σερπαντίνααααααα
εμφανίσουυυυυυυ
βάλε βόμβα στην 7 κι εξαφανίσου
Printable View
σερπαντίνααααααα
εμφανίσουυυυυυυ
βάλε βόμβα στην 7 κι εξαφανίσου
εγω απλα προτεινω σοβαροτατα να αναλαβω ολο το κοστος, ωστε να μην καταληξει σε κλικμπεητερς. το οτι θα κανιβαλιστω απο τους "ποιοτικοτερους χρηστες", ηταν δεδομενο.
Αν το παρει οντως ο "αχ, αναγκαστηκα γιατι δε βρισκαμε αλλους" ικονοκλαστ, δινω 1-2 χρονακια προτου η σελιδα στο φβ πουληθει οσο οσο, και προτου το ιαρ γινει διαφημιστικο μπλογκ του λουμπεν, αφου πρωτα θα εχουν μπαναριστει οι περισσοτεροι "καθυστερημενοι του ροκινγκ". εδω ειμαστε και θα τα δουμε.
ζητω να αναλαβω το οποιο κοστος και να γινει ψηφοφορια για αντμιν(ς).
Όταν σε ένα δυο χρονάκια πουλήσουμε το ER για πολλές χιλιάδες ευρώ, θα κλαις που δεν είχες μετοχές. Άσε τον ικόνοκλαστ να κάνει τη δουλειά του.
Καλως, πουληστε το.
κεσκεσέ σερπαντίνας;
που 'σαι ρε ανχόλη! :touched:
κριςμποςς! <3
oxi re agorina, de 8a fame meridio apo ta orfana toy DRAGONLORD.
Join Date Sep 2013 πάντα, έτσι;
http://www.siteprice.org/website-wor...ricrequiem.com
10 χιλιαρικάκια και τώρα με ικόνοκλαστ προβλέπεται να ανέβει κι άλλο. Κάποιους τους πονάει.
:moutza:
Εγώ θα έβαζα τα χρήματα μου εδώ πάντως: http://www.siteprice.org/website-worth/rocking.gr
Ξερουμε ποσο πιανουν τα ποστς?
Καλησπέρα στον νέο μας Admin/Super Moderator, τον χρήστη Leech. :teddy:
Να γίνει πολλ. Dythor for administrator.
Γειά σου λιτσ.
Γειά σου ικονοκλατσ.
Χαιρετιζω τη νεα αποκεντρωμενη διοικηση.
Να μας κόβει ποστς να σας δίνει χρόνια
Καρδουλες
Βάλτε τα προσκοπακια σε δυάδες.
Φρόνιμα τώρα.
Μερικές σκέψεις στα γρήγορα περί αντμίνζ, για τις όποιες γκρίνιες ή οτιδήποτε:
Το ερ φτιάχτηκε κατά βάση α) ανιδιοτελώς και β) με τη λογική ενός -κατά το δυνατόν- ελεύθερου χώρου διαλόγου και έκφρασης όπου οι αντμίνς/μοντς δεν θα ήταν απλά λιγότερο παρεμβατικοί, αλλά δεν θα διέφεραν ουσιαστικά από τους υπόλοιπους χρήστες (με δεδομένους ξαναλέω τους περιορισμούς του μέσου και κρατώντας το όλο πρότζεκτ λειτουργικό). Έτσι, ήταν συνειδητή η προσπάθεια να μην υιοθετηθεί μια εν τέλει πατερναλιστική στάση του εξ ορισμού φιλόξενου/ευγενικού με όλους αντμίν, να μην είμαστε αναγκαστικά "φίλοι" με όλους κλπ αλλά όσοι είχαν ρόλο συντονιστή να είναι απλά μέλη της κοινότητας που είχαν αναλάβει αυτό το ρόλο γιατί ήταν πρακτικά απαραίτητο. Όσο με ενδιέφερε αυτό το πρότζεκτ και όσο μπορούσα να το συντηρώ οικονομικά το έκανα. Είναι εμφανές ότι εδώ και αρκετά χρόνια έχασα το ενδιαφέρον μου, μουσικά δύσκολα ακούω/ψάχνω καινούργια πράγματα και για άλλες συζητήσεις