επιτελους πρεπει να καθιερωθει ο νινης στην βασικη 11αδα
Printable View
επιτελους πρεπει να καθιερωθει ο νινης στην βασικη 11αδα
Ματσάρα, σπάνια βλέπεις τόσο τρέξιμο στην Ελλάδα.
απο το 60κατι και μετα ο αρης επεσε τραγικα ομως
ε τι να κανουμε δεν εχουμε φραγκα για αναβολικα:P
γαμησε το ματσ. αμπρεου γαμω το παλτο μου γαμώ σαν τον ζιλμπερτο θα καταντήσει.
δε πειραζει παλι μαγεψαμε με την κυκλοφορία. Βαζελας πήρε πίσω την τύχη που χασε με γαλατα.
ποιος πιστεύει ότι με τέτοια μπάλλα πάμε για πρωτάθλημα? πραγματικά, αν ο καλύτερός μας παίκτης σήμερα δεν ήταν ο αμπρέου, θα μαζεύαμε πολλά. και αυτός που μας ξελασπώνει στα δύσκολα - ο κατσουράνης - από σπόντα ήρθε, γιατί η προπονητάρα προτιμούσε άλλον στη θέση του. ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγο του ενχελααρ.
Πείτε λίγο αυτά με τα proxy ρε τσακαλάκια
Ναι δωστε κανα λινκ
Ακυρο τωρα ειδα οτι εχουν αλλαξει δυο σελιδες. Το βρηκα στην προηγουμενη. Θα εχει ωραιο σχολλλιασμο το ματς.
Βαζελάκια, δε σας κάναμε τη χάρη.
καταφερε να δει κανεις απο τζαστιν;
Το πρώτο ημίχρονο μόνο, κ αυτό με πολύ lag, μετά νέκρωσε.
ego vlepo akoma
http://www.justin.tv/katernik_tv4
ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΚΚΟ "Χ" ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ
Κρατήστε γερά να πιάσω και γω μια φορά σκορ στο πρεντίξιον!
δεν σας χάλασε.-
ντιογκο αβρααμ
και τελος
Για πείτε όσοι το είδατε πώς ήταν ο αγώνας.
Τι θα ακούμε από τα παόκια; Πούστης Κάκος ή πούστης Σάντος;
πουστη Τζαστιν
πουστη Amnesiac
Κι εγω το πρωτο ειδα. Τοροσιδης πινκ.
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?
Ποτέ.
Μπαλαρα ο απογονος.Και επισημα η πιο κωλοφαρδη ομαδα παγκοσμιως.
:pink:
Λοιπόν. Σχετικά με εμας, σήμερα, μπορεί να κερδίσαμε, όμως παίξαμε χειρότερα απο τον αγώνα με την Γαλατά.Πάντως ήταν χρυσή νίκη απο κάθε άποψη. Ψυχολογία, Βαθμολογία, Κατευνασμός (έστω και προσωρινός) όσων καραδοκούν να βλάψουν την ομάδα, και η πρώτη ανατροπή σκορ για φέτος. Παρ' όλα αυτά το τρίποντο - τρίποντο, και αυτό είναι που μετράει.Κι εγώ δεν ξέρω απο πότε έχουμε να κάνουμε το 4Χ4 σε αρχή πρωταθλήματος. Επίσης, πόση γκαντεμιά και οι 3 αλλαγές να είναι αναγκαστηκές; Τέσπα. Με σοβαρότητα πάμε την άλλη βδομάδα στον αγώνα με την αεκ44.ΑΝ είμαστε σοβαροί κάποια κιτρονόμαυρα στοματάκια που βγάζουν απρόκλητα πολλή γλώσσα τελευταία, θα μουγκαθούν.
Υ/Γ: Ρε παόκια, μες την "κόλαση" της τούμπας, με τον πούστη να είναι πιο σάπιος απο ποτέ, να μην έχει μισή ντουζίνα βασικούς, να μην έχει προπονητή, να έχει επιπλέον ματς μεσοβδόμαδα και να σας παίρνει μες το σπίτι σας????....ε αλλάξτε άθλημα ρε σεις. Ούτε στο αεκ τέτοια λουζεριά
ε μήπως ήταν οφφσαιντ ο αβρααμ και επηρρεαζε τη φαση στο 2ο γκόλ?
