Χμ βασικά έχω την εντύπωση ότι αξίζει ξεχωριστό τόπικ για επικές μεταδώσεις-ατάκες, ανόιγω άμεσα
Printable View
Χμ βασικά έχω την εντύπωση ότι αξίζει ξεχωριστό τόπικ για επικές μεταδώσεις-ατάκες, ανόιγω άμεσα
bump :!:
Πώς και δεν έχει ξεθαφτεί ακόμα αυτό;
ο Τεν Κάτε λέει άφησε εκτός αποστολής το Νινί. Δε τα καταλαβαίνω αυτά τα προγκρέσιβ, αλλά για πείτε τη γνώμη σας οι φίλοι βάζελοι.
τον προστατευουνε... :|
ποιός μας δείχνει αύριο όμως;
supersport nomizw...
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
φίλε γαύρε (μαλάκα αυθόρμητα δεν έγραψα "gay" :!: ), αν έχεις δει τις τελευταίες εμφανίσεις του νίνη θα καταλάβεις γιατί τον άφησε έξω. άσε που για να παίξει, πρέπει να μένουν έξω κάποιοι εκ των καραγκούνη, ρουκα, σαλπιγγίδη, ίβανσιτζ, οι οποίοι για την ώρα είναι σαφώς ανώτεροι του μικρού.
Η αλήθεια είναι ότι δε τις έχω δει αλλά και το "Σαλπιγγίδης δεξί χαφ" δε μου γεμίζει πολύ το μάτι. Τεσπά εσείς ξέρετε. Κυρίως το ρώτησα γιατί στο γραφείο σήμερα είχαμε μια συζήτηση για την τάση των γνωστών προπονητών (τεν κάτε, βαλβέρδε, φερέρ κτλ) να κάνουν μαλακίες σε κρίσιμους αγώνες βλ. να "πειραματίζονται". Που καλά κάνουν εδώ που τα λέμε, απλά αν φάτε 3 γκολ π.χ. αύριο το πρώτο πράγμα που θα βγουν να πουν όλοι είναι "ε με το μαλάκα που άφησε εκτός αποστολής το Νίνη και έβαλε πάλι το Σαλπιγγίδη δεξί χαφ τι περίμενες;". Μαλακία νοοτροπία, αλλά συνήθως έτσι φεύγουν νύχτα όλοι αυτοί.
σίγουρα , αν μαλακιστεί πάλι όπως με την αεκ, θα την φάει την παναγία του. αλλά όχι επειδή σωστά άφησε έξω το νίνη, ο οποίος δεν έχει δείξει ακόμη ότι μπορεί στα δύσκολα.
τρεχαματα σε καφετεριες το σπιτακι τουςQuote:
Originally Posted by jack the ripper
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
akrivws...apo nwris gia kali thesi..kata protimisi kafeteria pou na min exei 1451051515125 atoma kai tetoia..
Dyskolo match, alla ola paizoun.
Na do markarisma Vyntra stin Ibrahimovic kai meta as tyflotho.
a kai gia gnostous "agnous filathlous pou asxolounte mono me thn omada toys":
http://www.gazzetta.gr/content/view/10309/3/
prosoxh paidia mhn arpaksetai kana kryoma sth pagomenh norvhgia (h esto pagomeno kavli blackmetalla opadou ths terastias nortzeland)
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto...-main_Full.jpg
(ε είναι και_καλά φαντάρος ο άλλος, ας προσποιηθούμε πως είναι μαζί μας)
Για χ το βλέπω, ειδικά αν σκοράρει πρώτα ο Παναθηναικός. Πάντως ευτυχώς γι' αυτόν η Ιντερ δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν ακούσετε οριστική εντεκάδα, γράψτε
μπηκα με φορα να ριξω χριστοπαναγιες αλλα ειδα τη φωτο με το πανο-μανογουορ οποτε......
Δηλαδή το (ξανα)είδε και ο Αντωνάκης; Αυτό θα πει ανύψωση ηθικού πριν την τιτανομαχία.Quote:
Originally Posted by warlord
ο καραβουτας ηταν τοσο αγαπητος στο μιλανο που ακομα τον φωναζουν με το μικρο του..
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=75534
αχαχαQuote:
Originally Posted by eleventh guardian
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
ενώ εμείς πετάμε :|
εχει δει κανεις ματς απο εδω; http://sports.novaondemand.gr/
και αν ναι τι λεει απο ποιοτητα και καθυστερηση;
Παμέ για το Χ. έχουμε την αρνητικη παράδοση τηε Ιντερ με το μερος μασ.
Θα δουμε τι κάνει ο Τεν Κατε στα ευρωπαικά παιχνιδια λοιπον...
sop://broker.sopcast.com:3912/59177
αυτο παιζει
1-2 λεπτα πισω ειναι
Quote:
Originally Posted by Magellan
wraios!
Γενικά να κοιτάζετε εδώ μέσα, πάντα θα έχει κάποιο σούπερ λινκ για κάθε ματς.Code:http://www.livetv.ru/en
Hugleikur Dagsson says:
ο μαντσινι παιζει τιποτα στην ιντερ?
Renato says:
to pouli tou pros to parwn
Hugleikur Dagsson says:
γιατι ειναι ο υπερπαιχτης ξερω γω, αλλα δεν τον εχω δει καθολου εκτος ρομα
Renato says:
ooole
Renato says:
mancini loipon
Κάτσε να ρωτήσω αν παίζει τίποτα ο Κουαρέσμα.
