Όντως να πας για Moto G.
Printable View
Όντως να πας για Moto G.
Το προτείνω κ εγώ.Στον ένα μήνα που το έχω τρέχει μια χαρά.Το μόνο περίεργο είναι πως στα μηνύματα στα ελληνικά τρώει το σ..Ξέρει κανείς πως διορθώνεται?
το πηρα , μονο και μονο που χει το migrate και περασα ολο το icloud σε μισο λεπτακι μεσα , εγραψε!! :D
nexus S/galaxy S μεταχειρα πωλουνται γυρω στα 60 ευρω, η καλυτερη λυση για budget δυνατο κινητακι και με wolfson dac
τι να το κανεις το quad core
και που λετε με το που πηρα το κινητο μου σκασε επιδοτηση για iphone 5s
metapwlisi -10% tis arxikis, sfragismeno
κατι τετοιο σκεφτομαι η αν γινεται ξυγα να κοπουν απο τον λογαριασμο μου..
ναι πες που εχει 60 ευρο να παμε να παρουμε να τα "σκοτωσουμε" στο ρικαρντο κανα κατοσταρικο ..
Άσχετο αλλά το ricardo κλείνει.
Spoiler
insomnia.gr vlepe cloud, an tixeis tsiba to
150 tragiki timi, perneis s3 me tosa
Το λοιπόν. Είχα στο πλάνο να αγοράσω ένα τάμπλετ στις αρχές του καλοκαιριού για να το χρησιμοποιώ κυρίως για διάβασμα τις νεκρές ώρες της δουλειάς. Υπολόγιζα μπάτζετ μέχρι 200ε. Στο μεταξύ προέκυψε επιδότηση για κινητό γύρω στα 260ε. Φοβάμαι ότι αν παω για κανά τεραστιο smartphone αντί για tablet, δε θα καταφέρω να κάνω τη χρήση που προείπα και απλώς θα φορτωθώ όγκο και βάρος. Από την άλλη, μου κάνει λίγο υπερβολή 2 "παρόμοιες" αγορές ταυτόχρονα. Πείτε καμιά ιδέα.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...7LjheQmK8DwGgF
ή τελος παντων, αμα το θες μονο για διαβασμα, παρε kindle
510 το αηφον χαχαχαχα 5ς 16 γκιγκα στην ζελατινα ... αμα ξερετε κανεναν ... γιατι δεν βλεπω φως .
http://i61.tinypic.com/65nbya.jpg
τόσα χρόνια που σε ξέρω, δυσκολο!
είπες ότι το ταμπλετ το θες κυρίως για διαβασμα. αυτο, συν του οτι δεν ψηνεσαι για ταμπλετ + καινουριο smartphone με οδηγει στη λύση kindle
αν θες να σερφάρεις κιολας ονλαιν με το ταμπλετ, δε θα αποφυγεις "δυο παρομοιες συσκευες"
Καταρχάς, το kindle μετράει για διάβασμα, ειδικά καλοκαίρι κάτω από ήλιο.
Τώρα αν δεν θες να κουβαλάς extra πράγματα, νομίζω και με ένα κινητό 3.5-4.5 ιντσών μια χαρά θα τη παλέψεις, εγώ διαβάζω καθημερινά στο nexus4 στο λεωφορείο και δεν έχω κανένα θέμα.
Σωτηρία, έλα σε παρακαλώ.
Ινγκόλεμο, τι να σου πω, στο 3,7'' κινητό που έχω, νιώθω ότι μου βγαίνουν τα μάτια όταν προσπαθώ να διαβάσω κάτι για πάνω από 5'.
Αν θεωρείς ότι το κινητό που έχεις τώρα την παλεύει μέχρι την επόμενη επιδότηση, θα μπορούσες να το κρατήσεις και να τα χώσεις για τάμπλετ.
Έχω το LG 8.3 εδώ και κάνα τετράμηνο και είναι σένιο μηχανάκι. Νομίζω ότι έχει και το ιδανικό μέγεθος για casual χρήση, εκτός του υπόλοιπου πακέτου(ανάλυση, specs κλπ). Εκ των υστέρων, χαίρομαι που δεν υπέκυψα στις 7 ίντσες του Nexus ενώ οι 10'' μου φαίνονται τού ματς.
Το βλέπω στα 250€ και μου φαίνεται καλό vfm.
