πως ειναι προ αμερικα οταν δειχνει οτι ολα τα στηνουν οι αμερικανζ για να πουλανε γκανια και να κονομανε αφου ;
Printable View
πως ειναι προ αμερικα οταν δειχνει οτι ολα τα στηνουν οι αμερικανζ για να πουλανε γκανια και να κονομανε αφου ;
Που ακριβως το εδειξε αυτο στην τελευταια σεζον?
στο οτι κανονιζαν τιγκα λεφτα για εξοπλισμους στα μητινγκ και θελαν τον Σαουλ να τον σιγονταρει , στο οτι ο τσιφ εκει περα ειναι στο ιδιο αμαξι με τον "κακο" αραβα και τον βλεπει η Καρι κλπ
Δεν ειδα να αναφερουν πουθενα κατι για οπλα και εξοπλισμους.
Ο Νταρ Ανταλ εκανε συμφωνια με Χακκανι (τον τρομοκρατη) και του ειπε οτι πλεον δε θα ειναι στην λιστα θανατου της CIA, με ανταλλαγμα να μην προβει σε συμμαχια με τους τρομοκρατες του Αφγανισταν.
στα πρωτα επισοντς δεν μαλωνουν για το θεμα των δις για το προγραμμα εξοπλισμωνε ; Και ο Σαουλ δε λεει αυτα που θελουν να ακουσουν και παιζει κομπλα; Ετσι θυμαμαι
μεχρι να αρχισει η επομενη σεζον ,ριχτε μια ματια στο american odyssey (παιζει σαν odyssey σκετο σε ελλαδα και ευρωπη) .
συνωμοσιες,τζιχαντ,μισθοφοροι,μεχρι και την (ναι,την) πρωθυπουργο της ελλαδας εχει το μενου.
ε την Ντορα
Ναι αυτό μας έλειπε, η Carrie κοκαρισμένη...
ξεκινήσαμε πολύ δυνατά
Ksekinisame klasika tha elega, stinontas to skiniko... Quinn :pink:
αντε να γινει Κουιν μπειζντ η σειρα , ο κουιν τα σπαει η Καρι εχει κουρασει λιγο
Κάνουμε επανάληψη τον καλύτερο κύκλο της σειράς, τον περσινό, (είμαι ακριβώς στη μέση) και μπαίνουμε δυναμικά. Αν και πιστεύω ότι ο 4ος πλέον έχει θέσει πολύ ψηλά τα standards.
ο καλυτερος κυκλος ηταν ο δευτερος μην τρελαθουμε τωρα. ολα τα επεισοδια ηταν σαν σιζον φιναλε.
και λιγα για την καρι επαιζε στο τερμινειτορ 3 μη σας γαμησω ολους
:pink:
Βλέπουμε σεζόν κουιν και επίσημα.
Ποθτάνα όλα από το τρίτο επεισόδιο φέτο.
'Αλλη σειρά βλέπουμε? Εγώ κάνω κάνα τρίωρο κατά μέσο όρο για να δω επεισόδιο από τη βαρεμάρα...
Μάλλον άλλη. Τον 5ο κύκλο Homeland βλέπω εγώ.
εγώ στον 5ο κύκλο homeland είμαι λίγο:
http://vignette1.wikia.nocookie.net/...20140106063618
Ναι κι εμένα με Homeland S05 ξεκινάνε όλα τα επεισόδια. Και είναι νυσταλέα. Από πολεμική κατασκοπεία το γύρισαν σε αστικό χιλιοπαιγμένο κατασκοπικό που το χουμε ξαναδεί μύριες φορές. Ελπίζω απλά να είναι κάποιο γερό build γιατί 3ο επεισόδιο στην προηγούμενη σεζόν ήμουν ήδη κολλημένος στην οθόνη.
Α, και δεν πιστεύω να πίστεψε κανείς ότι η Κέρι μας χαιρέτησε ε.
Συμφωνώ με H., ελπίζω και 'γω σε κάποιο γερό build.
Αν βέβαια σας φτάνουν οι σκηνές με τον Κουίν, ΟΚ πάσο.
μετα απο το αποψινο η σεζον αποκτα περισσοτερο ενδιαφερον
Γάμησε βασικά το τέταρτο.
δεν είδα ακόμα 4 (σήμερα μου είπαν είναι οκ να το δω) αλλά στο 3Spoiler
OK το τέταρτο ήταν όντος δυνατό.
η καρι στην πρωτη δευτερη σεζον ηταν φοβερη σαν ηθοποιος , νταξει ποσες σεζο να κρατησει αυτο το σαικο σταιλ χωρις απο ενα σημειο και μετα επαναληψης να μη δειχνει πλεον και τοσο ρεαλιστικο και να παει στα ορια του γκροτεσκ (δε καταλαβα τι εγραψα)
χαχαχαχαχ ο τύπος μόλις περιέγραψε άψογα το πακιστάνQuote:
Στον τέταρτο κύκλο, η σειρά αρκέστηκε να βγάλει ρατσιστικό μένος και εμπάθεια προς το Πακιστάν παρουσιάζοντας το ως μια αναξιόπιστη ψευτοδημοκρατία που προσφέρει ένα ασφαλές καταφύγιο για τους ισλαμιστές τρομοκράτες οι οποίοι έχουν σχέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών του Πακιστάν.
και που να δει κι άλλο πέμπτο κύκλο περιμένουμε κείμενο νούμερο 2 να γελάσουμε κι άλλο
Spoiler
πάντως πέρα από την πλάκα
Spoiler
Άνετα ο χειρότερος κύκλος της σειράς.. Σενάριο μέτριο, σασπένς υπό του μηδενός, πλοκή ενδιαφέρον μεχ.. Κρίμα κρίμα.. Ας κάνουν καλή έξοδο τουλάχιστον στο τελευταίο επεισόδιο.. :/
γενικα εχω την αισθηση σα να μη ξεραν προς τα που παει η σεζον και να τραβηξαν την φαση +5-6 επ απο οτι χρειζοταν και γενικα πολυ ανακατωσουρα φιλερ για το ψιλοτπτ .
Σου δίνει την εντύπωση ότι φοβούνται να "λερωσουν" χαρακτήρες (βλέπε σαουλ) και ενώ πάει να αποκτησει ενδιαφέρον τραβάνε απότομα χειρόφρενο.
Τελειώστε το στο τέλος της σεζόν. Κρίμα, σπιλώσανε με αυτήν την ΑΗΔΙΑ την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ 4η.
συμφωνώ, η 4 ήταν ισάξια μην πω και καλύτερη από την 1η.
Αυτή από την αρχή είναι σαν την κλανιά που περιμένεις να βγει αλλά όλο κάτι πάει στράβα και επιστρέφει στο άντερο.
Θα στηρίξω μόνο αν σκάσει ο Μπρόντι ως ζόμπι και τα γαμήσει όλα και γίνει σπινοφ του γουοκινκ οφ δε γουοκερ ντεντ
Edit
το χιόνισα το homeland, δεν παλευόταν άλλο.
σε φάση, κατέβασα το προηγούμενο, βρήκα υπότιτλους κλπ και το έσβησα χωρίς καν να το δω.