με τράβηξαν περισσότερο άλλες πλατφόρμες. Από τότε λοιπόν προσπαθώ (όσο περνάει από το χέρι μου) απλά το ερ να μην ξεφύγει από αυτή τη γενική λογική και να μη γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης. Πλέον νομίζω ότι και να ήθελε κανείς να το δει κερδοσκοπικά δε γίνεται, έχει αρκετά μικρότερη κίνηση από όση είχε 10-12 χρόνια πριν. Για την ιστορία πάντως κάποια στιγμή είχε όντως προταθεί να αγοραστεί από κάποια παιδιά, αναμφίβολα με καλές προθέσεις. Τους είχα απαντήσει ότι δεν θέλω χρήματα, θα τους το παραχωρούσα, απλά όσο το συζητήσαμε μου φάνηκε ότι θα πήγαινε σε άλλη κατεύθυνση και δεν το προχωρήσαμε. Όσο υπάρχουν άτομα που να έχουν όρεξη να το συντηρούν για αυτό που είναι, να μπορούν να αναλάβουν το τεχνικό κομμάτι και τα λειτουργικά έξοδα, εφόσον υπάρχει ακόμα κόσμος που γουστάρει να μπαίνει, έχει νόημα να μένει ζωντανό. Ο ΚΣ ήρθε σε μία φάση που είχε αρχίσει να μειώνεται σημαντικά ο μισθός μου και δεν μπορούσα πια να δικαιολογήσω το να συντηρώ οικονομικά ένα σάιτ στο οποίο ήδη σπάνια έμπαινα και ο ίδιος. Νομίζω ότι έκανε περίφημη δουλειά (και προφανώς αυτά που έγραψε για δική του ευθύνη για την όποια "καθοδική" πορεία -που είχε αρχίσει πολύ πριν αναλάβει- είναι κουταμάρες). Το κράτησε ζωντανό όσο μπορούσε και πλέον για τους δικούς του λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει - όπως κι εγώ πριν από αυτόν. Αρχίσαμε λοιπόν να συζητάμε ποιος θα μπορούσε να βοηθήσει, ζαλίσαμε λίγο τον ikonoklast (που έχει τις τεχνικές ικανότητες αλλά θεωρώ πως πιάνει και το όλο κόνσεπτ), ψήθηκε και αυτό είναι όλο...
Τι είναι ΚΣ;
Θερμοκρασία: 0°C (273,15 K)
Πίεση: 1 atm (101,325 kPa).
ειναι πολλα τα ΚΣ
σαν τα μπουρδέλα
ε χιόνια εννοούσα, Κυνηγετικός Σύλλογος καλό βόλι κτλπ
Ναι ρε, κανένα πρόβλημα με το ποιός θα αναλάβει αρκεί να παραμείνει το πνεύμα πάνω κάτω το ίδιο. Και ο ικονο έχει αρκετό πνεύμα από μόνος τους.
Μόνο εγώ νόμιζα ότι τόσο καιρό το φόρουμ το είχε ο dragonlord ακόμα;
Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα το νομίζω.
Δικό του είναι. Αλλά από τους 29 admins, μόνο ένας ασχολείται. Δύο, ίσως, τώρα.
Λολ.
Εγώ θα προτείνω, εντελώς φιλικά κι ας αγνοηθεί, εφόσον θέλετε να ανανεώσετε το ενδιαφέρον και τη φάση γενικότερα, να αρχίσετε από το moderating team. Διαγράψτε όσους δεν ασχολούνται, βάλτε στη θέση τους 3-4 άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται. Μην περιμένετε πολλά από τους χρήστες, αν οι ίδιοι οι διαχειριστές/μοντς έχουν να ποστάρουν 9 χρόνια. Και είναι κάπως αστείο να υπάρχουν 7 αντμίνς.
Just saying.
^Συμφωνώ απόλυτα.