είναι ώριμες εξάλλου οι εποχές για μαζική μπούκα του er σε ένα mmo.
αύριο θα έχει κατέβει.
Printable View
είναι ώριμες εξάλλου οι εποχές για μαζική μπούκα του er σε ένα mmo.
αύριο θα έχει κατέβει.
Κατι ενδιαφερον το οποιο τελικα αποφασιστηκε και ανακοινωθηκε.
http://www.swtor.com/info/news/press-release/20120731
Free-to-Play –The first 50 levels will be free-to-play, with some restrictions on access to new content and advanced player features. Some restrictions can be “unlocked” with Cartel Coins.
Για οποιον θελει να παιξει ενα παιχνιδι με ΠΟΛΥ καλο σεναριο και καποια καλα instances προτεινεται ανεπιφυλακτα.
Το personal story καθε χαρακτηρα ειναι ψιλοτελειο.
sub vs f2p
http://www.swtor.com/free/features
Κάτσε να βγει το MoP και θα καταργήσουν τη συνδρομή τελείως :touched:
όποιος το έχει παίξει έστω και λίγο το παιχνίδι βλέπει ότι μια χαρά είναι το F2P
Ουσιαστικά αν παίξεις τo story line του κάθε class είναι από μόνο του γαμάτο. Σε έναν casual gamer όπως είμαι εγώ , έχει 6-8 μήνες gameplay.
BLiTzER στο έχω ξαναπεί , το παιχνίδι δεν απευθύνεται σε wow παίχτες, είναι τόσο διαφορετική η λογική του , που και με πίπα δεν θα το έπαιζαν.
Καλά δεν είναι και τόοοσο διαφορετικό. Εγώ άνετα το έπαιζα αν δεν είχε συνδρομή.
http://www.swtor.com/info/news/press-release/20121218
Quote:
BioWare Announces Rise of the Hutt Cartel, the First Digital Expansion for Star Wars™: The Old Republic™
New Digital Expansion is Available Now for Pre-Order
AUSTIN, Texas – Dec 18, 2012 – There is a new threat in the Star Wars™ universe and the future of the Republic, the Empire and the entire galaxy is at stake! Today, BioWare™, a studio of Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA), and LucasArts announced that players will face-off against the ruthless Hutt Cartel in the first Digital Expansion: Rise of the Hutt Cartel, coming Spring 2013. Beginning today, Star Wars: The Old Republic Subscribers can Pre-Order the Digital Expansion: Rise of the Hutt Cartel for only $9.99, 50% of the regular price. Free-to-Play Players can purchase the Digital Expansion for $19.99. Any player who pre-orders before January 7, 2013 will receive five days of Early Access* to the new fully-voiced story driven content.
“We know our fans want to keep experiencing the classic Star Wars storylines they love, and that’s what we’re delivering with the Rise of the Hutt Cartel expansion,” said Jeff Hickman, Executive Producer at BioWare Austin. “The planet Makeb is shaping up to be one of our most breathtakingly beautiful settings and the clash with the Hutt Cartel is epic and exciting. And this is just the tip of the iceberg. We have a lot more surprises in store for our fans next year!”
The Digital Expansion: Rise of the Hutt Cartel will send players to Makeb, a dual-faction planet where players will continue their battles with the merciless Hutt Cartel. During their journey, players will meet new allies, make new enemies and uncover the cutting-edge technology on this vibrant planet. Experience five new levels of story driven missions to an already expansive; epic online universe that will raise the level cap to 55. Pre-Order is available now online at www.swtor.com/buy.
Το παιχνίδι χώνει. Ακύρωσα το subscription λόγω φράγκων και είμαι με free to play. Sith Sorcerer Heer'aka στο server The Red Eclpise. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΟJEDIS.
Εναμιση χρονο μετα; το τελευταιο ποστ, θα κανω μια ακυρη προσπαθεια.
Μπειτε μωρε να κανουμε κανα οπερεησον.
Αξίζει το f2p ή χάνεις το μισό content; Πάω να τσεκάρω, μήπως ξεκινήσω κανά χαρακτήρα για τη φάση ^^
Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να το "συμπαθήσω", μου άρεσε η beta και το είχα πάρει και day 1, αλλά ακόμα και τώρα που είναι f2p απλά δεν.
