http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...os/275044.html
Με πολλά φιλιά στον Ρέηβεν Λορντ!
Printable View
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...os/275044.html
Με πολλά φιλιά στον Ρέηβεν Λορντ!
:roll:Quote:
Η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι η αλλαγή προπονητή ωφέλησε την ομάδα . Το αμφισβητείτε;
Πραγματικά πιστεύετε ότι ο Νιόπλιας είναι καλύτερος προπονητής από μένα; Με την εμπειρία που έχει εκείνος και με αυτή που έχω εγώ; Είναι εύκολο να είσαι ένας ευχάριστος προπονητής. Ποιό είναι το extra του; Και δεν τον κατηγορώ, πιθανότατα είναι ένας φανταστικός τύπος και καλός προπονητής. Φέτος όμως οδήγησε το δικό μου πλοίο. Εργάστηκε με την πιο γυμνασμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν χρειάστηκε να βελτιώσει τους παίκτες, ήταν έτοιμοι και δεν είχε τραυματίες. Δεν έχω τίποτα εναντίον του Νιόπλια. Νομίζω ότι είναι μια χαρά τύπος, αλλά και το πιόνι στο σκάκι των άλλων.
αυτο ακριβως ειναι που εκανε λαθος ο Τεν Κατε! δεν καταλαβε οτι στο ελλαντα οι φιρμες ειναι πανω απο τον προπονητη!Quote:
Ο προπονητής είναι πάνω από τους παίκτες. Δεν πάει με τα νερά τους, αν αυτό εννοείτε. Παίζει όποιος πάει καλά. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος πάνω σε αυτό.
κατα τα αλλα απιστευτος και τρου!
ισως θα επρεπε να τα ειχε πει οταν ηταν εδω...ισως και να μην τον καταλαβαινε κανεις τοτε! πινξ παντως!
Χαχαχ έδωσε και 2η συνέντευξη στην Καθημερινή (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...05/2010_402629) ακόμα καλύτερη, ειδικά εκεί που λέει για Αντωνίου που μίλαγε με εφημερίδες
:touched: για τη συγνώμη στην αρχηγάρα γιάννη γκούμα.
den ta leei ki asxima se genikes grammes :roll:
ps:Quote:
Χίλιες φορές του είπα να μη βουτάει
Πάμε όλοι μαζί να συγγράψουμε το έπος περί τεν κάτε με 10 μιλιούνια στίχους. Όταν είναι να πάρουμε θέση για τα διοικητικά, "κουράστηκα, ας τα βρούνε μόνοι τους, δικά τους είναι τα λεφτά, μας κοροϊδεύουν όλοι" κλπ.
λιγότερο από 4 μέρες και μισή σελίδα πριν:
Quote:
Ναι μωρέ, που να ασχολείσαι τώρα. Έφυγε και ο Μέγας Χενκ...
Πραγματικά είμαι περίεργος πού έχει άδικο ο Χενκ σε αυτά που λέει.
βαριέμαι να το διαβάσω αλλά σίγουρα είναι ο κλασσικός υπερφίαλος μαλάκας
Πείτε την ιστορία, όλοι αποφεύγουν να μιλήσουν γι αυτό το θέμα. Τι παίζει;Quote:
-Γκαλίνοβιτς;
(Μεγάλη παύση). "Είναι ένα ιδιωτικό θέμα και δεν θα ήθελα να μιλήσω. Τον σέβομαι πολύ".
-Ξέρουμε για το παιδί του...
"Το πρόβλημα αυτό τον επηρέασε αφάνταστα. Ο κόσμος δεν τον βοήθησε καθόλου. Ήταν θλιβερές αυτές οι αποδοκιμασίες. Κρίμα. Τον προηγούμενο χρόνο έκανε πολύ καλή χρονιά. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας".
Και η μπαλα που επαιζε η ομαδα δειχνει και το ποσο καλος προπονητης ηταν, ξεχασα να το συμπληρωσω
διάβασα τι είπε ο καραγκιόζης και δικαιώθηκα στην πρόβλεψή μου. εγωισμός κ αλαζονεία ως συνήθως.
από την απάντηση του αντωνίου κρατάω το παρακάτω:
Quote:
Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος στηρίχθηκε στο 100%, όσο ουδείς σ’ αυτούς τους 17 μήνες που ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού.
Α, δε θέλουμε εγωιστές στον ΠΑΟ.
ο καθένας με τις απόψεις του. εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι.
Quote:
στηρίχθηκε στο 100%, σ’ αυτούς τους 17 μήνες
βαριέμαι να απαντάω τα ίδια και τα ίδια και σε παραπέμπω στο σημερινό σχόλιο του νικολογιάννη...
επίσης:
Quote:
Originally Posted by Γιάννης Αναστασίου
Quote:
Originally Posted by Κώστας Κατσουράνης
Παρακαλώ το τόπικ να μετονομαστεί σε
thread υψηλής κριτικής - μόνο από βάζελους :Ρ
Να σε στείλω κι εγώ στον Καρπετόπουλο τότε ρεηβεν. Μια χαρά τα έγραφε στην σπορντεη. Βρες το στο σάητ.
το διάβασα. δε μ'άρεσε. επίσης, με κάρπετ σπάνια συμφωνώ (είναι και gayρος οπότε λογικό να θέλει τεν κάτε στον παο).
προτιμάω το "αλέφαντος της ολλανδίας".
efyge kai o vgeno. ksanagirizoume stis epoxes tis paianias kai tis sfaliaras....kala krasia.
σκατά τα έκαναν όλοι. άντε πάλι από την αρχή...
στο μπούτσο μας όμως ? στα τσακίδια και ακόμα παραπέρα. δεν νομίζω οτι υπάρχει άνθρωπος παναθηναικός και μη που να μην καταλαβαίνει οτι ο Βγενόπουλος επιδιώκει απο οποιοδήποτε μετερίζι την αυτοπροβολή του με κάθε κόστος. ιδιαίτερα πέρυσι που το μόνο που έκανε είναι να δημιουργεί συνεχώς καταστάσεις απλά και μόνο για να βρίσκεται το όνομα του στην επικαιρότητα. είμαι σίγουρος οτι αυτή την στιγμή προσεύχεται απο μέσα του για την αποτυχία του όποιου μελλοντικού προεδρικού σχήματος ώστε να έρθει εκ των υστέρων και να πει "είδατε σας τα 'λεγα εγώ".
δε λέω μόνο για βγενό. για την όλη κατάσταση κράζω. κ ο βγενό τις έκανε τις μαλακίες του κ με το παραπάνω.
όμως μην παραξενευτείτε αν ο κόκκαλης ανακτήσει κάποιο από το παρασκήνιο... ;)
τεσπα, θα δούμε τι θα παίξει αλλά - με το παράδειγμα του 2005 στο μυαλό μου - δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.
ας ξαναγυρίσουμε λοιπον στις εποχές σκάζνι, μίτου, μπάκε, σαριτς, μάριτς, στην κροατική αποικία, και στους πολυπληθείς τίτλους του σωφέρ.Quote:
στο μπούτσο μας όμως ? στα τσακίδια και ακόμα παραπέρα. δεν νομίζω οτι υπάρχει άνθρωπος παναθηναικός και μη που να μην καταλαβαίνει οτι ο Βγενόπουλος επιδιώκει απο οποιοδήποτε μετερίζι την αυτοπροβολή του με κάθε κόστος. ιδιαίτερα πέρυσι που το μόνο που έκανε είναι να δημιουργεί συνεχώς καταστάσεις απλά και μόνο για να βρίσκεται το όνομα του στην επικαιρότητα. είμαι σίγουρος οτι αυτή την στιγμή προσεύχεται απο μέσα του για την αποτυχία του όποιου μελλοντικού προεδρικού σχήματος ώστε να έρθει εκ των υστέρων και να πει "είδατε σας τα 'λεγα εγώ".
Και φυσικά ο βγενό έκανε τραγικά λάθη, αλλά φεύγοντας κι αυτός, πρέπει να καταλάβετε οτι ότι ξεκίνησε τον Μαιο του 2008, σήμερα τελειώνει και τυπικά. Και δεν μιλάω μόνο για φράγκα. Μιλάω για νοοτροπία και δυναμική σε κάθε τομέα. Από τα απομεινάρια προσωπικά μόνο ο ΘΑΝΑΣΗΣ είναι αξιοπρεπείς ως τώρα. Αλλά λόγω των περιστάσεων είναι κι αυτός μάλλον καταδικασμένος.
