Εγώ όχι! :p
Λοιπόν, είσαι πρώην υπάλληλος του Sharp East? Αν ναι, να δώσεις πολλά φιλάκια στον Σπύρο τον Γραμμένο! :)
Printable View
Εγώ όχι! :p
Λοιπόν, είσαι πρώην υπάλληλος του Sharp East? Αν ναι, να δώσεις πολλά φιλάκια στον Σπύρο τον Γραμμένο! :)
Ούτως ή άλλως γνωριζόμαστε αν είσαι ο ορίτζιναλ. "Συμβολικά".
http://news247.gr/newspapers/Afterno...0/23683547.jpg
Ρε μλκς σοβαρά τώρα; :touched:
Δυναμική είσοδος της χα
https://pbs.twimg.com/media/DHvMjtdWAAADit9.jpg:large
χώρια από το λάθος ιστορικά πρωτοσέλιδο, ο στάλιν είχε πεθάνει και αποκαθηλωθεί 15 χρόνια πριν διάολε, και με βάσει το σχόλιο του σαμπρέλα περι χα
ο αντικομμουνισμός δεν είναι χαρκτηριστικό των φασιστών μόνο αλλά και φιλελέδων και σοσιαλδημοκρατών
βασικά από ό,τι έχω καταλάβει και τα 3 factions ξεχωριστά, φασίστες, αστικοδημοκράτες, κομμουνιστές είναι αντί- των άλλων 2
αυριο: Ο κομμουνισμός ως ιδεολογία είναι το μόνο που τρομάζει τους κάθε λογής φιλελεύθερους / νεοφιλελεύθερους. Το αν φοβούνται πραγματικά ή είναι ένα δέος που μισούν δεν το ξέρω.
Στην Ελλάδα έχουμε τις εξής 2 παράλογες θεωρίες των φιλελέδων , πρώτον ότι αν είσαι Κομμουνιστής είσαι ΚΚΕ και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει την χώρα σε σοβιετία. Για το πρώτο οκ, φταίει το ΚΚΕ σε μεγάλο βαθμό μιας και θεωρεί κομμουνιστές μόνο όσους είναι γραμμένους στο κόμμα, (λολ πριτς κοκό) για το δεύτερο τώρα, πρέπει να φτιαχτεί μια ωραία μυθοπλασία για να χτυπήσει η ΝΔ (το πασοκ δεν υπάρχει εγιναν όλοι σύριζα) τον συριζα. Αμφιβάλω αν διαφωνούν σε πάνω από 10% σε ότι έχει εφαρμοστεί μέχρι τώρα, ο Κούλης έχει αποδείξει περίτρανα ότι είναι ηλίθιος (σορρυ παιδιά αλλά πέρα από το πολιτικός κρατούμενος, είπε τώρα ότι η οικονομία παρουσιάζει άνοδο γιατί ξέρουν ότι θα γίνει πρωθυπουργός). Αν βάλεις επίσης ότι μια χαρά βλέπουν τις ψήφους της χα (που δεν θα τις πάρει) προσπαθεί με ακροδεξιό λόγο και ακροδεξιά αποβράσματα να παίξει παιχνίδι, νιώθει υποχρέωση να παρουσιάζει ως "σταλίνες" τον συριζα , μιας και κομμουνιστές όπως είπαμε είναι μόνο το ΚΚΕ.
ΓΕΛΆΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΛΈΜΕ
Στην ελλάδα οι φιλελέδες όπως σωστά επισημαίνεις είναι αυτοί που είναι γιατί όταν σφίξανε τα πράγματα το 44-46 επέλεξαν να συμμαχήσουν τρόπον τινά με τους φασίστες. Συγκεκριμμένα οι αστοί πολιτικοί εκπρόσωποι τους.
Τώρα το αν φοβούνται/μισούν ή οτιδήποτε άλλο τους κομμουνιστές λογικό δεν είναι αφού ιστορικά αν το δεις τους εξοντώνουν όταν παίρνουν την εξουσία.
Το πόιντ μου είναι ότι ο αντικομμουνισμός είναι πολύ πιο "legit" από την αίσθηση που αφήνει η λέξη, παρόλο που μοιάζει σαν να δείχνει το άλλο άκρο τους φασίστες, στην πραγματικότητα είναι ένα πράγμα αρκετά πιο διάχυτο και ειδικά κατά τόπους π.χ. βαλτική, σκανδιναβία.