νομίζω πως ναι.
ο-πότε πούστη κάκο.
Δεν έχει αθλητική Κυριακή σήμερα να δούμε τα γκολ; Ή καμιά άλλη εκπομπή έστω.
ε μαναρι μου εχει ενα σάιτ εδω
http://www.goal4replay.net/VideoWatc...ID=31545&Ln=En
στο πλαι στα δεξια εχει όλα τα γκολ
ας πουμε και μια ποδοσφαιρικη αληθεια για το παιχνιδι.
Σιγα μην εχανε ο Ολυμπιακος απ τον μεγαλυτερο πελατη του σ ολο το γαλαξια, φερνανδο σαντος.
Ναι αλλά δεν έχει στρουμφάκια εκεί. Σχολιάστε κι αυτό όσοι είδατε τον αγώνα :
Καυστική ανακοίνωση αναφορικά με την διαιτησία του αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης (2-1) για την τέταρτη αγωνιστικής της ελληνικής Superleague εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
Η ομάδα του Άρη διαμαρτύρεται για τη φάση που ο Σαριέγκι ανέτρεψε τον Κάμπορα μέσα στην μεγάλη περιοχή των «πρασίνων» με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μιχάλη Ντάκο να δείχνει «συνεχίζετε».
«ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ... *Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητά συγνώμη από το τεχνικό τιμ της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές (αλλά και τον κόσμο που παρέδωσε μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς) για τον μη σχολιασμό του αγώνα ΠΑΟ-ΑΡΗΣ, όπου ΟΛΟΙ είδαν τι συνέβη...», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.
αθλητική κυριακή στις 12, μετά το μπάζγκεντ.
η φαση δεν πρεπει να εγινε, γιατι κανεις οπαδος παο δεν την αναφερει. αντιθετως περσι με ντουντου-θρασυβουλο, αμα λαχει τη συζηταμε ακομα.
γιατι ειμαστε ολοι δικαιοι δω μεσα.
δικιο εχουμε και περσυ δε μας δώσαν παλι πεναλτυ.
ειναι στον αερα και ξαφνικα τρωει αγκωνια και διπλώνει στη μεση.
Τι να λεμε τωρα.
αλλα δε πειραζει. προσφερουμε θεαμα.
Ας τελειώσει το αστείο με τον Φερνάντο Σάντος βασικά. Ίσως για μια πιο μικρή ομάδα να είναι καλός, αλλά να είσαι προπονητής του Παοκ και να μη μπορείς να πάρεις ένα ντέρμπυ στην έδρα σου 2 χρόνια είναι τουλάχιστον λυπηρό. Πάντως τον Ολυμπιακό να πω την αλήθεια τον περίμενα χειρότερο, κούραση βγήκε μόνο στο τελευταίο 15-20λεπτο και παρ'όλα αυτά νίκησε.
Επίσης πρώτη ανακοίνωση της χρονιάς από τον Άρη :touched: Πρέπει να είναι τρελό combo breaker στην Ξάνθη, δεν θυμάμαι χρονιά που να μην είχε βγάλει πρώτη την ανακοίνωση. Αλλά πέναλτυ ναι, όντως ήταν νομίζω
Ούτε για αστείο οφφσάιντ το γκολ ε. Μινμιν stick to Γιουλάι.
Minmin, δεν το εννοουσα ακριβως για το ποτε θα μας κερδισει ο παοκ, (μπορεις να ξερνας οσο θες) αλλα οκ.
οσο για τα περηφανος και τις παπαριες σου, η ομαδα κατεβηκε χωρις προπονητη και με 29 αμυντικους στην εντεκαδα.
100 φορες περηφανος.
τραβα τωρα στα ραδια να βρειτε τι εφταιξε.
χαχα, για το "πέναλτυ" στον κάμπορα, είναι όντως αντίστοιχο με αυτό που κέρδισε πέρσυ ο ντούντου, οπότε σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου, εκδόσεων gayρος ΑΕ έπρεπε να δοθεί.
με τον παοκ γελάει ο κόσμος. πόσο χειρότερο πούστη να βρεις για να πάρεις έστω το χ?