υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία στη γιουροβιζιο να στέλνουν τα ΚΑΚΑ τους τραγούδια;
Printable View
υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία στη γιουροβιζιο να στέλνουν τα ΚΑΚΑ τους τραγούδια;
Paidia geia sas, kserete giati eimai edw, to kserw kai gw, opote proxwraw se 3 8emata pro imerisias diataksews
1. Evaggelismos tis ali8eias tou Peter Nalitch stous apistous kai metalabadefsi tis ideas Peter Nalitch. Discuss
2. Sta xnaria tou 8ematikou tourismou (aka sinedriakos tourismos, 8riskeftikos tourismos, ie8nikielladospodosfairoupaeistotelikotisdiorganwsismetopeiratiko tourismos) eisigoumai mia nea katigoria taksidiwn ton "Natlichiko tourismo". Paidia, einai aplo, na ta valoume katw na moirasoume ta pagia na pame na ton doume.
3. Alla 8emata pro imerisias diataksews
Siggnwmi pou eimai toso bitchy, sini8ws eimai kwlopaido.
Kalws sas vrika re manges
Επισης αν δεν επιτρεπονται τα γκρικλις συγγνωμη κι ετσι, ετσι;
αχαχχαα!!!
γεια σου Σοφια!!!!
η μ1σ1ρλού στο ηάρ, ποιος να το 'λεγε.
δεν διστάζει η πουτάνα.
παιδιά αυτός ο κομμονιστής είναι ότι καλύτερο έχω δει από την εποχή του γιάννη πουλόπουλου
τον εδειξα και στη μαμα μου. αμε
Οργιάζουν τα fakes!
(αγαπαμε nalitch)
eimai toso ali8ini oso i agapi mou ston nalitch kai to malaisiano tzakouzi.
telika ta greeklish epitrepondai?
Επιτρέπονται, αλλά τα αντιπαθούμε. Αν δεν σου είναι κόπος, γράφε ελληνικα.
good son mazepsou!
to koritsi einai dikia mas
παιδια ούτε εγώ κάνω πλάκα,
μου αρκεί να τον βλέπω να κουνάει την εικόνα πέρα δώθε στο δεύτερο ρεφρέν.
πέτρο σαγαπω
Ποια είναι τα πάγια που μπορούμε να μοιράσουμε; Μου θύμισες την πρώτη φορά που πήγα στη Ρωσία μαζί με άλλους τρεις κι όταν πήγαμε να βγάλουμε τη βίζα μάς φάνηκε πολύ ακριβή, οπότε ο ένας από εμάς ζήτησε να δούμε τον πρόξενο. Ο πρόξενος, πολύ ευγενικός, μας δέχθηκε στο γραφείο του, όπου ακολούθησε συζήτηση τύπου Είμαστε φοιτητές δεν έχουμε τόσα λεφτά, Το ξέρω αλλά τι να κάνω παιδιά είναι στάνταρ οι τιμές, Μα είμαστε 4 άτομα κάντε μας λιγάκι σκόντο, Παιδιά λυπάμαι μακάρι να μπορούσα, Μα τόσα λεφτά για μια βίζα κυρ-πρόξενε;, Καταλαβαίνω αλλά τι να κάνω κι εγώ:(. Εγώ ήθελα να κρυφτώ κάτω απ' την καρέκλα μου απ' την ντροπή, αλλά αυτό μάλλον θα έκανε τα πράγματα χειρότερα. Υποψιάζομαι ότι σήμερα ο πρόξενος θα μας είχε πετάξει έξω, αλλά τότε ήταν φρέσκος ο Βλαδίμηρος και δεν είχαν μαγκέψει ακόμα.
(ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΓΙΞΕΙ, WHO WANTS TO FUCKIN' TOUCH ME. Καλέ όχι τον πούτιν=(.)
Λοιπον βαζω το αμαξι, διαιρουμε τις μπετζινες στα τεσσερα, κανω βιζιτες με ρωσσους κατασκοποι* για να παρω τη βιζα, θα φορτωσουμε και ενα ντενεκε φετα, παξιμαδια, και ενα πεντοκιλο νεσκαφε γιατι εγω πινω μονο φραπε και ξεκιναμε για τη μαμα ρωσσια, εχω και τζιπιες, το μονο που σκεφτομαι ειναι η ταλαιπωρια που θα φαμε στα τεμπη τωρα με τα εργα, μεγαλωνει το ταξιδι κατα δυο ωρες περιπου και μου γαμαει το προγραμμα.
Θελω σε αυτο το σημειο να δηλωσω πως σημερα σε αβαντ-γκαρντ, απ-μπιτ, γερουνδιο, ντι-τζεη σετ, επαιξα τουλαχιστον πεντε κομματια απο το ροσακι μας. Εχω και μαρτυρες.
ΠΕΤΡΟ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΠΑΛΑΛΑΙΚΑ.