Η ελλάδα τώρα είναι διαφορετική ιστορία, προφανώς το πρόβλημα της τον εικοστό αιώνα είναι οι φασίστες, σωβινιστές κλπ. Όχι γιατί οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί σε κάθε τόπο αλλά γιατί στην μοιρασιά μετά το πόλεμο δώθηκε στο δυτικό στρατόπεδο σε κόντρα με τη βούληση ενός πολύ μαζικού και δυναμικού κομματιού του λαού της. Φοβερά τραυματικό κατά τη γνώμη μου.
en antithesei me emas oi xwres ths valtikhs katakththikan, kalws h kakws, apo thn rwssia/sovietikh enwsh kai upeferan gia kamia 50aria xronia.
συμβαίνουν αυτά όταν δε σου βγαίνει η συνεργασία με τους ναζί.
ναι επειδή είναι φιλοναζί λαός ενώ οι έλληνες κομμουνισταράδες από γέννα, γιατί έτσι ρε φίλε?
στην τελική καλά έκανε και μπουκαρε η εσσδ λόγω του αντιφασιστικού πολέμου, μετά όμως μην έχουμε παράπονο που σιχαίνονται τη φάση, τι να κάνουμε ότι κάνεις έχει ένα τίμημα.
μπορούμε να φέρουμε σαν παράδειγμα τους Ουκρανοί ε! που ο χιτλερ τελικά τους παράτησε και αυτοί ακόμα ΝΑΖΙ είναι ...
Αλλά υπήρξαν και φιλοναζιστικές χώρες όπως η Ισπανία που όμως δεν έγιναν έτσι ....
δεν μαρέσει όπως τίθεται ρε σαμπρέλα κανένας λαός δεν είναι ναζί, ναζί υπάρχουν παντού και από τους πιο δυνατούς στην ελλάδα, πολλαπλάσια ποσοστά από την ουκρανία
e nai mphke na katharisei h essd alla den bghke para meta apo 50 xronia. nazi 3e nazi (pou den htan oloi) den nomizw na to fxaristithikan oso oi xwres tous htan upo ton elegxo twn rwsswn. ap oti 3erw dhladh den perasan kala. einai san oi germanoi na mas eleutherwsan apo thn bretanikh kuriarxia kai na emeinan 50 xronia kai na ekmetalleuontan thn xwra gia olo auto to diasthma...(Ti mou thumizei...) e kapws etsi.
σωστό,
λοιπον το αρχικό μου πόιντ ήταν με αφορμή πρωτοσέλιδο δολ αντικομμουνισμός κλπ, ο σαμπρέλας εξηγεί ότι το λέει και για το μαρινάκη συγκεκριμμένα, γεγονός, οπότε αν είναι να κάνουμε συζήτηση για εσσδ κλπ ας μεταφερθεί αλλού.
Να το κάνουμε σπλίτ? Γιατί έχω κάτι ράμματα για την Ουκρανία και την ΕΣΣΔ κι εγώ.
ας μη μιλήσουμε για λαούς αλλά για χώρες. είναι σοφό να μιλάνε για εγκλήματα του κομμουνισμού κυβερνήσεις χωρών με μοναδικές απώλειες εβραίους και ρομά ενώ οι υπόλοιποι δεν πολυείχαν πρόβλημα με τον αδόλφο, όταν η υπόλοιπη ευρώπη (για να μη μιλήσω για ΕΣΣΔ...) αποδεκατίστηκε στην αντίσταση; δεν πρέπει να κάνεις κριτική σε αυτό πριν μιλήσεις για τα προβλήματα του υπαρκτού;
για να μην πιάσουμε και σκανδιναβίες.
Λαοί σαν τους εσθονούς (και π.χ. τους φινλανδούς) βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση στο κέντρο μιας σύρραξης που οι σοβιετικοί σύμμαχοι και εχθροί ναζί κατούρησαν πάνω στην εθνική τους ακεραιότητα.
Το θέμα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και αμοιβαίο σεβασμό αρχικά των βορείων που πρέπει να καταδικάσουν τη ναζιστική θηριωδία παντού και των άλλων που πρέπει να καταλάβουν το βάρος στις πλάτες των πρώτων.
Αν το μεταοθωμανικό κράτος για κάποιο λόγο οικοδομούσε σοσιαλισμό και έκρινε σκόπιμο να προσαρτήσει την ελλάδα ή μέρος της με δικαιολογία legit ή όχι το στρατηγικό βάθος δεν ξέρω τι θα γίνοταν. Τι εμπιστοσύνη να έχεις σε ένα γείτονα όπως ο τούρκος ή ο ρώσος με σουπερ αυτοκρατορικό παρελθόν που εδώ και 500+ χρόνια κατακτά κατακτά κατακτά κατακτά?
