινή εκδοχή και θέλει τον Collins παιδί να έχει δει τον αδερφό του να πνίγεται σε προβλήτα και το σκηνικό να παρακολουθεί άκαρδος ψαράς που δεν κάνει τίποτα για να τον σώσει. Πλούσιος και διάσημος ο εκδικητικός Phil, χρόνια μετά διοργανώνει συναυλία στην εν λόγω προβλήτα, προσκαλώντας φίλους γνωστούς και την οικογένεια του ψαρά. Στο τελευταίο κομμάτι τα δώτα σβήνουν και τραγουδάει σε πρώτη εκτέλεση μόνος του τους παρακάτω στίχους κοιτώντας στα μάτια τον αποσβολωμένο άκαρδο ψαρά....
I can feel it coming in the air tonight, oh Lord
And I've been waiting for this moment for all my life, oh Lord
Can you feel it coming in the air tonight, oh Lord, oh Lord
Well if you told me you were drowning, I would not lend a hand
I've seen your face before my friend, but I don't know if you know who I am
Well I was there and I saw what you did, I saw it with my own two eyes
So you can wipe off that grin, I know where you've been
It's all been a pack of lies
Well I remember, I remember, don't worry, how could I ever forget
It's the first time, the last time we ever met
But I know the reason why you keep your silence up, oh no you don't fool me
Well the hurt doesn't show, but the pain still grows
It's no stranger to you and me
Well I've been waiting for this moment for all my life, oh Lord, oh Lord
Το βρήκα. Ολόκληρο αξίζει, αλλά για τον Αύγουστο μιλάνε από το 03:10
http://youtu.be/QdrDQ20FyQ4
Μα τι ωραία που τα λέει...
εγω για το In the air tonight, ξερω την βερσιον του Ο.Λ. (η και Ου.Λ.) οτι ειτε ο Κολλινς ειδε καποιον να πεθαινει/πνιγεται και δεν εκανε τιποτα ειτε τον επνιξε ο ιδιος.
kai to animals perigrafei tis ktinovatikes fantasiwseis tou waters...
.
.
Καλό πράγμα το γέλιο. Αλλά μάλλον urban legend το ότι δίνει χρόνια!
...........
αυτο με τον Καζουλη που γραψε το Αννα για μια που ηταν να παντρευτει αλλα πεθανε πριν τον γαμο , η κατι τετοιο .
για την Ελένη που σ' αυτή τη γη η μοίρα της ήταν γραμμένη σ' άσπρο χαρτί με ένα κιτρινό στιλό σαν δάκρυ από λεμόνι Ελένη τι ξέρουμε;
νομιζω τρου στορι για ενα κορισακι που πεθανε απο καρκινο.
ηταν ενα κοριτσακι που πεθανε απο μεσογειακη αναιμια οικογενειακη φιλη ή συγγενής της Βίσση!
Αμα βγει ψεμα κ αυτο δε μπορω να βασιζομαι σε τιποτα πλεον!!!
Η Αννα που δεν ητανε αυτος για αεροπλανα, το εχει πει (αυτος) σε συνεντευξη οτι το ονομα το διαλεξε για να κανει ριμα.