δηλωνουμε ετοιμοι! (εγω δλδ :P)
Printable View
δηλωνουμε ετοιμοι! (εγω δλδ :P)
ΔΗΛΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΟΣ :dfinger:
Ετοιμαστείτε!
(κατά τί ώρα την παρασκευή; Φαντάζομαι προφανώς προς βραδάκι ε;)
αναμεσα σε 9 και 10 λεω να ξεκινησει.
kalo akougetai...entwmetaksy oi ypoloipoi others peite an mporeite gia ekeini ti mera wra e
αν και με γελοίους τρόπους παλεύεται να μας βγάλετε off δηλώνω παρών!!!!!
Οκ, δεκτο.
μεσα
Πηρα στα γηπεδα, δεν εχει κλεισει ακομα η ωρα 100%, περιμενω τηλεφωνο και οριστικοποιω, με τιτλους και νταουλια και ζουρναδες, καλησπερα, αδερς, καλησπερα.
από περιέργεια , τέτοιο θα έχουμε?
Spoiler
χάνουμε προημιτελικό Ουρουγουάη, τέλος πάντων.
παίζει ουρουγουανός στην άρσεναλ;
mesa
http://www.footballtransferleague.co...er=Luis+SuarezQuote:
παίζει ουρουγουανός στην άρσεναλ;
Ajax striker Luis Suarez has snubbed interest from Chelsea and Manchester City and given Manchester United and Arsenal the green light to launch a £30m summer move for him
:D
Δυστυχως δεν ειχε 9 και 10 γηπεδο, οποτε 11.
2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010.
GENERALS FC - othERs
23:00
Na apantsoun poies KOTES de boroun na dosoun to paron epeidi einai arga.
e mesa
ε, τι, δε θα ρθεις????
πεσε για υπνο 7-9 και εισαι περδικι. χαχαχ
Εμεις ειμαστε ηδη ετοιμοι.
Δε ποσταρετε και κανα ροστερ σας σιγα σιγα επιβεβαιωμενο?
παικτες δε σας δινουμε ε.
οι μάχη που θα λάβει μέρος?
με βλέπω λίγο εκνευρισμένο από τους καφέδες για να έχω κανένα μάτι ανοιχτό ....
btw οι others μπλούζες μαύρες , αν έχουν στάμπα εμπρός +2 βαθμοί , αν έχουν πίσω +4 αν είναι από tour + 3
οι Τζενεραλς παιζουν με κοκκινες φανελαι, μαυρα σορτ (συνηθως) καντε τα κουμαντα σας.
Δε νομίζω να χρειάζεται να το ποστάρω, αλλά θα είμαι εκεί.
Και οι othERs θα έχουν την τιμή να χάσουν από παλαίμαχο General.
Μέσα όπως προείπα και καλή και η ώρα.
Όντως, το ρόστερ που ποσταραμε κάποιον καιρό πριν ισχύει;
ΠΕΙΤΕ ΡΕ! :)
οταν οι παικτες μας ειναι τοσο ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ, η Διοικηση δε μπορει παρα να επακολουθησει.
Ανακοινωση του ΔΣ θα μοιραστει στον Τυπο τις επομενες ωραι.
Αν μου πείτε και που είναι, μέσα.
http://i271.photobucket.com/albums/j...mann/instr.jpg
η Μακρυγιαννη ειναι η επομενη εξοδος στην εθνικη οδο, στο ποταμι, απ την Πετρου Ραλλη αν ερχεστε απο Βορρα.
Για να το θεσω οπτικα, ειναι η επομενη εξοδος ΜΕΤΑ το Αλλου Φαν Παρκ (που αποκλειεται να το χασετε) οπως ερχεστε απο βορεια προαστια.
η εξοδος της Μακρυγιαννη ειναι στενη και περιεργη, και ξεκιναει σχεδον αμεσως μετα το κατεβασμα της γεφυρας που περναει απο Πετρου Ραλλη, οποτε καλο ειναι να ειστε σχετικα δεξια και να μη τρεχετε γιατι κανει στενη στροφη αποτομα. (ο ΚΟΚ της ημερας. τον ΚΟΚ της νυχτας θα τον φατε εκει.)
με το που θα κανετε δεξια στη Μακρυγιαννη (ΠΑΝΤΑ αν ερχεστε απο πιο βορεια, αν ερχεστε απο πιο νοτια, προσαρμοστειτε) θα την καταλαβετε με τη μια, εχει ενα γηπεδο κλειστο που λεει OLYMPIACOS VC και ειναι το γηπεδο βολλευ του Ολυμπιακου. Αν δε το δειτε, εχετε κανει λαθος.
Συνεχιζετε ευθεια και στο υψος που εχω βαλει το ΣΗΜΑΙΑΚΙ στο αριστερο σας χερι απ το αλλο ρευμα ειναι τα γηπεδα.
Παρκαρετε.
Ντυνεστε.
Σας ψωλιαζουμε.
Φευγετε.
Ε...
ξέχασες το "πληρώνετε" :P
α ναι.
55 ευρω η καθε ομαδα.
εχει και διαιτησια.
οι οποιοι μας ξερουν 4 χρονια.
την εχετε γαμησει, η παραγκα μας δε θα εχει ελεος.
Χαχ, καλύτερα για μας να βάλουν διαιτητή οι άδερς.
μπορω να τον κανω εγω. θα το κανω τσαμπα και δεν θα ΜΕΡΟΛΗΠΤΩ
υποσχομαι, αληθεια.
η δουλειά δεν έχει κανονιστεί, οπότε δεν ξέρω αν θα κατέβω αθήνα ακόμη. αλλά από τη στιγμή που έχει ματς μουντιάλ και παρασκευή 11 το βράδυ που σημαίνει ότι θα μου στερήσει τη βραδινή έξοδο, μάλλον δύσκολο ούτως ή άλλως .
δε πιστευω να περιμενε κανεις να παιζαμε 6 τ απογευμα ε?
ηδη τα λακισματα ειναι εντυπωσιακα.
καλοί μαλάκες είμαστε κι εμείς. προσπαθούμε να κατεβάσουμε την βορειοατλαντική συμμαχία κι οι άλλοι λένε για εξόδους.
"ηρωική έξοδος ρέηβεν"
εντιτ.. κανεις απο νοτια να παμε μαζι? η να με παρει απο καναν ηλεκτρικο νεο φαληρο ? μετα θα βρω την ακρη !