lol kai gw ayto proseksa!! thelei na tou kopsei to merokamato
Printable View
Στις προωθήσεις του Ντάνυ Άλβες υποτίθεται ότι τον μαρκάρει ο Λέτο?:fear:
ή απλά νιώθει ασφαλής ο Νιόπλιας από την παρουσία του Λουκά?:fear::fear:
ποιος είναι ο δεύτερος καλύτερος όλων των εποχών? ο πελέ ή ο μαραντόνα? εγώ λέω ο μαραντόνα, να γίνει πολλ.
τώρα έρχεται ανατροπή κουφάλες.
(ακόμα δε βρήκα στριμ)
ηρθε!
έντιτ: "λοιπον εγγονακια μου καθηστε να σας πω για τοτε που μου ερικσε πεναλτυ ο μεσι"
αν κατάλαβα καλά ο μένιος έκανε κομπλεξικό σχόλιο για φετφατζίδη?
Ο Μπουμσόνγκ ανατρέπει τον Μέσι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Επιπόλαιο τάκλιν από τον Γάλλο αμυντικό.
ορίστε το παιδί!
ο μεσσι κάνει χαβαλέ;
πήρε πέναλτι που δεν ηταν (απέφυγε την κλωτσιά στα πόδια κι έπεσε μετά κάτω), και στην συνέχεια το έχασε, τώρα με το τετ α τετ... :fear:
Εχω προβλεψει 4-1, ρωτηστε και τον κελντορεν
ΧΑ! ΠΑΡΤΑ ΠΟΥΣΤΗ ΦΙΞΕΡ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ
:|
όμορφη μπάλα από μπάρτσα, όταν ο μπακ σου βάζει 2 γκολ σ' ένα παιχνίδι, τα 'χεις πει όλα :touched:
kati eleipe apo tin Barcelona .
http://www.gazzetta.gr/football/supe...AF%CE%BD%CE%B7
ο μεσι δεν ειναι μπακ, βλεπε συχνοτερα μπαλα.
29 σουτ για να βάλουν 5 γκολ ενώ εμείς 1 για να βάλουμε 1.
Βρείτε ποια είναι η μεγάλη ομάδα.:touched:
ναι αλλα εβαλε ενα
σουταρει ο μεσι, αποκρουει ο τζορβας
σπηκερ: "ο Τζορβας κραταει το 4-1 !!"
:touched:
α ναι, pedro στο τέταρτο, φλας sorry
το πίστεψα περίπου για 35", αδιανόητη περίπτωση γκολ Σισέ-Γκοβού, από εκεί και πέρα συγκινητικός βύντρα να κάνει Μόνο μαλακίες όταν ακουμπούσε ή δεν ακουμπούσε μπάλα, όλα υπό έλεγχο για τον Παναθηναϊκό της καρδιάς μας, ο Εντόι έκανε το 1-0 και δεν έληξε δυστυχώς x το άλλο
οκ, δεν παίζονταν με τίποτα κ λίγα μαζέψαμε. αλλά πολύ κότες ρε παιδί μου. λίγο τσαμπουκά, κανα φάουλ στο κέντρο, λίγη πίεση παραπάνω ρε γμτ. ίσως, ο νιόπλιας πρέπει να ξεκολλήσει και να καταλάβει ότι δεν πάμε για βραβείο fair play. αυτό το ματς ήθελε 3 center back και τσούκου τσούκου τύπου σέρτζιο. τεσπα, πάλι καλά που το ούτως ή άλλως χαμένο ήρθε τώρα που η ομάδα δεν έχει καθόλου ρυθμό.
ΥΓ φιξξξξξξξξξερ αρχίδι
Ο συνδυασμός ήττας από Χέρκουλες και του γκόλ, ήταν ο κύριος λόγος που δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα πάρουν και να θέλουν ένα καλό σκορ.
Το μόνο μη-αναμενόμενο στο ματς ήταν το ότι προηγήθηκε ο παο, νομίζω ότι όλοι κατα βάθος το περίμεναν ότι το σκόρ θα ήταν βαρύ.
Ε λογικό κι όλα αυτά, έπρεπε να παίξουν κάπως πιο σκληρά αλλά τι να κάνεις, 603-89 πάσες λέει. Νομίζω ότι τελικά η νίκη της Κοπεγχάγης συμφέρει, γιατί και είναι πολύ πιο αδύναμη από την Ρούμπιν και το πρόγραμμα δεν την βολεύει καθόλου, 2η αγωνιστική έρχεται ΟΑΚΑ απ'όσο θυμάμαι
Δεν με πειράζει που χάσαμε.....στη ρεβάνς θα τους μαμήσουμε τους πεφτατζήδες καταλανούς.Ο πόλεμος δεν τελέιωσε αδέλφια.So,KEEP THE GREEN FAITH...