Έντιτ: Ρε ποιος στο διάολο είναι αυτός ο Μουν; Δηλαδή θα τρελαθώ. Πότε ήρθε; Υπάρχει όντως; Τον φαντάζομαι; Και γιατί ενώ δεν ξέρει κανείς από όσους ρωτάω πως και τι, οι σχολιαστές τον αντιμετωπίζουν με μια φυσικότητα λες και είναι 100 χρόνια στον Παναθηναικό; "Α, ο Μουν τη μπάλα". Γιατί μου θυμίζει ιστορία του Πόε η όλη φάση; Θα τρελαθώ ρε.
Ο Σιμάο πάνω στον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σιμάο πάνω στον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σιμάο πάνω στον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σιμάο πάνω στον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σιμάο πάνω στον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σιμάο πάνω στον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σιμάο πάνω στον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σιμάο πάνω στον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σιμάο πάνω στον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σιμάο πάνω στον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σιμάο πάνω στον Ιμπραΐμοβιτς.
Και παίζετε και καλά (τηρουμένων των αναλογιών) πανάθεμα σας.
59' AS Roma 1 - 2 CFR Cluj
:shock:
πραγματικά άδικο αποτέλεσμα,απροσδόκητα καλή η ομάδα απόψε
0-0 στο αλλο,μια χαρα
Όχι πως το αξίζαμε, αλλά ένα Χ το ήθελα. Χαίρομαι που στο τελευταίο παιχνίδι η Ίντερ θα είναι αδιάφορη.
to teleutaio paixnidi paizei bernetr inter ta exeis mperdepseiQuote:
Originally Posted by carheart
Πολύ καλός ο παναθηναικός, ειδικά από την αρχή του β μέχρι την είσοδο του Αdriano. Aπροσδόκητα καλός ο Κλέιτον. Ελπίδες υπάρχουν, αλλά πρέπει να κερδίσει πάση θυσία την ανόρθωση στην κύπρο.
O Αguero άνοιξε λογαριασμό :P άνετα 8άδα βλέπω την Atletico.
O moun pou rwtises unholy eixe erthei apo mia omada tis notiou afrikis(ajax tou cape town i kapws etsi)...dokimazotan gia kanena mina to kalokairi...telika afou efyge o n ntoi ton pirame...poly kalos simera..safestata kalyteros apo nilson gabriel stis mexri twra emfaniseis tous..
paiksame kala simera..mporousame to X alla den ekatse...den peirazei..to X sto allo mats kai i simerini emfanisi mas epitrepei na exoume polles elpides.
episis epeidi ta eida ta highlights sti net...deite apo to mats barcelona-sporting tis energeies tou messi...apo to 2 lepto tou video...epikentrwnomaste sto 2.31 peripou:
http://www.youtube.com/watch?v=lwBoxGhXXDg
Καταντάει σε ένα βαθμό άδικο
Χαχ, αυτό μου θύμισε Pro Evolution, που καμιά φορά όταν παίχτης που έχει τη μπάλα είναι πολύ τούμπανο, είναι σαν να περνάει μέσα απ τον αντίπαλο όταν κοντράρονται :P
Ε δηλαδή στη γλώσσα του προ,ο Μέσσι είναι μονίμως κόκκινος και όλοι οι άλλοι γκρι
μαλακία. καλοί μπροστά αλλά σκορποχώρι πίσω. το πήρε μόνος ο ιμπραημοβιτς. ο σιμάο προφανώς δεν κάνει για σεντερ μπακ. ο άλλος ο ηλίθιος δηλαδή, τι ήθελε να δει στο ματς του σαββάτου για να μην τον βάλει σε αυτή τη θέση. και στο τέλος το παραγάμησε με το ρίσκο. χάλασε η ισορροπία της ομάδας και μετά το '80 σταματήσαμε να είμαστε απειλητικοί. άρχισαν να μου τη σπάνε τα κολλήματα του παϊτέρη. τελοσπάντων, μπορούμε άνετα και 2οι σε αυτό τον όμιλο, αλλά δεν το βλέπω. θυμήσαμε ολυμπιακό παλαιότερων ετών, δυστυχώς :|
Μλκ αυτα που εκανε ο Μεσσι δεν υπαρχουν. Το παλικαρι πραγματικα εκανε σε ενα ματς περιπου οσες καλες ενεργειες κανουν αλλοι παικταραδες σε ολη τη σεζον. Εντωμεταξυ αυτη η "τριπλα" γενικα με την προσποιηση με το σωμα οτι θα φυγει απο αλλου και τελικα πηγαινει απο την αλλη δεν ειναι δυσκολη γενικα, αλλα ο τροπος και η ταχυτητα με την οποια την εκανε αυτος χθες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Πω καλα ο αμυντικος εκει ελπιζω να μην ειχε φαει τιποτα.
Να σας κάνω μια ερώτηση. Ντάξει σαφώς καλύτερος στο Β' μέχρι το 80' κάπου εκεί, αλλά βγήκαν όλοι μετά κ λέγανε είμαστε ευχαριστημένοι κλπ. Δε λέω προσπάθησε, είχε κάποια ωραία σουτ, αλλά κ οι άλλοι βαριόντουσαν που έπαιζαν μετά το 40' ξέρω γω. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα είχε γίνει αν είχε ισοφαρίσει κλπ, αλλά όχι ότι έπαιξε κ πολύ καλά. Προσπάθησε αρκετά ναι. Αλλά μία κλασική ευκαιρία δεν είδα, να μπει κάποιος μέσα στην περιοχή, κάτι να γίνει, σόρρυ κιόλας.
(κ προφανώς δεν πιστεύω ότι εμείς θα κάναμε κ πολλά καλύτερα έτσι)