ως τι?
Printable View
ως τι?
δεν ξέρω, ήθελα να διευκρινήσω όμως ότι ήταν στο ΠΑΠΕΙ.
μάλλον ως θεός
ναυτιλιακά
αυτό εξηγεί πολλά
Καπεταν Κατωριμος
δεν προϋποθέτει οτι είναι γιος εφοπλιστήQuote:
Originally Posted by FaithFails
και ναυτιλιακά στο παπει έχουν βγάλει κι άλλοι από δω μέσα
δεν είπα κάτι τέτοιο
μίλησε μας τότε για τα ναυτιλιακά στο παπει και τι εξηγεί το ότι έχει μαθητέψει κάποιος σε αυτό
nautiliaka eixa grapsei kai to ekana edit. den xerw giati mperdeuthka :p
λοιπον κι εγω ειμαι στο παπει. φειθ τι λεει αυτο για μενα;
Πότε είπα ότι απολύθηκε κανένας? Πότε έκανα υπόθεση ή θεωρία δική μου? Πότε είδες το ύφος μου? Είπα όσα μας ανέφεραν μέσα από το επιτελείο του Γιωργάκη είτε σου αρέσει είτε όχι. Είναι η αλήθεια αλλά όσα καταλαβαίνει ο καθένας...ξαναδιάβασε γιατί μάλλον παρανόησες
sou thimizo:
Quote:
Quote:
Den nomizo oti paranoisa. Oti akrivos egrapsa ekanes. Sou eipe o gkomenos sou (tou opoio to logistiko aporifthike, den apolythike, ok terastia diafora) dio-treis malakies pou esy anafereis sto forum. Prota mas petas yponooumena gia notheia, i genikotera antidimokratiki poustia. Meta mas les oti emeis oi "afeleis" nomizoume oti to apotelesma itan katharo, yponoontas oti esy eisai "ksypnia" kai ksereis ti paizei, omos fysika onomata den mporeis na mas peis (giati eisai toso sovaro prosopo pou an to peis tha se kynigaei i EYP kai oi prassinofrouroi).Quote:
Meta mas les oti den piran to software tou dikou sou pou itan souper, alla kapoio allo epidi to allo mporousane na to riksoune gia epofelithoune kai na kanoune notheia, na diplopsifisoune, i na kanoun kapoia poustia telospanton, den to grafeis etsi alla afto ypotheto yponoeis (allios ti provlima exeis me tin katametrisi me to xeri kai me tin paratasi tis diadikasias?)
Otan sou episimaino oti to apotelesma ton eklogon TAUTIZETAI me kamia 40aria dimoskopiseis diaforetikon etairion, to dikiologeis afto legontas oti o giorgakis kai i klika tou elegxoun oles tis etairies dimoskopiseon. Exei stithei diladi enas super mixanismos, ton opoio o benny den pire prefa, ton emathes omos... ESY!!!
Diladi pragmatika re faith fails, aporo ti myala kouvalas :|
pisteveis diladi oti an itan na ginei antidimokratiki diadikasia sto pasok tha to legane kiolas deksia ki aristera kai tha to mathaines ki esy??
Πότε είπα κάτι τέτοιο για μένα? Δε θέλω να προβάλλω καμιά εικόνα στους άλλους, δε με ενδιαφέρει αυτό στη ζωή μου. Έχω σοβαρότερα. Και πόσες φορές έκανα αυτά που λες με τα βιβλία? Μία έ?? Αλλά καρφώθηκε στη μνήμη και πολλαπλασιάστηκε. Αυτά είναι γελοιότητες. Και ναι, είμαι παιδί του λαού και αυτοδημιούργητη. Δεν είχαν όλοι την ελιτίστικη τύχη σου
Poia elitistiki tyxi mou mori ilithia? Tin foveri tyxi na zeis se domatio 16 tetragonikon me miso metro xioni ekso se ena panepistimio pou sou gamane ti mana me kathe pithano tropo?
Aftodimiourgitoi einai to 90% ton katoikon tis xoras pou zeis (osoi diladi den exoun xontra lefta/meson). To gegonos oti den eixes kapoia idieteri tixi den se kathista pio aftodimiourgiti kai pio paidi tou laou apo tous allous, oute me kanenan tropo idieteri i aksioprosexti.
Oson afora afto me ta vivlia, den itan oti paretheses ta vivlia, afto pou se kanei psonara einai oti mas petas kai oti an diafonoume mazi sou den katalavainoume ta vivlia, les kai esy eisai pio eksipni kai emeis diavazoume kai den katalavainoume.
