Ναι....
Printable View
Ναι....
Σιγά μη σου πούμε.
@ang άμα θες να στο δανείσω δεν έχω πρόβλημα. Είναι πάντως τεράστιο και αξίζει τα λεφτά του.
Τώρα βέβαια φεύγω για Βραζιλία αλλά θα επιστρέψω σύντομα για να δω από Ελλάδα τους επόμενους Ολυμπιακούς αγώνες. Οπότε αμέσως μόλις έρθω να κανονίσουμε να βρεθούμε....
:P
[quote=Inside Charmer]H Ayn Rand είναι η αγαπημένη συγγραφέας του Neil Peart και δυστυχώς το μόνο βιβλίο της σε ελληνική μετάφραση είναι το προαναφερόμενο, που όμως δεν είναι ενδεικτικό της ιδεολογίας της.[/quote:1og6m377]Quote:
Originally Posted by eyeamflesch
Tin thymithika twra, eixa dei ergo gia ti zwi tis kai marese.
6 oxi toso eukola kommatia. Richard Feynman. Ekdoseis katoptro... uperoxo vivlio gia opoion exei oreksh na asxolithei me to na to diavasei.
"Εφαρμοσμένη Υδραυλική" και γαμώ τα βιβλία! :D
bamena kokkina mallia.. polu wraioooooooooooooo!!
:D
Tolkien - The Hobbit. Den to eiha diavasei pote kai eho karagustarei, aneta tha mporuse na ekane mia akoma tainia o Jackson an ithele. :D
Παράτησα το On the Road γιατί πήγαινε με τρομακτικά αργούς ρυθμούς και δε θα το χω τελειώσει μέχρι να φύγω οπότε δε λέει να το κουβαλάω και άρχισα μια -μάλλον ανάλαφρη- συλλογή διηγημάτων του Ian Rankin με τίτλο Beggars Banquet ( :headbang: ). Μια χαρά.
Quote:
Originally Posted by The_Painless
:evil: :evil: :evil:
:P
[quote="The_Painless"]Παράτησα το On the Road γιατί πήγαινε με τρομακτικά αργούς ρυθμούς :shock: :(
egw to sinexizw
xeirokrotima parakalw.
:tup:
Κλαπ κλαπ. Dunno, ή δεν είμαι στη φάση για κάτι τέτοιο ή απλώς δεν μπορώ να ταυτιστώ όταν όλοι οι βασικοί χαρακτήρες είναι άντρες που βγαίνουν να πιουν, να πηδήξουν εντ σόου ον :p
Now reading: Αυτά που δε διαβάσαμε τα 5 προηγούμενα χρόνια...
:(Quote:
raymond chandler - the long goodbye
Έγκλημα και Τιμωρία.
Δεν ξέρω γιατί.
Μόλις διάβασα το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε" του Ίρβιν Γιάλομ και μου άρεσε πολύ.
Δεν ξέρω γιατί τον θεωρείτε υπερεκτιμημένο, ο συνδυασμός φιλοσοφίας και ψυχανάλυσης με ενθουσιάζει.
Δεν έχω διαβάσει άλλα βιβλία του Γιάλομ, αλλά τώρα σκοπεύω να το κάνω.
Είναι άραγε παρεμφερή και τα άλλα του βιβλία;
Εχω διαβάσει και τα:"Στο Ντιβάνι" και ο "Δήμιος του Ερωτα" του ίδιου συγγραφέα.Γράφει στο ίδιο στύλ.Διαβασε το "Δήμιο του Ερωτα" το οποίο περιγράφει 10 πραγματικά περιστατικά ψυχανάλυσης.Το βιβλίο του στο "Στο Ντιβάνι" περιγράφει τα συναισθήματα,διλλήματα και τις καταστάσεις που προκύπτουν σε έναν ψυχαναλυτή.Είναι πολύ ωραία βιβλία,σε βάζουν να σκεφτείς πράγματα που μπορεί να αφορούν και εσένα αλλά να μην τα είχες σκεφτεί,το μόνο που με είχε κουράσει προσωπικά είναι το ίδιο υ΄φος γραφής που χρησιμοποιεί και στα 3 αυτά βιβλία και λίγο το ότι αναφέρει πόσο επιτυχημένος είναι (έμμεσα στο "Οταν έκλαψε ο Νιτσε" και "Στο Ντιβάνι" και άμμεσα στο "Δήμιο του έρωτα")λεπτομέρειες βασικά.Quote:
Originally Posted by marianna2525
Διάβασε επίσης και το δοκίμιο του "Θρησκεία και Ψυχανάλυση" έχει πολύ ενδιαφέρον.
diavazete tis epifullides tis kathimerinis tis kiriakis einai korifaies.