Όταν είχε βγει ήταν ένα παιχνίδι που είχε κάποιες καλές βάσεις και άλλα 10 στραβά, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί όλα τα MMO έχουν αναποδιές στην αρχή αλλά ο σκοπός είναι να φτιάξουν στη πορεία. Δυστυχώς το SWTOR έμπλεξε με ΕΑ που είχε την απαίτηση να φτάσει το WoW μέσα σε 5 μήνες και όταν δεν έγινε αυτό απέλυσε το μισό dev team. Έκτοτε είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι (οκ του ματς.) με ένα μαπα f2p οικονομικό μοντέλο και όσο να'ναι υπαρχουν καλύτερα MMOs εκεί έξω (με καλύτερα f2p μοντέλα!).
Αυτό το post δεν είναι τόσο για να αποθαρρύνει κόσμο εδώ μέσα από το να παίξει όσο μια εξήγηση του γιατί κανείς δεν ασχολείται (that και ότι τα ΜΜΟs δεν είναι πια mainstream). Το παιχνίδι "λέει" από την άποψη πως κάθε class έχει δικό του story στο leveling και νιώθεις σαν να παίζεις KotOR. Για κάποιον που θέλει να παίξει κάτι σαν αυτό, αξίζει να το δοκιμάσει κι ας το παίξει σαν single player RPG.
Afaik δε χάνεις και τόοοσο content όσο ότι είναι πρηξαρχίδικο. Σε φάση μισα inventory slots, μονο 5 battlegrounds / week, 1 prof αντί για τα 2 και (η ειρωνία για το ποστ φιψερ: ) για να μπεις σε raid/operation πρέπει να πληρώσεις. Έιπαμε είναι ΕΑ και είναι κλέφτες. Δες εδώ, κάνε mouseover
www.swtor.com/free/features
πρέπει να πληρώσεις να βγάλεις το helmet να συμπληρώσω :)
Δεν αξιζει f2p. Αρκουσε να γραψεις αυτο. Κατα τα αλλα το παιχνιδι εχει βελτιωθει γυρω στα 20 επιπεδα απο τοτε που βγηκε, με γαματα εξπανσιονς, γαματα οπς, γαματα φλασποιντς.
Και αξιζει ακομα κι αν δεν εισαι end game player για τα storylines των διαφορων classes. Βεβαια εγω το παιζω γιατι ειμαι SW fan, και δεν ειναι τυχαιο που δεν εχω παιξει ποτε (και ουτε θα) κανενα αλλο ΜΜΟ.
75%. Θα κάνω μια προσπάθεια. Το πολύ πολύ να το βαρεθώ. Εννοείται ότι δε δίνω ευρώ γι'αυτό το παιχνίδι.
Το ξεκίνησα, δεν ξέρω γιατί, ωραίο φαίνεται, αλλά δεν έχω ξαναπαίξει mmo στη ζωή μου οπότε δυσκολεύομαι.
Έχεις χρόνο και σκέφτεσαι να καείς; Ή θα το πάρεις χαλαρά;
Αν θέλεις, πες και τι χαρακτήρα έφτιαξες! :)
Έναν Τζεντάι χοντρέλα
Τέλεια. Αλλά μάλλον ενδιαφέρθηκε για το class κι όχι το βάρος του.
Σε ποιον σερβερ? Να υποθεσω στον Ευρωπαικο με την αγγλικη γλωσσα ε?
Εχω 1-2 χαρακτηρες εκει low levels αλλα βαριεμαι να τους συνεχισω γιατι δεν εχω κανενα απο τα legacy perks εκει περα, σε αντιθεση με τον West Coast που εχω 8 χαρακτηρες τερμα εξοπλισμενους και lvl 60 :P
Ομως αν εχω παρεα για leveling μπορει να ψηθω να συνεχισω εναν απο αυτους. Και μιας και ειναι το πρωτο σου ΜΜΟ (οπως ηταν και για μενα πριν 3 χρονια) μπορω να δωσω hints and tips αν θελεις.