Τον πούτιν δεν τον γουστάρω γενικά, σιγά τον δημοκράτη να πούμε, οι χώρες αυτές τον κατουράνε σήμερα και το σύστημα του, αλλά είπε κάτι που μου άρεσε σε μια εστονή δημοσιογράφο, "δεν πρέπει να μας τραβάνε οι νεκροί από το μανίκι", τι είναι σήμερα αυτές οι χώρες, σε τι επίπεδο είναι οι θεσμοί τους, τα ανθρώπινα δικαιώματα, αυτό μετράει πολύ περισσότερο, τι πάει να πει "φιλοναζί παρελθόν" πως μεταφράζεται αυτό σήμερα?
https://www.youtube.com/watch?v=wfosguuwTF4
ontas kai mia stalia pou psaxnei na brei/diathrhsei thn ethnikh tou tautothta...
Αν και ταιριάζει σε άλλο θρεντ αλλά τα λέμε εδώ περί αντικομμουνισμού , στο Εσθονικό συνέδριο που πρώτα άλλαξαν τον τίτλο και οι ντόπιοι ΚΦΦ μας ζάλισαν τα αρχίδια με τον Κοντονη , πήγαν τελικά 8 χώρες
Οι χώρες είναι όλες αυτές που συζητήσαμε Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία, Κροατία, Ουγγαρία , Τσεχία και Σλοβακία (και Εσθονία οκ)
είναι κι αυτοί ότι που έχουν όντως βρώμικα κίνητρα, κροατία πχ, δεν τους χάλασε ο τίτο ο ηγέτης.
pou mou kanei kai telikws megalh entypwsh gia to poso hlithioi einai sthn nd. alhtheia psinetai o kosmos gia koulh prwthupourgo?! An kai einai etoimoi oi epomenoi, mpakogiannhs kai karamanlhs perimenoun sthn gwnia.
Πόσες εκλογές θυμάσαι ρε μαν στην Ελλάδα? Θυμάμαι, χώρια τις 8ετίες πασόκ, Αντρίκο και ψηλό να εναλλάσονται συνέχεια. Τώρα έχουμε ΑΛΕΞΗ με Κούλη. Σιγά τη διαφορά.
Εγώ πάντως σόλο Κούλη δεν βλέπω κυβέρνηση με τίποτα.
Το ΠΑΣΟΚ (σορρυ δυ.ση ή όπως το λένε τώρα) δεν νομίζω να πάρει τέτοιο ποσοστό ώστε να κάνει συγκυβέρνηση.
οι ανελ και ο λεβέντης αν μπουν στην βουλή θα είναι έκπληξη για μένα (με πιο μεγάλη έκπληξη αν μπει ο καμμένος )
Νομίζω όμως ότι ο τζιπρας θα πάει σίγουρα για 3,5 χρόνια κυβέρνηση και θα έχει σίγουρα προεκλογικά χαρτιά, ειδικά που πλέον η ΕΕ βλέπει ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από αυτόν, ίσα ίσα που μπορεί και περνάει τα μέτρα αναίμακτα.
χα θα παίξει γύρω στο 7 και ελπίζω να την περάσει το ΚΚΕ για καθαρά ηθικούς λόγους.
Αλλά είναι νωρίς ακόμα
h 2h tetraetia tsipra einai sigourh. eidika me koulh antipalo.
Αλήθεια, τι λέει κάτω για εκλογές? Πότε θα το πάνε τελικά?
ti na peis? koita ton koulh kai bgale sumperasma...pou na pas me to zavo?
Ίσως δεν είναι το κατάλληλο θρεντ κι αν πιστεύει κάποιος μοντ ότι πρέπει να μεταφερθεί στο "ξανακυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα" be my guest. Αλλά, μιας και αναφερθήκατε:
δε σας φαίνεται ότι εμφανίζεται όλο και λιγότερο κι όταν το κάνει, πετάει μόνο μεγάλες μαλακίες; Μήπως όντως εκεί στη συνάντηση με τον Obama έπαθε κάποιο εγκεφαλικό ρε παιδιά; Ειλικρινά, κάποια από αυτά που έχει πει έκτοτε, είναι ΑΠΙΘΑΝΕΣ παπαριές.
Είναι αντιφασίστας όμως δεν μπορείς να πεις, σε αντίθεση με τον κούλη, τον κομμουνιστοφάγο.
Απο το τσάτ το πρωί, ψάχνοντας για την ασθένεια ΚΛΑΠΑΤΣΑ των προβάτων, και μετά ψάχνοντας για ΧΛΑΠΑΤΣΑ, ε, και ξέρετε πώς πάνε αυτά, με έβγαλε σε τούτο:
http://1.bp.blogspot.com/-uDoxwlwh14...0/kammenos.jpg
https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.n...1e&oe=5AEB4A99
τι στιγμές θα ζήσουμε αύριο :rofl: