Όχι λιώμα, αλλά ειχα αρκετό καιρό να πιω. Να μαστε καλά :)
Printable View
Όχι λιώμα, αλλά ειχα αρκετό καιρό να πιω. Να μαστε καλά :)
Ξεκουνήθηκαν τα λεωφορεία και ξεθάρεψες;
Αυτά της Δευτέρας είναι τα καλύτερα
Δεν υπάρχει πολύ ζουμί. Σου κάθεται Δευτέρα ρεπό - που γενικά δεν είναι καλό - αλλά αυτή τη φορά έχεις φιλαράκια από εξωτερικό που βρίσκονται εδώ λόγω των ημερών. Λες δε πάμε για ένα τσίπουρο, το τσιπουρο γίνεται ποτό, το ποτό ποτά, ε και γυρνάς 9 και κάτι το βράδυ λιώμα στο σπίτι. Στις 10 έχεις κοιμηθεί και έχεις άπειρες ώρες μπροστά σου για να σηκωθείς το επόμενο πρωί για δουλειά.
ε ναι, για να κάτσει φάση δευτέρα θέλει τύχη. είναι συνήθως μέρα περισυλλογής.
Κυριακή-Τετάρτη οι καλύτερες ημέρες για να βγεις πλέον, ούτε πολύ κόσμος, το αλκόολ ρέει άφθνο από νωρίς, max στη 1 έχεις γυρίσει και ταβλιάζεσαι.
Μου λείπει που κάποτε μπορούσα να πιώ ποτάμια. Τώρα πλέον με μισό μπυκαλάκι τζάκι (στην καλύτερη) γίνομαι σκατί. Στην χειρότερη με ένα σάντι (μισό μπύρα-μισό λεμονάδα). Τι σκατά, έχω χαλάσει.
Πεθανε ο πατερας μου ο Αντρεας. Δεν το πιστευω οτι γραφω αυτες τις λεξεις. Ειμαο κωλος. Childhood's End.
Συλληπητήρια..
συλλυπητήρια ρε WBRB <3
Μητσάρα, συλλυπητήρια παλικάρι μου. Να είστε γεροί να τον θυμάστε με αγάπη και γαλήνη. Κράτα γερά...
Μήτσε συλλυπητήρια ρε
συλλυπητήρια , καλη δυναμη
Συλλυπητήρια ρε...
/hug
Συλλυπητήρια!
:rsad:
Τα συλλυπητήριά μου ρε μαν...
Συλλυπητήρια WBRB, να ζήσετε να τον θυμάστε ...
Σας ευχαριστώ όλους ρε παιδιά. Με συγκροτημένο κεφάλι πλέον.
Καλοκαιρινό παρτυ της νεας δουλειάς με κάποιους συναδελφους εξτρα απ το εξωτερικό. Όλα ξεκινάνε καλά, γκουρμέ φαγητο 3 πιάτα, ψαρι με κρασί...5 ποτήρια κρασι. Τελειωνει το φαγητό βγαινουν τα ποτά και ξεκινάει το παρτυ. Ωπ αμαρετο. 1,5 ποτό μετά σκατα σχεδόν λιποθυμος,ξερναω,με κουβαλάνε σε ταξί και σπίτι, πλήρωσε το ταξί ή γυναίκα που άνοιξε να μπω μέσα.
Κύριος ομως. Γυρισα στην ώρα μου όπως της είπα.
Όταν ξεκινάς με κρασί, συνεχίζεις με κρασί.
beer after wine, is fine
Μάγκες, ναι μεν αλλά δεν είχανε. Ότι πρόλαβες με το φαγητό.