Είναι αυτό που επέλεξες όταν δημιούργησες τον χαρακτήρα. Ένα από αυτά, τέλος πάντων. Αν λες κι εννοείς Jedi (κι όχι απλά Republic), είναι είτε Consular, είτε Knight. Το γράφει και στο character sheet (C), πάνω αριστερά. Αν θυμάμαι καλά, βέβαια, δείχνει μόνο το advanced class. Έχω να μπω καιρό.
Το class είναι κάτι που επιλέγεις στην αρχή. Για παράδειγμα, επέλεξες να κάνεις Jedi που σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις είτε Guardian ή Consular και από εκεί και πέρα διαλέγεις το μονοπάτι που θα ακολουθήσει ο χαρακτήρας σου, ανάλογα με το specialization που θέλεις να έχει. Είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε όλα τα ΜΜΟ. Μη σε αγχώνει.
Με χαλάει που έκανες Jedi βέβαια, γιατί έλεγα να δοκιμάσω έναν Imperial χαρακτήρα, αλλά θα δω αν μπορώ να μεταφέρω τον smuggler μου εκεί, μπας και βρεθούμε in game! :D
EDIT: Δε χρειάζεται καν, μόλις έλεγξα τους χαρακτήρες μου κι ο Smuggler είναι στον Red Eclipse, level 11! Έχω βάλει το παιχνίδι να κατεβαίνει, αν θες πες μου όνομα να σε κάνω add είτε εδώ ή σε ΠΜ! :)
Μην ακούς τον ονιμπότσα. Guardian είναι advanced class του Knight.
Imps > Reps.
Diopitagiros λέγομαι, για όποιον ενδιαφέρεται
Καλά τα λέει ο Blitzer. Θυμόμουν το Advanced Class.
http://www.swtor.com/holonet/classes/jedi-knight
πωωωω, είχα πάνω από δύο χρόνια να παίξω και τα ξέχασα...
Braydos λέγεται ο smuggler, θα πάει για Gunslinger (λέμε τώρα...) Αν θέλεις κάνε με add! :)
Braydos does not exist μου λέει, τώρα αν εννοεί γενικά ή online δεν κατάλαβα
Τον έκανα activate ξανά, αλλά προφανώς έχει να κάνει με το ότι δεν είμαι μέσα. Περιμένω το download να τελειώσει. Το βράδυ θα σου στείλω κι εγώ invitation!
EDIT: Δεν ξέρω αν ισχύει και σε άλλα ΜΜΟ αυτό, αλλά στο συγκεκριμένο μπορείς να μπεις να παίξεις και πριν ολοκληρωθεί το download, αρκεί οι χαρακτήρες να είναι μέχρι 10ο level και να βρίσκεται στον αρχικό πλανήτη. Οπότε θα πρέπει να περιμένω να ολοκληρωθεί το κατέβασμα και η εγκατάσταση, μιας κι ο χαρακτήρας είναι 11ο level κι έχει φύγει από την αφετηρία του storyline του.
Παιδιά και οι υπόλοιποι άμα θέτε πάω και σε άλλονα server, no problem
Ναι, χωρίς εκτός. Κατ'αρχάς Sniper >>>>>> Gunslinger. Αυτό αρκεί.
Ανεβείτε και πιθανότατα θα το ξαναρχίσω κι εγώ σε 1-2 μήνες που θα παρατήσω το WoW πάλι.
Μαλλον εισαι λιγο χαζουλης, γιατι Sniper & Gunslinger εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες abilities, αν διαλεξεις το ιδιο discipline tree. Το μονο που αλλαζει ειναι animations και ονοματα των abilities.
Το ιδιο συμβαινει και με τις 4 βασικες classes του παιχνιδιου.
Ναι, αλλά ο ένας είναι sniper με rifles κι ο άλλος καουμπόης.
Dual wielding >>> Sniper Rifle
(εχω και slinger και sniper και τις αγαπω και τις δυο εξισου)
Τι role player, πειναει ο ανθρωπος. Σαμπρελα θα μας κανεις τη χαρη να επιστρεψεις στο free to play?<3
Επισης, ναι μια χαρα ειναι οι Σιθ, εγω απολαμβανω και τα δυο factions. Αλλα οποιος λεει οτι ειναι γαμω το να εισαι Σιθ ενω μαλακια το republic, δειχνει να εχει καταλοιπα εφηβου λιγακι :p