δε στράβωσα με την άποψή σου, δικαίωμά σου να υποτιμάς ανθρώπους, Πανεπιστήμια, καταστάσεις, ότι θέλεις. Νομίζεις ότι με νοιάζει να αποδείξω στον κόσμο κάτι? Απατάσαι. Και τα βιβλία που έδωσα κάποτε ήταν γιατί νόμισα ειλικρινά ότι κάποιοι αυτό ζήτησαν, αλλά ευτυχώς ξεσηκώθηκε επανάσταση απέναντι σε κάποιον που δεν ήξερε τη λογική του ER και του εξήγησαν με βρισιές και κράξιμο πόσο λάθος ήταν. Όχι μόνο εδώ αλλά στη ζωή γενικά ως συμπαντικός νόμος. Και το έμαθε. Αλλά βλέπω ότι το ER (δε μιλάω για όλους) δεν ξεχνάει και υπεργενικεύει και κρίνει ανθρώπους και σνομπάρει κ.λπ. κλπ. Δικαίωμά του.
Den ypotimao tipota. Ypotimisi simainei oti kati kalo to krineis os kako. Otan ena metrio panepistimio to leo metrio, den to ipotimao, ektos an einai kalo kai ego to leo metrio. Otan se leo metria, den se ypotimao ektos an eisai kati parapano apo metria ki ego se leo etsi. Kai epidi apo afta pou mas grafeis symperaino oti eisai mia metria me autapates megaleiou, sto episimaino.
Ψωνάρα είναι όποιος υποτιμάει και φέρεται άσχημα σε ανθρώπους επειδή δεν του μοιάζουν και αυτό το κάνεις μόνο εσύ, εγώ ποτέ και ούτε πρόκειται στη ζωή μου. Το διαφορετικό δεν είναι εχθρός μου. Το σέβομαι.
kopela mou, proton den se ypotimao, (des parapano giati), episis o logos pou sou grafo oti sou grafo DEN einai oti eisai diaforetiki. einai giati exeis megali idea gia ton eafto sou, einai giati ipodiesai tin eksipni eno den eisai, einai giati pisteveis oti vriskesai sto kentro apithanon sinomosion kai emeis oi "athooi" den pairnoume prefa. Dikaioma sou einai na eisai diaforetiki, mpravo sou. Oso omos grafeis malakies kai perimeneis na tis paro sta sovara ti perimeneis na kano?? Na leo "astin epidi einai diaforetiki"??
Lefta den exo opote den me endiaferei, ta xartia starxidia mou ta grafo episis, oi perissoteroi filoi mou den exoun tipota idieteres spoudes.Quote:
Α και πού είσαι, όσα χαρτιά ή λεφτά και να έχεις, δε σε κάνουν άνθρωπο. Sorry.
δεν το πήγαινα εκεί, ειρωνεύτηκα το προηγούμενο post μουQuote:
Originally Posted by enitharmon
mpravo, tora eksigise afta pou se rotao sto proigoumeno post sxetika me tis antidimokratikes diadikasies tou giorgou, gia na matho ki ego o afelis.Quote:
mporei na mas pei kai poios tha parei to prwtathlhma na mhn trexoume sta ghpeda?
h estw to agori ths.
Κοίτα katwrime για να τελειώνουμε, δεν είπα ποτέ ότι είμαι διαφορετική ή ανώτερη από κανέναν ή κατώτερη ή ο,τιδήποτε. Αυτό το λες εσύ. Αλλά δεν ισχύει. Δεν το παίζω τίποτα και δε θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι τα ξέρω όλα. Αντιθέτως! Μια ζωή μαθαίνω. Ξεκόλλα επιτέλους από το ότι νομίζω ότι είμαι ανώτερη ή ξεχωριστή γιατί είναι γελοίο να νιώθεις έτσι τη στιγμή που εγώ δε νιώθω έτσι. Η μόνη περίπτωση που είμαι διαφορετική είναι ότι εγώ δε θα απευθυνόμουν ποτέ σε σένα ή άλλον με αυτό τον τρόπο που γίνεται εδώ.
Περί ΠΑΣΟΚ
Αυτά που ανέφερα είναι γεγονότα και δεν είπα ότι τα ξέρω μόνο εγώ(δικό σου άκυρο συμπέρασμα κι αυτό) αλλά και πολλοί άλλοι. Επίσης δεν είναι θεωρία συνωμοσίας ή συμπέρασμα δικό μου ή του φίλου μου ή κανενός, είναι πραγματικές συνομιλίες - γεγονότα. Δικαίωμά σου βέβαια να μην τα πιστεύεις και να αποκαλείς δικές μου μαλακίες αληθινά γεγονότα.
