ΙΝΤΕΡΝΕΤ WARZONE
Btw είμαι ο μόνος που κλαίω με το 2ο thread που έχει ανοίξει ουσιαστικά μεσ'το thread o Phoebus με τον tamagothi?
Είναι σαν να είναι lobby ξερω'γω
Printable View
φατσούλες ψαγμένεεες
κάτω,αν και captain obvious η απάντηση :rofl:
Ρε Rwxamh,το θέμα είναι οτι οι δυο τους παίζει να είναι σε τέτοια φάση atm:
Spoiler
Και οι νεοχίππιδες ΨΥΧΟΥΛΕΣ είναι αλλά γαμηθήκατε να τους κράζετε επειδή δε σας αρέσουν οι τζίβες και τα χαιμαλία τους.
Όχι, αυτό που λέω εγώ είναι ότι ξέρω κάτι σχετικό (expensive tissue), όπου τα big/small είναι bigger/smaller και είναι κυριολεκτικά, αλλά το ξέρω για πιο πρώιμα στάδια της εξέλιξης ή ακόμα και ως σύγκριση με άλλα ζώα (σωστές ζωάρες). Κι άμα υπήρχε κάτι για τόσο πρόσφατα μανάρια όσο ο νεάντερταλ θα με ενδιέφερε, έτσι ζήτησα πηγή, μετά ήσουν αγενής κι επιπλέον το γκουγκλ με μια ματιά δε βοήθησε κι έγινα τούρκος.
Λολ τι έχετε πάθει με τους νεοχίππηδες? Αν δν τους γουστάρετε μην τους πλησιάζετε + μην τους μυρίζετε :P
Spoiler
εκείνο το σουβλατζίδικο στην πλατεία εξαρχείων πίσω απο το ΑΝ πως λέγεται ? υπάρχει ακόμα ?
είχαμε πάει προ 8ετίας δεν θυμάμαι ακριβώς και έκανα το λάθος να του απαντήσω "ένα σάντουιτς με πίτα και σουβλάκι απ' όλα" όταν με ρώτησε τι θέλω. απο θαύμα επιζήσαμε !
ntramsik,
- η κνε και το ναρ και η όποια άλλη αριστερή οργάνωση είναι πολιτικοί σχηματισμοί που συσπειρώνονται στη βάση της ανάγκης για συλλογικές διεκδικήσεις. απ' την άλλη, οι χίππηδες, οι χίπστερς, οι μεταλλάδες κλπ είναι lifestyle κοινωνικές ομάδες που συσπειρώνονται στην βάση της ανάγκης να είναι διαφορετικοί από τη μάζα γιατί αυτό χρειάζεται η ψυχούλα τους. δεν αμφιβάλλω ότι μεγάλο ποσοστό όσων βρισκόνται σε αριστερές οργανώσεις το κάνουν για ανάλογους λόγους αλλά εξ ορισμού υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ των πρώτων και των δεύτερων.
- δε με πειράζουν οι χίππηδες, όπως φυσικά δε με πειράζουν οι μεταλλάδες, οι πάνκηδες και όσοι άλλοι αναφέρθηκαν. απλά δε γουστάρω την αισθητική τους, το δηθενισμό τους, την ανάγκη τους σώνει και ντε να ξεχωρίζουν, πράγμα που εντελώς ειρωνικά τους καθιστά πανομοιότυπους μεταξύ τους.
Αυτή είναι η δική σου υποκειμενική άποψη και τίποτα παραπάνω. Δες τον εαυτό σου πχ, που στην πραγματικότητα είσαι στη φάση για τα ΜΟΥΝΙΑ. Ο καθένας έχει τους προσωπικούς του ψυχολογικούς/κοινωνικοπολιτικούς λόγους που επιλέγει είτε να είναι χίπστερ, είτε κνίτης είτε και τα δύο. Μην προσπαθείς να βάλεις κανόνες και ταμπέλες και εκεί.
πάμ' πάλι
- δεν είμαι καν στη φάση.
- ακόμα και αν υποθέσουμε ότι είμαι στα φάση και μάλιστα για τα ΜΟΥΝΙΑ κάλυψα ήδη αυτό το ενδεχόμενο στο προηγούμενο ποστ λέγοντας ότι σίγουρα υπάρχει κόσμος που είναι εκεί για λάθος λόγους. παρ' ολ' αυτά, πραγματικά κάποιος πρέπει να 'χει τρανό κόμπλεξ με την αριστερά για να μην αντιλαμβάνεται την ειδοποιό διαφορά μεταξύ ενός πολιτικού κινήματος που ως διακηρυγμένο στόχο έχει να διεκδικήσει τα δικαιώματα των εργαζόμενων με τυπάκια που ως διακηρυγμένο στόχο έχουν το "νταξει ρε μαν, να επιστρέψουμε στη φύση και τέτοια, ξέρεις".
- προφανώς και εκφράζω την προσωπική μου υποκειμενική άποψη, αυτό έλειπε να εκφράζω συμπαντικές αλήθειες.
Εν τάξει τότε.