Ξέρετε από πού.
ψυχοφθορα κατασταση....
τεσπα,ελπιζω να παρουμε 6 βαθμους στα 2 σερι εντος και να ερθει η μπαρτσα με 12 βαθμους οακα.
οχι τιποτα αλλο,μπας και ειναι πιο χαλαροι γιατι σημερα ηταν που ηταν το κλιμα απο το 0-2 φτιαγμενο,τους καναμε και το 0-1 απο το πουθενα και ξεκλειδωθηκε το god mode.
Κάποιος να βρει ένα σάιτ που δεν παρομοιάζει τη Μπάρτσα με playstation.
www.dominos.gr
nothingman, είδες τον αγώνα;
ti einai autoi oi tsopanhdes oi skotzezoi re?
mas to fagane to palhkari
Βέβαια το γλυκό φαντάζομαι έδεσε μόλις φάνηκε και η μούρη του αχώνευτου -πλην παιχταρά- στην κερκίδα. :P
http://www.youtube.com/watch?v=zhShie2OR-0
:-?
1 χρόνο έξω μάλλον.
Έκανε και σε σας παρεμβολές το καταλανικό κανάλι;
Άντε γαμήσου Μένιο Σωτηρακόπουλε!
εντάξει δεν μένω στα 5, 5 μπορεί να φάει οποιαδήποτε ομάδα από την Παρτζελονα , αλλά λίγο ψυχή ρε, καμιά κλοτσά ρε, αρχή σεζόν είναι , θα μασούσαν και οι άλλοι λίγο
(Σφαγέας-21)
Δυστυχώς ήταν 110% δίκαιη η 5αρα. Δεν θυμάμαι άλλον αγώνα (ούτε στις προηγούμενες 5αρες) που να μην μπορεί η ομάδα να κρατήσει την μπάλα ούτε για 10". Ίσως -λέω- ίσως, να χρειαζότανε ο Καραγκούνης νωρίτερα, να πέφτει κάτω, να διαμαρτύρεται, να κάνει κανα φάουλ, μπας και ροκανιζότανε λίγος χρόνος και γλιτώναμε (λέμε) κανα γκολ. Απογοητευτικός ο Λέτο. Τεράστιο κέρδος η εμφάνιση Γκοβού. Ικανοποιητικός όσο έπαιξε ο Γκαρσία. Εν τω μεταξύ πάνω που νομίζεις οτι έχεις πιάσει τον παπά απ' τα αρχίδια και έχεις δει την Πανάθα να προηγείται με γκολάρα με 3 πάσες εκ των οποίων η μια με τακουνάκι ασίστ, έρχεσαι αντιμέτωπος με το full potential της Μπαρτσελόνα, και βλέπεις πόσο μικρός -αυτή τη χρονική στιγμή- είσαι, και τι πραγματικά είναι "γκολάρα"...Τέσπα. Νίκες (σοβαρή προσπάθεια τουλάχιστον) με Ρουμπιν και Κοπεγχάγη και τα ξεχνάμε όλα.
Spoiler
http://resources.sport-fm.gr/supersp.../14/235235.jpg
"Είδαμε, λοιπόν, στο Νου Καμπ (απ' όπου και η ΦΩΤΟ) το σύστημα «σταυρός»! Κάνω τον σταυρό μου και παίζω.
Και να που το σύστημα αυτό δικαιώνεται. Όταν τρως όσα τα δάχτυλα του ενός χεριού, αντί να φας όσα τα δάχτυλα των δύο χεριών, το σύστημα σταυρός αποδεικνύεται το πιο καλό.
Είναι και μία δικαίωση του Νιόπλια, που φέρεται να είχε δηλώσει, «την Μπάρτσα την αντιμετωπίζεις κάνοντας τον σταυρό σου» ή, κάτι τέτοιο. "
edit: φυσικά by πουτάνασγιος-βασιλιάςγραφικότητας-λολολολ-νικολακόπουλος
Tyler, πιστεύω πως ο Λέτο υπήρξε ο μοναδικός που κάλυψε το ζητούμενό σου : κρατούσε τη μπάλα πολύ περισσότερο από όσο όλοι οι άλλοι μαζί
και πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε μπορώ να πω