Δεν μίλησα για το πόσο σούπερ είναι κανένα λογισμικό, αλλά για την ατάκα του προσωπάρχη: "θέλουμε κάτι ανοιχτό, με χαμηλή ασφάλεια" και για μαρτυρίες των τεχνικών υποστηρικτών κατά τη διάρκεια των εκλογών. Καμία δική μου υπόθεση. Εσύ το παίρνεις έτσι.
Περί εμού:
δεν ανέφερα όνομα γιατί εμπλέκονται άτομα που δε μπορώ να εκθέσω σε σένα γιατί δεν σε εμπιστεύομαι. Τα περί μεγαλείου είναι επιπλέον άκυρα συμπεράσματα του παντογνώστη katwrimou που διαθέτει και ψυχιατρικές γνώσεις. Τα περί αυτοδημιουργήματος τα παρεξήγησες αν νομίζεις ότι το είπα για να διαχωριστώ από τους άλλους. Κοινώς όλα τα παίρνεις ως προσπάθειά μου να φανώ κάπως, χωρίς να καταλαβαίνεις ότι δεν ισχύει παρά μόνο στο δικό σου μυαλό (και μερικών άλλων). Δεν ξέρω γιατί. Αλλά δε με νοιάζει.
Περί δημοσκοπήσεων: δεν είπα ποτέ ότι οι μέτοχοι των εταιρειών είναι Πασόκοι ή ΝΔ. Είναι όμως οι ίδιοι σε όλες τις περιπτώσεις που ανέφερα. Ψάξτο. Δεν το ήξερα ούτε εγώ, το μάθαμε από το ίδιο στέλεχος που είπα πριν. Επίσης δεν είπα ποτέ ότι ο Μπένι δεν τα ήξερε όλα. Αυτά και πολλά άλλα τα παρανόησες. Βγάζεις υποθέσεις συνεχώς. Αδικείσαι στα ναυτιλιακά. Φιλοσοφία θα έπρεπε να σπουδάζεις.
Περί εσού:
δε με αφορά τι κάνεις στη ζωή σου. Τα περί ψωνίσματος, ελιτισμού και υποτίμησης σε αφορούν όμως άμεσα αφού κρίνεις τους πάντες και τα πάντα ως ανώτερος όλων και συμπεριφέρεσαι άσχημα με βάση δικά σου συμπεράσματα και υποθέσεις.
dld o malakas htan o proswparxhs pou anti apla na pei. "den mas kanei auto euxaristoume poly exoume ena kalytero programa"
eipe
"theloume kati anoixto " kai ekleise to mati!
Quote:
Originally Posted by katwrimos
δεν είπα ότι ήταν οι αντιδημοκρατικές διαδικασίες του Γιώργου, είπα ότι στέλεχος δικό του μίλησε. Απλά μου φάνηκε ειρωνική η ατάκα του Γιώργου περί απομάκρυνσης από μηχανισμούς και σκοτεινά παιχνίδια όταν τα στελέχη του πράττουν διαφορετικά. Λογικό δεν είναι?
Θα ήταν πιο διπλωματικό, ναι. Και δεν έκλεισε μάτι, εξήγησε χοντρικά. Αυτά. Επειδή δεν έχω αποδείξεις δεν το συνεχίζω. Καθένας ας πιστεύει ό,τι θέλει.Quote:
Originally Posted by freak brother
olo to thread exei paei edw.
http://www.facebook.com/group.php?gid=13893455455
elpizw na lampsei h alhtheia
ti ypotheseis gamotokerato mou?? Mas les en oloigis:Quote:
O giorgakis exei stisei souper sistima me to opoio elegxei oles tis etairies dimoskopiseon kathos kai ton eklogiko mixanismo tou pasok. To sistima einai toso isxyro pou o benny den tolmaei na to katagkilei giati den tha mporouse na stiriksei tetoia katigoria. Ok. Eksigise mou loipon ta eksis:
A. Afou tis etairies tis elegxei toso apolyta (giati otan mporeis na ypagorefseis se 8 etairies na sou vgazoun akrivos ta idia pososta, ta opoia na einai idia me ta pososta pou exeis stisei stis ekloges milame gia apolito elegxo) giati den tis xrisimopoihse kai stis ethnikes ekloges? Afou mporei na tous pei "doste se mena 60% kai ston vaggeli 30%" kai oi eteries ton ypakoune, giati den tous elege stis ethnikes ekloges "doste 70% parastasi nikis gia to pasok"??
B. To systima afto einai toso sigouro gia ton eafto tou pou pane kai lene stin kathe faith fails ti poustia kanoun??
C. Afou to systima perilamvanei 8 etairies me kamia 100aria ipalilous stin kathe mia, o benny den mporese na vrei 20 atoma na poune oti dextikane entoles na plastografisoune ta gkalop kai na vgaloune miden leventis?? Kai na pei ston giorgo "miden nanai i ores sou"?? Diladi o benny tou ta xonei me kathe tropo kai diadidei deksia kai aristera oti mporei gia to giorgo kai tin klika tou, alla DEN xrisimopoiei to pio souper oplo??