εντιτ: α και φυσικά σκόκο μες την βδομάδα, να ηρεμίσουν τα πρόβατα ε
σας παρακολουθω γιατι εχει ησυχια το θρεντ
αυτον τον αντωνιου σοβαρα γιατι δεν τον κραζετε να παρει μπουλο?
για τους παραγοντες σας δεν τα ξερω αλλα ο πατερας φαινοταν αρχοντας!
νομιζω τωρα το σχολιο μου περι υγειας του αρη ακουγεται πιο επικαιρο!
κανένας δεν θέλει να ξαναγυρίσουμε σε αυτές τις εποχές αλλά κοίταξε να δεις τι θεωρώ εγώ οτι συμβαίνει.
καταρχάς όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι τα συνεταιριλίκια. με τον αδερφό σου κάνεις κάτι και παίζει να μην ξαναμιλήσεις μαζί του, πόσο μάλλον με "ξένους".
Οι 3 απο τους 4 μεγαλομετόχους του ΠΑΟ είναι ζάμπλουτοι απο σπόντα και λεζάντα. Ο Τζίγγερ γόνος μεγάλης οικογενείας, που δεν έχει δουλέψει ούτε δευτερόλεπτο και έχει αναλώσει όλη την ως σήμερα ζωή του στα hobbies του (ράλλυ, μουνιά, ΠΑΟ). Ο Πατέρας εισέπραξε μια τεραστίων διαστάσεων περιουσία απο τον πατέρα του, την οποία ρευστοποίησε και πλέον αρκείται σε τοποθετήσεις χρημάτων. Ο Βγενόπουλος ξεφύτρωσε απο το πουθενά με τρις στα χέρια και συμφέροντα εξωτερικού και έπειτα απο απανωτά deals στα οποία του έπιασαν τον κώλο έφτασε να ελέγχει περίπου το 5% του ΑΕΠ απλά και μόνο για να το ανακοινώνει ενώ τώρα προσπαθεί να πουλήσει όλα τα βαρίδια που αποκόμησε. Οι μόνοι πραγματικοί άνθρωποι της πιάτσας είναι οι Γιαννακοπουλοι και το πόσο βάζελοι είναι νομίζω το έχουν αποδείξει 1mil φορές πιο πολύ απο τους υπόλοιπους και με 1mil φορές πιο χαμηλούς τόνους.
Ο Τζιγγεράκος τσατίστηκε γιατί του απέδειξαν οτι είναι ένα άχρηστο τομάρι και οτι ο πραγματικός loser είναι αυτός και τα λεφτά του και οτι αυτά που δεν μπορούσε να κάνει αυτός σε 10 χρόνια τα έκαναν οι άλλοι 2 σε 1. Γι' αυτό και ξεκίνησε όλη αυτή την ιστορία. Εχει ένα κάποιο δίκιο ο Βγενό δεν λέω αλλά πρέπει να μάθει να κάνει και λίγο πίσω και να στηρίζει όπως στήριξαν και οι άλλοι την πρόταση του για πολυμετοχικότητα.
Το θέμα όλο λοιπόν ανάμεσα κομπλεξικών κροίσων είναι το τι όνομα και καλά θα αφήσουν πίσω τους και ποιός θα χρεωθεί την επιτυχία. Αυτό τον Τζίγγερ τον τσούζει πολύ γι' αυτό και μακάρι να είχαν αγοράσει οι υπόλοιποι όταν έδωσε το τελεσίγραφο αλλά για να μην το έκαναν, κάπου κοτεύουν και αυτοι.
αυτονόητα με μπόλικη από κοτσάνα, θαύμα γεύση
Εγώ φίλοι του αθλέτικς ξενέρωσα (με τα πρόσφατα αλλά και με άλλα, του ΠΑΟ και μη).
τι εχει ο μαριτς και ο μπακε-αφου ο γκαγκατσης φταιει που δεν κερδιζατε κουπες
ο βγενο-αμπραμοβιτς κουραστηκε,πηρε οτε -ολυμπιακη οταν θελει να ξανακανει μπιζνες θα επιστρεψει
και ερωτηση- απορια
με ποιους οργανωμενους συναντηθηκε ο τζιγκερ?
φορεα,θυρα 13?
κυρίως με φορέα για ενα 2ωρο, και μετά για καμια ώρα ξέχωρα με μαζεμένους cockneys, θυρα 13 1966, παλεφιπ, κλπ