Nickelback, Korn, Slipknot, Limb Bizkit, Linkin Park klp klp πόσες άλλες μπάντες θες να σου πω που ΓΑΜΑΝΕ τα πουστριλικια που ακούς;
Εντιτ: Ξέχασα τους POISON ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!
Printable View
!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλαράκι http://best-of-metal.on.nimp.org για την απόλυτη μέταλ λίστα!!!!
kapoios na to kanei sticky
:hippy: :mouse:
Midnight αγορίναμ γιατί τσακώνεσαι μόνος σου?
τσιλ άουτ
κιε ξανά
μεγάλες στιγμές..
τεσπα βαρεθηκα.
Midnight καλο ξημέρωμα
κάτσε, τώρα κάνει restart
Φίλε, ελπίζω να καταλαβαίνεις πως αυτό που μου λες δεν είναι, όχι heavy, ούτε καν metal! Ας μου έλεγες από την αρχή ότι ακούς metalcore και nu metal και rapcore και όλα τούτα τα πράματα, να μην τσακωνόμαστε τόσην ώρα! Δεν έχω πρόβλημα με τούτα τα group, έχω όμως χοντρό πρόβλημα όταν μου παρουσιάζονται ως metal bands! Άντε άκου λίγο metal, να πιάσεις λίγο τον ήχο και τα χαρακτηριστικά του, και μετά ξαναάκου το wait and bleed και αν καταλήξεις στο ότι είναι metal (πόσο μάλλον death που τρίζουν τα κόκκαλα του ChucK κάθε που το λέτε) πραγματικά θα σου δώσω μια θηλιά να κρεμαστείς μοναχός σου!
Και καλό σου βράδυ
ο σχιζατσαλης δολοφονος με την ΒΑΛΙΣΤΡΑ.
εγώ πάντως πιστεύω ότι το nickname αυτό το διάλεξες γιατί έχεις μαύρα ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ από ΜΕΤΑΛ :rofl:
mesanyxta, midnight xaxaxaxa to piases?
ερε τι γίνεται μ'αυτό το μέταλ κ τους ΟΠΑΔΟΥΣ του
δλδ άμα πάρω 8 αμόνια κ 2 βαριοπούλες κ παίζω μεταλ ριφς σε ρυθμούς σάμπα και το ονομάσω ΜΕΤΑΛ, θα είμαι ιερόσυλος κ για σκότωμα εε?
πωπωπω που να τα γράφατε κ σεις τα κομμάτια κ τους δίσκους που ακούτε κ εκθειαζετε δλδ. δεν θα αφήνατε τους ΑΠΙΣΤΟΥΣ ουτε καν να τ'ακούσουν
ρε ουστ
νταξει δεν αντιστέκομαι και με επιχειρήματα θα αντιτάξω την πλάνη σου γιατι τελικά είσαι καλό παιδι.
οι μπάντες που έχουν ραπ μέσα είναι οι πιο αγνές απο όλες τις αλλες γιατι έχουν το μαυρο στοιχείο μέσα τους.αν ήξερες οτι το ροκ γενικά ξεκίνησε απο απο μαύρες επηρροές όπως ο Μαικλ Τζακσον (ασχετα αν μετα εγινε ασπρος και πουληθηκε) δεν θα τα έλεγες ολα αυτά που λες. Αυτοί οι Σάβαθ που λες, ξέρεις οτι πίνουν νερό στο όνομα του MC Hammer, και οτι αν δεν ήταν αυτός το περιοδικό δεν θα λεγόταν έτσι; Μάθε μπαλίτσα κι αποθέωσε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛ που παίζουν ΜΟΝΟ όσοι επηρεάστηκαν απο τις παραπάνω μπάντες
ενω οι στονεραδες ειναι καλυτεροι...
ΣΤΟΝΕΡΑ,Ε ΣΤΟΝΕΡΑ.
Ωραίο είναι το hip hop, ωραίο είναι και το metal, αλλά όταν μπλέκονται υπάρχει πρόβλημα. Και δεν είμαι ρατσιστής, τι μου λες για τους μαύρους; Το metal πάντως δεν έχει ουδεμία σχέση με το rap. Έχουν εντελώς διαφορετικές αισθητικές και λογικές. Και ο Jackson...δεν το σχολιάζω!