νίκησα! ρίξτε της μούτζα και μένα πινκ!
έντιτ: ποιος βλάκας;;!
εγω πιστευω οτι μας χαλαει πιο πολυ απ'ολα οτι μας προσηλυτιζουν τις γκομενες.
ΕΞΩ ΑΠ'ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ
oi gkomenes tupou piter pan pou mas trwn xarisma tous.
Φαντάζομαι απομόνωσες επίτηδες αυτό το σημείο της πρότασης μου γιατί το άλλο είναι και το κυρίως πρόβλημα μου με τα μαλακισμένα. Όχι, τα προβατάκια σαν του λόγου μου δεν με σοκάρουν πάντα με την πρωτοτυπία των απόψεών τους (χιλιάδες φορές περισσότερο απο τους τζιβάτους βέβαια). Τα προβατάκια σαν του λόγου μου όμως δεν είναι κομπλεξάρες που το παίζουν peace-love-jah-όλοι-έχουμε-δίκιο αλλά θα αφρίσουν όταν κάποιος αμφισβητήσει τον ανεγκεφαλισμό τους. Θα θιχτούν πάρα πολύ γιατί μπορεί να είναι κουλ και λαρτζ ατομάρες αλλά προς θεού δεν μπορείς να θίγεις το ΕΙΝΑΙ τους. Γι' αυτό θα πολεμήσουν, ειδικά αν παίζουν και γκόμενες κοντά, θα παπαρίζουν στη γαύδο, θα το κουράσουν στα πάρκα, θα κάνουν εκατό εκατομμύρια ποστς σε μέταλ φόρουμς στο ιντερνετ. Beware.
Υπάρχουν καμια 5,000 ποστς σου στο πόλιτικς που αποδεικνύουν πως αυτό ακριβώς κάνουν και τα προβατάκια σαν του λόγου σου.
Αυτό ακριβώς λέω ρε χριστιανόπουλο, ότι εμείς δε το παίζουμε peace-love-jah-όλοι-έχουν-δίκιο. Εμείς έχουμε δίκιο, εσείς λέτε αρχιδιές - θα σας πείσουμε. Ειλικρίνεια στις προθέσεις, ισορροπία στον ψυχισμό!
Θα μας κλάσετε τ'αρχίδια.
εγώ πάντως πάω legacy ή metalground ή poquito... έμαθα ότι ανοίγει ξανά το wizard, ενώ οφείλω να τιμήσω και το outlaw κάποια στιγμή, αλλά δεν έχει κάτσει φάση ακόμη. για νωρίς, συνήθως ρακή ή ούζο, στο τσακιρ κέφι κανα underground cafe για να θυμόμαστε τα παλιά.
όποιος την παλεύει να ακούει επί 10 χρόνια το ίδιο πρόγραμμα, περνάει κ από κανα revenge of rock.
ελπίζω να σε κάλυψα :P
Εγώ ξέρω ότι μας κατηγορήσανε άδικα εμάς τους μεταλλάδες για λάιφστάιλ και πολύ στενοχωρήθηκα. Άντε να πεις τα 16χρονα του Χάμερ που δικαιολογούνται και λόγω ηλικίας, κατά τα άλλα εμείς πλακωνόμαστε μεταξύ μας. Επίσης οι μεταλλάδες είναι τα καλύτερα παιδιά. Όλοι το λένε. Το διαβάζω σχεδόν κάθε χρόνο στην αλληλογραφία του Χάμερ.
Για πείτε τώρα, όταν έρθω Αθήνα για Bolt Thrower, πού να πάω να βρω τα καλύτερα παιδιά και να ακούσω σένια μουσική από χέβι έως ντεθ με πιο πολύ το θρας, κολλημένα πράγματα, τέτοια. Ο Σάικοτρον είναι Τετάρτες άρα δεν παίζει, ναι; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΜΟΥ, ΠΕΙΤΕ.
o πάνος σταμάτησε οριστικά τις τετάρτες από jasmin, αλλά όλο και κάτι μαγειρεύει.
νομίζω metalground θα είναι πιο κοντά σε αυτό που ζητάς και μάλλον outlaw αλλά δεν ξέρω από 1ο χέρι
Πρέπει να κάνω τόπικ να κατατοπιστώ.
κάνε να γράψω διευθύνσεις και ονόματα :P
http://lastknowledge.blogspot.com/2010/05/12.html
Στις αρχές Μαΐου ξεκινά το άνοιγμα ενός πανίσχυρου Ενεργειακού Καναλιού με κατεύθυνση την Γη. Το άνοιγμα αυτό θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 12 Μαΐου, στις 14: 16. Θα μείνει ανοιχτό έως και το τέλος της περιόδου των εκλείψεων, δημιουργώντας ισχυρές θετικές μεταλλάξεις.