*επιτηδες λαθος
peter μη νομίζεις ότι σε έχω ξεχάσει.
πως πήγε το σουβλισμα στα χιονισμένα ρωσικα βουνά?
καλε τι ωραίο που είναι αυτό morphine.
pix?
:pink:
σκέτη γλύκα είναι ο τρολολός :touched:
στο φόρουμ του πετράκη του πρότειναν να το τραγουδίσει έτσι για τη ΦΑΣΗ, αλλά η μπάντα θεώρησε πως δεν αξίζει.
εγω να καμνω μια ερωτηξης?
καμνω
οπως εχω αντιλαμβανηθει...η ταμαγκροθι και η μορφιν ειναι ειτε γκουζελινες/μισες....ειτε οι μπαρμπαδες τους φρουρουσαν τον Ζαχαριαδη...οκ δεχτον
οι αλλοι οι ΕΛΛΗΝ γιατι γουσταρουν τον νεαρο?
εχω ζορισει τον μηδαμινο μου εγκεφαλο να εντοπισω μουσικη αξια αλλα γιοκ
αν μπορει καποιος να με εξηγησει χωρις ειρωνεια αν εινια δυναμον...ειμαι ευαισθητος
νομιζω δεν ζηταω πολλα
η απορια μου ειναι ειλικρινια
δεν κατάλαβα τίποτα αλλά σχετικά με τη μουσική του αξία επίτρεψέ μου να σου πω ότι έχεις άδικο.
εχω δει τουλαχιστον δεκα ασματα....τοσο λαθος?
κοίτα, υπάρχει και η πιθανότητα να σε αφήνει αδιάφορο η ρώσικη αισθητική. Εμένα αυτό είναι που με συγκινεί κυρίως, αλλά αναγνωρίζω και ότι είναι όλοι τους καλοί μουσικοί. Ο πετράκης έχει μια τρομερή αίσθηση της μελωδίας, είναι πολύ καλός συνθέτης, έχει όμορφη φωνή και δουλεμένη, γενικότερα είναι αξιοπρεπέστατος μουσικός. Κάποιος αντίστοιχος ολλανδός πχ μπορεί κι εμένα να μη μου έλεγε τίποτα επειδή η ολλανδική κουλτούρα είναι μακριά από 'μένα. Οι απόγονοι του Σωκράτη οπαδοί του Πετράκη μπορεί απλώς να βρίσκουν τη μουσική αξιόλογη, γιατί έτσι, γιατί οκ γούστα, τι να σου πω.
το αστειο ειναι οτι την ρωσικια αισθητικη την λατρευω....και τωρα τελευταια ανακαλυπτω και ψυχεδελικα διαμαντια...αλλα αυτο οχι
αντιλαμβανομε βεβαια οτι εχει μια ποπ φλεβα αλλα δεν μπορω να την προσεγγισω οπως εσεις...προφανως εγω ειμαι ο λαθος....
καλη συνεχεια συντροφοι
μπορεί να είναι κι αυτό. Τέλος πάντων ποτέ δε συμφώνησαν όλοι με όλους οπότε το αφήνουμε εδώ.
Για τα ψυχεδελικά θέλω να μάθω όμως.
θα εκανα αφιερωμα στο μπλογκ μου αλλα μπαινω μεσα....μετα την αποθεραπεια
ΕΛΑ ΠΑΜΕ
αν πέταγε και την μπαζμίνα στη φωτιά μαζί με το σκίτσο-φωτογραφία θα ήταν γαμώ
θεος
το είδαμε αυτό με τη φωτό. Τσακιστήκαμε στα γέλια. Μεδέν. Κι ο Αλκαίος πιο μεδέν.
μπαμπ!
Το νέο άλμπουμ των Πετράκης & Φίλοι εδώ: http://baburi.peternalitch.ru/
τεράστια απογοήτευση το πατιριτιλαπ, το περίμενα πολύ πιο πορωτικό όπως το έπαιζαν παλιότερα στα λάηβ (το ίδιο ισχύει και για το τσμια), κατά τα άλλα είναι όλα όμορφα και δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποια μου αρέσουν πιο πολύ.
Νομίζω I met the girl ξεπερνάει κάθε όριο πινκ, όπως και τα τσιφτετέλια (vbs, little naked girl κλπ)
Ακούστε και ελάτε να συζητήσουμε όλοι μαζί όπως εδώ και τόσες σελίδες!
Ок, Дропс? Дропс!
μάλιστα μάλιστα.... άκουσα ΚΑΙ εγώ...
οκ....
λίιιγο ανεύηκε η γνώμη μου για τους μουσικούς που βγαίνουν προς τα έξω απο την πατρίδα.
όχι πολύ όμως..
άξιος πάντως ο peter.
αλλά γενικά η μουσική που ακούνε στην τωρινή ρωσία - ότι πλασάρεται δηλαδή και ακούω.... είναι γαμισέ τα.......