Αλλά ας σταματήσουμε τώρα τη φάση γιατί δε μπορώ άλλη αντιπαράθεση! Φτάνει...Άκου ότι θες, να ακούω ότι θέλω, να 'μαστε και οι δυο ευχαριστημένοι. Μόνο σταμάτα να μου λες μαλακίες για τους Glory. Δε σ' αρέσουν, δεκτό...αλλά κομένες οι παπαριές με τους πούστηδες! Λες κι έχει σημασία για τη μουσική που παίζουν! (Ακούς εκεί, άχρηστος ο halford).
Παω να κανω ΕΦΟΔΟ στα φυλακια της Β' Γ.Τ.Π. και θα γυρισω. μην αφηνετε τον αναρχοτουρκο να γραφει οτι θελει.
Και πειτε του να ακουσει Pro-Pain, αυτο ειναι μεταλ για ΑΝΤΡΕΣ.
μλκ σοβαρά τώρα διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι?
(το "μλκ" είναι χαϊδευτικό εε:chinchilla:)
εντιτ: όχι μιτσμαννάκο μου δεν το λέω σε σένα. γάμησέτα όλα πιτέλους κ έλα στην αγκαλιά μου!
@μιντνάητ λοιπόν
Συμφωνώ κι εγώ στο τελευταίο. Σιγά μην έχει σημασία η μουσική που παίζουν οι πούστηδες.
midnight χωρις πλάκα, πόσο χρονων είσαι ρε παλίκαρε;
εντιτ.Swollen έχεις pm
ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ ΡΟΦΛΟΛΟΛ, ΤΙ 20 ΡΕ ΠΙΤΣΙΚΟΚΟ.
Οταν ντυθεις στα ΧΑΚΙ με το ΕΘΝΟΣΗΜΟ και ορκιστεις ΠΙΣΤΗ στους Προγονους μας πανω στο Ιερο Ευαγγελιο και νιωσεις την Αυρα των αιωνων να σε κατακλυζει, μεταλαμπαδευοντας σου τον Ιχωρ τοτε ελα να ξαναμιλησουμε.
np : You re in the army now :μεταλ:
τιποτα ρε συ, απλα περιέργεια. απλά μάλλον είσαι άμαθος απο forum τυπου ER. Χρειάζεσαι λίγη εξοικειωση ρε αδερφε με την πλάκα και πότε γίνεται.Προφανώς και δεν είναι κανείς εδω μέσα ελληνάρας, ούτε το ροκ επηρρεάστηκε απο τον Michael Jackson και το ραπ! έλεος ρε γίγαντα.Τέσπα γουέλκαμ νέε γιούζερ
Μπηκα και εβαλα Midnight VS Mitsmann και μου βγαλε διπλό ημιχρονο τελικο με αποδοση 1,65 και μια ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ να!
Τέσπα, να δεχτώ ότι μου λες και καλώς σας βρήκα, αλλά τα σχόλια για το Halford και το Midnight δεν ξέρω αν θα κατορθώσω να τα ξεπεράσω έτσι εύκολα...και πες στον άλλο τον κόπανο να κόψει τις ανοησίες με το στρατό γιατί μου έχει ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι!!! Μα καλά, σας αρέσει αυτό το humor; Τέλος πάντων, ξαναλέω, καλώς σας βρήκα...
Inb4 Pitchfork
Swollen, δεν μπερδεύουμε το ξίδι που βάζεις στο λάχανο με την Erdinger, ok;
Το stoner θα το ονόμαζες metal, εάν το metal σταμάταγε στους Pantera και τους At the Gates (:rofl:, H. έλα να μου πεις για δεύτερο Haunted, ηχηρότερο rofl).
Guard well the secret of steel.
Ra Pariah, παρατηρώ τη λίστα με τους online users και δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να είστε ταυτόχρονα online και εσύ και ο Midnight. Οπότε πλιζ πες μου ότι δεν είναι φέικ σου, γιατί θα 'ναι κρίμα να χάσει μέρος της αξίας του αυτό το ΤΟΠΙΚ
Δεν έχεις παρατηρήσει καλά αγόρι.