υπάρχει περίπτωση να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση για τάμπλετ; αν όχι, μάλλον θα παω για μικρό κινητό με την επιδότηση και τάμπλετ όπως προγραμμάτιζα. ωραίο αυτό που πρότεινες κασερν, μπαίνει στη λίστα
Λογικά τα τάμπλετς που έχουν σε "επιδοτήσεις" προϋποθέτουν υποδοχή για κάρτα σιμ.
Αλλά είναι και θέμα μαγαζιού κατά καιρούς.
Για διάβασμα ...tablet, κινητά κτλ δεν έχουν καμία σχέση με το kindle.
Αν θες οπωσδήποτε tablet πάρε ένα κινέζο από το ebay και ένα kindle ...εγώ είμαι οκ με kindle & smartphone πάντως.
χμ, επειδή δεν έχω σχέση με τα συγκεκριμένα γκατζετάκια, τι κάνει το kindle καλύτερο ένα tablet στο διάβασμα; ανοίγουν pdf?
το φυσικό του φως που δεν κουράζει σε καμία περίπτωση τα μάτια και είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο. τα πιο καινούρια μοντέλα έχουν και ξεκούραστο φως για βραδυνή ανάγνωση. η φόρτιση που κρατάει για εβδομάδες, το ενσωματωμένο λεξικό κι άλλα τέτοια σαφώς προσθέτουν αν αυτό που θες είναι ένα ταμπλετ για να διαβάζεις και μόνο.
Quote:
The fourth/fifth generation Kindles, Kindle Touch, Kindle Touch 3G, and Kindle Paperwhite can display AZW, TXT, PDF, unprotected MOBI, and PRC files natively. HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, and BMP are usable through conversion. The Touch and Touch 3G can also play Audible Enhanced (AA, AAX) and MP3 files.
εγω δεν εχω καταλαβει τι κανει ενα ταμπλετ παραπανω απο kindle
δείχνει ιντερνέτ και βίντεο.
έχω πει ότι έχω το Samsoung Galaxy Ace 3 , παίρνει την μπαταρία B105BE , θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια , ο σκοπός είναι ότι θα κάνω ένα "ταξίδι" περίπου 9 ώρες και λέω να έχω και μια σπέαρ για να μην με φάει το άγχος , και αντί να πάρω την ίδια ας πάρω -αν υπάρχει - κάποια με μεγαλύτερη διάρκεια :)
Αν ξέρει κανείς και μου πει, θα είναι ωραία!
Γιατί δεν παίρνεις κανα portable charger να το χεις και για άλλες usb συσκευές?
Δύσκολο πάντως να παίζει με μεγαλύτερη διάρκεια, εκτός και αν έρχεται με δικό της (μεγαλύτερο) back plate.
αυτο σκεφτηκα και γω αλλα φανταστηκα οτι μπορει να το θελει για 9 ωρο ταξιδι με μηχανη
μπορει να παει στον ρουτ 66
Έδωσε τη χάρλει;
χαχ οκ δεν έπιασα την ενδομηχανόβια μπηχτή, το δέχομαι.
μπλίτζερ, τουλάχιστον σε θέμα άνεσης σε δρόμο είναι το μόνο που δεν μπορείς να μου πεις :P πάω Αθήνα --> Θεσσαλονίκη και πίσω με 120 και μόνο στάση για μπιτζίνα, εσύ θες και μασέρ για την μέση στην Λαμία :P :P :P
9 ώρες κτελ είναι, οπότε δεν παίζει και ο τσάρτζερ.
Απ ότι λέει λοιπόν η παρέα απλά μια ακόμα μπαταρία ιδίου τύπου. Ισχύουν αυτά περί ιμιτασιόν μπαταρίες ότι θα μου κάψει κανένα αυτί κσερογο?
Ξέρεις ότι σ'αγαπάω :*
Spoiler
Ίσως να μην έπιασες τι εννοεί portable charger.
Παράδειγμα:
http://www.amazon.co.uk/6000mAh-Port...keywords=Anker
Βγαίνει και σε άλλες τιμές/μεγέθη/χωρητικότητες. Το θέμα είναι πως ότι μπαταρία και να βρεις για το Ace αμφιβάλλω αν θα βρεις τόσα mAh όσο κάτι σαν αυτό που θα σου δώσει περίπου 2 φορτίσεις αφού αδειάσει (η ανάλογη διάρκεια αν το φορτίζεις όσο ασχολείσαι).