@Eloch
Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, θα σπεύσω να τα αγοράσω.
Και μια και αναφέρθηκα σε ψυχολογικοφιλοσοφικά βιβλία, ένα πολύ ωραίο μυθιστόρημα, που διάβασα το καλοκαίρι, ήταν η "μικρή φιλοσοφία του έρωτα" του Αλαίν ντε Μποττόν.
Όσον αφορά τον συγγραφέα, είχαμε ξαναμιλήσει για το βιβλίο του "πως ο Προυστ μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας".
tis Maggises tis Smyrnhs
Δίαβασα λίγο στη βιβλιοθήκη της σχολής μου το βιβλίο "Λέξεις" του Σαρτρ και μου έκανε τρομρερή εντύπωση.Ητάν παλιά έκδοση του 1960 και περιλάμβανε και το "Υπαρξισμός σημαίνει Ανθρωπισμός".Αν τα έχει δεί κανείς σε καινούργιες εκδόσεις ή σε κάποιο βιβλιοπωλείο ας ποσταρει.
sorry pou den exw dei pote ksanamilisate alla leei tpt afto to vivlio i einai sa to platwnas oxi prozak?Quote:
Originally Posted by marianna2525
Mark Brandon Read-Chopper.
Colin Ward and "Chubby" Chris Henderson - Who wants it
Η ιστορία των Headhunters, από τα πιο γνωστά firms (συμμορίες χούλιγκανς) της Chelsea...πλάκα έχει, αλλά υποθέτω ότι για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το αγγλικό ποδόσφαιρο, δεν θα του πει κάτι thanx Rush
Σειρά θα πάρει το "Σαμποτάζ στους Ολυμπιακούς Αγώνες" του ΓΙΓΑ Μονταλμπάν που μου έφεραν δώρο
Ti pramateBetai to 2o book?Quote:
Originally Posted by nothingman
Τελικά το βρήκα και το αγόρασα χθές στον Ελευθερουδάκη το "Ο Υπαρξισμός είναι ένας Ανθρωπισμός" του Σαρτρ.Πολύ καλό και ενδιαφέρον για όσους ενδιαφερονται για τις απόψεις που εκφράζει ο Υπαρξισμός.
Βιργινία Σουλτουκίδου - Το Αιδοίο της Άνοιξης.
Το είχαμε συζητήσει στο παλιό κλειδωμένο τόπικ των βιβλίων.Quote:
Originally Posted by ManWhoSoldTheWorld
Για μένα το βιβλίο λέει, αν θες περισσότερα, κοίτα στο http://www.patakis.gr/display.php3?isbn=4398
thank you :)
@painless:afises to dromo na diavaseis gia aidoia kai malista ektos epoxis?? :shock: :P
Ε πήγα και πήρα κι εγώ τον Κώδικα ΝταΒίντσι. Είμαι φάσιον βίκτιμ.
Βιργινία Σουλτουκίδου λοιπόν :dfinger:Quote:
to sequel tha nai to peos tou xeimwna ?
Πάντως τα προηγούμενα best seller της "Είμαι μόνη" και "Μισώ τους άντρες" πρέπει να είναι must...
polu ginaikeia mou akougontai.
Μπα, θα προσφέρουν μια σημαντική ανάλυση για τη ψυχολογία και τις ανησυχίες της σύγχρονης γυναίκας...
ManWhoSoldTheWorld, νομίζω πως δεν είσαι επιμελής user. Δε διαβάζεις όσα γράφονται και φυσικά δεν κατεβάζεις όλα όσα λέμε.... (χιχι, ε κοίτα στο "Alter" thread ντε!)