Aδερφε μου, μην παιρνεις στα σοβαρα τον καθε κρετινο εδω μεσα.
Ατομακια που δεν ενιωσαν, δε μπορεσαν, δεν αντεξαν να καταλαβουν που κρυβονται Αληθινες εννοιες στη ζωη οπως Κουραγιο, Δυναμη, Οργη, Πιστη, και κοροιδευουν πραγματα που δε θα νιωσουν ποτε, ειναι πολυ μικρα για να αγγιξουν την Ψυχη.
Οταν ο Χαλφορντ δινει ολο του το ειναι στο Jawbreaker, οταν προκαλει ριγη συγκινησης στο Before the Dawn, ναι ακομα και οταν σε κανει να νιωθεις ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ στο Eat me alive, ολοι αυτοι οι μικροι, οι κακεντρεχεις, δε μπορουν να συλλαβουν ουτε μιση ιντσα απ το μεγεθος του Metal God, οταν οι Crimson Glory απ την ωμη μεταλλικη επιθετικοτητα του Red Sharks φτανουν στο κρεσεντο δακρυων του Lonely nights, ολοι αυτοι πως μπορουν να αντιληφθουν τι σημαινει να νιωθεις στο πετσι σου αυτη τη μουσικη, αυτους τους στιχους.
Ο αλλος μιλαει για στρατο. Τι ξερει αυτος απο Ανδρεια. Πατανε ενα κουμπακι και κατι εγινε. Μονο εκεινες οι εποχες αξιζαν που ο καθενας ηταν Ηρωας για τον εαυτο του, αλλα δεν ειναι η ωρα η το μερος εδω για τετοιες κουβεντες. Απο τετοια ψευτοφασιστακια γεμισαμε.
Μεταλ ειναι να το ζεις. ειναι να σε γεμιζει με την οργη του πανθηρα το Night Crawler, να σφουγγιζεις τα βλεφαρα με τον λυρισμο ενος Perfect Mansions, να ροκαρεις ανελεητα με το Living for tonight, αυτο ειναι το μεταλ, να γρονθοκοπεις το κατεστημενο με το Afraid to Shoot Strangers, να γινεσαι ο κιθαριστας των ονειρων σου στο Fighting the World, να ταξιδευεις και συναμα να εισαι εδω σε ενα Quest for Tanelorn, να ΞΕΡΕΙΣ οτι εισαι ανωτερος με ενα Μetal Heart, να ρεει στο αιμα σου το ατσαλι.
Αυτο δε μπορει να σου το παρει κανεις. Κρατα, αδερφε. Ολοι εμεις που ξερουμε ειμαστε μαζι σου.
FOR AS LONG MY BLOOD IS MADE OF STEEL
FOREVER TO BE TRUE, AND NEVER SHALL KNEEL.
Ειμαι κατω!
XA,μύρισε ατσάλι και επανεμφανίστηκε και εκείνη η λούγκρα ο δαρκλινγνν!
που είσαι γκρίνκο, χρόνια και ζαμάνια.
TΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ.
Ενταξει, εχει παραγινει το πραγμα εδω μεσα με τον καθε Σταχτοπουτανο που μπαινει και μας λεει για δακρυα και κλαμματα λες και ειμαστε προσκοπινες-οδηγινες.
Καλω αν υπαρχει καποιος Μοντερεητορ του Τζενεραλ Ντισκασσιον να βαλει επιτελους μια ταξη και ενα τερμα, εχουμε γινει τα απαντα του Χανς Κριστιαν Αντερσεν.
Δεν είμαι συνηθισμένος να με αποκαλούν fake, και δη κάποιου, λες και είμαι ιδιοκτησία...
Και έχει δίκιο, δεν έχεις παρατηρήσει καλά! Δεν έχουμε ανάγκη να φτιάξουμε fakes για να προβάλουμε τις απόψεις μας, είναι αρκετά δυνατές από μόνες τους, ώστε να στέκονται δίχως πατερίτσες!
Oκ!
Ε παιδια!!! θυμαμαι ενα τοπικ που ελεγε να φτιαξουμε μπλουζες ΕΡ και δεν ξεραμε τι να μπει γιατι ολοι ποσταραν μαλακιες. Προτεινω να μπει τυπωμενη αυτη η σελιδα.