Όπως αναφέρεται τους τελευταίους μήνες από σημαντικούς channeling παγκοσμίως, εκπορεύεται από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο του σύμπαντος. Έρχεται στην Γη για πρώτη φορά σε εξαιρετικά δύσκολους καιρούς, με στόχο να εξελίξει αδιέξοδα ζητήματα στα οποία η ανθρωπότητα έχει «κολλήσει» εδώ και χιλιετηρίδες, με αποτέλεσμα τον αδιέξοδο πόνο, τον φόβο, την δυστυχία στις ανθρώπινες σχέσεις, την φτώχεια, την αδικία και τα έντονα δυσλειτουργικά ζητήματα στην ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου.
Το Κανάλι θα αναδομήσει την δομική σύσταση της ανθρώπινης ύπαρξης, αλλά και τον τρόπο που η ανθρωπότητα δομεί τις κοινωνίες της. Θα δημιουργήσει σταδιακά ισχυρές θετικές μεταλλάξεις στο γενετικό υλικό όσων συντονιστούν με την ενέργειά του, και θα αλλάξει εντελώς τις αρνητικές καταγραφές, τόσο σε επίπεδο DNA όσο και σε επίπεδο προσωπικών και κοινωνικών πανάρχαιων δυσλειτουργικών δομών, όπως είναι ο ανταγωνισμός, η χωριστότητα, η τιμωρία, η μοναξιά, η έλλειψη χαράς, πληρότητας και ευδαιμονίας, που είναι σημαντικές στρεβλώσεις του ανθρώπινου νου και όχι της συμπαντικής νομοτέλειας. Έρχεται με σκοπό να αποκαταστήσει την σύνδεση των ανθρώπων με την Κεντρική Ενεργειακή Πηγή του Σύμπαντος, την Συμπαντική Άνευ Όρων Αγάπη. Αντιστρέφοντας τα αρνητικά καρμικά μοντέλα, θα δώσει ισχυρή επιτάχυνση στην ανάπτυξη του ανθρώπου προς αυτό που είναι πλασμένος να βιώνει: προς την αγάπη, την ενότητα, την πνευματικότητα, την Αρμονία.
Το Κανάλι θα ελευθερώσει τον άνθρωπο από τις εγρηγοριακές κατασκευές που τον απομυζούν και τον διαστρέφουν, και θα τον συνδέσει με την Πηγή την Αγάπης του Θεού. Θα δράσει ενάντια στα ζητήματα υγείας που δομούνται πολλά χρόνια πριν εκδηλωθούν και εμφανίζονται με μεγάλη συχνότητα αυτή την περίοδο, αναδομώντας πλήρως το φυσικό, αιθερικό, ψυχικό και πνευματικό πεδίο του ανθρώπου. Παρότι οι αλλαγές θα φανούν σε όλα τα πεδία της ζωής του ανθρώπου, τα επίπεδα δράσης του Καναλιού είναι δύσκολο να κατανοηθούν από τις περιορισμένες δυνατότητες του ανθρώπινου νου, μιας και απευθύνεται στο δυναμικό του ανώτερου εαυτού.
Η συμπαντική αφθονία και επάρκεια, έρχεται μέσω του Καναλιού να αναθεωρήσει και να μεταλλάξει την τάση του σημερινού ανθρώπου για στέρηση και τιμωρία, δίνοντας του την δυνατότητα να υλοποιήσει την ευτυχία του. Λέγεται πως όσοι συνδεθούν με την δυναμική του Καναλιού, θα δέχονται με εντελώς θετικό τρόπο τις πλανητικές επιρροές, αλλά και τα σημαντικά μαθήματα της εξέλιξής τους, μιας και η μαθητεία θα γίνεται απευθείας από την καθαρή πηγή του κεντρικού Ήλιου του σύμπαντος, δηλαδή από τον Θεό.
Το Ενεργειακό Κανάλι θα παραμείνει ανοιχτό για όσους συντονιστούν μαζί του ως τα μέσα του καλοκαιριού.
Η ενεργειακή μεταβολή που θα προκαλέσει, φαίνεται από την είσοδο του πλανήτη – θεραπευτή Χείρωνα στους Ιχθύες, το κατεξοχήν ζώδιο της ψυχικής θεραπείας, καθώς και από την σύνοδο του Χείρωνα με τον έτερο μεγάλο θεραπευτή, τον Ποσειδώνα. Οι καρμικές μεταλλάξεις που θα επιφέρει μπορούν να διευκολυνθούν από την αξιοποίηση της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα και των πολύ ισχυρών όψεων του πλανήτη Ουρανού με τον Δία και τον Κρόνο.
Και προσπαθούσα να θυμηθώ τι σκατά όνειρο είδα και έχω ΑΒΕΡΤΑ ΣΤΥΣΗ από το πρωί.
χααχαχαχαχαχ
Ο αριθμός των μουτζών που'φαγα εδώ μέσα κοντεύει να φτάσει τον αριθμό των πόστς μου. Τελικά έχω πολλούς εχθρούς στο ηαρ! ='(
Ποσταρε καμια φωτο με μαγιο (γιατι εχω ακουσει οτι ψιλοβλεπεσαι) για να εξιλεωθεις.
Και τα λεμε.
Τι περιμένουμε τότενες? Dumpsick?