D. O benny einai vlakas kai evale ipipsifiotita eno epaize tetoio sistima?? I mipos den to iksere kai apo tous 1000+ ypalilous pou doulevoun se etairies dimoskopiseon den eixe oute enan diko tou na tou to sfyriksei??
Quote:
Originally Posted by katwrimos
αρχικά οι δημοσκοπήσεις και το κλίμα ήταν υπέρ του
edit: προτείνω να γίνει poll ποιος πιστεύει ότι δεν ήταν κατευθυνόμενο με οποιοδήποτε τρόπο το αποτέλεσμα και ποιος ότι ήταν
εγώ πιστεύω την φέηθφέηλς.
Ο μπέννυ ξέρει τι παίζεται, αλλά επειδή είναι μεγάλη λέρα ξέρει πως αν τολμήσει να καταγγείλει κάτι θα του βγάλουν και τα δικά του στη φόρα. Υπάρχει μια τέτοια ισοροπία του στυλ φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη, σε όλα τα μεγάλα κόμματα με τα "δελφινάρια", κλπ. Αλλά τέτοια ισορροπία υπάρχει και μεταξύ των κυβερνόντων κομμάτων οπότε τις μεγάλες λοβιτούρες τθις κάνουνε μαζί και βγάζουν τα κάπως πιο λάιτ για αντιπαραθέσεις.
Επιπλέον, ο χώρος του ΠΑΣΟΚ είναι ο χώρος όπου λειτουργεί και στηρίζεται ο Μπέννυ, οπότε δύσκολα θα έκανε τέτοια καταγγελία, ακόμα και αν ήταν καθαρός!!!
Είναι οχιά μαύρη που απλώς καραδοκεί πότε θα παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία για την άνοδό του. Εκανε τώρα μια απόπειρα, απέτυχε ΚΑΙ λόγω μαγειρέματος, και λόγω μη ευρύτερης αποδοχής, θα περιμένει την επόμενη ευκαιρία.
faith fails, sou eksigisa 4 simia sta opoia i theoria sou (den ksero apo pou tin akouses, esy tin egrapses sto forum giafto ti leo theoria sou) mpazei, ki esy apantas "e pou na ksero ego giati i theoria mou mpazei", xm den sou zitisa na mou peis leptomeries, alla den mporeis na parousiaseis OUTE KAN MIA YPOTHETIKI ekdoxi stin opoia den tha itan trypia i theoria sou. Poso malon na stekei stin pragmatikotita.
Enoeitai oti episis rotisa ki ematha oti tetoio prama pou les den paixtike.
Plus, simfonei mazi sou o candirou.
ok katwrime.
Quote:
Originally Posted by Katwrimos
όχι, δεν σε προβόκαραQuote:
:wink:
i klika tou candirou loipon!
ποια κλίκα πάλι βρε κατώριμε? Ελπίζω να αστειεύεσαι. Καλού κακού σου απαντώ για το προηγούμενο post σου.
1) Εγώ είπα αυτό:
Το στήριξα σε βιωματική εμπειρία μου. Δεν ήσουν μπροστά και δικαίωμά σου να το αμφισβητείς. Ως εδώ καλά.Quote:
Σε όσα ρωτάς δεν ξέρω να απαντήσω γιατί δεν είναι δικά μου λεγόμενα αλλά δικά σου συμπεράσματα.
2) Είπα ότι λυπάμαι τον Βενιζέλο έτσι που έμπλεξε. Προσωπικό υποκειμενικό μου συναίσθημα έτσι που ήρθαν τα πράγματα γι'αυτόν. Δε μίλησα για θύμα συνωμοσίας και καταγγελίες και νονούς. Επίσης δεν είπα ότι ο ίδιος ο Γιωργάκης ελέγχει συστήματα ή ότι έκανε τίποτα απολύτως εκτός από την παραπάνω δήλωσή του.
3) Είπα ότι διάφορα στελέχη διαφόρων εταιρειών ταυτίζονται. Αληθεύει, ψάξτο. Δεν είπα ότι προκαθόρισαν/ανέτρεψαν το αποτέλεσμα (όπως συμπέρανες εσύ), αλλά ότι μάλλον το επηρέασαν (π.χ. δεν είναι δύσκολο μια διαφορά 5% να την κάνουν 15% . Απόδειξη η απαγόρευση δημοσκοπήσεων λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές).
4) sorry για όσα είπα περί ψωνίσματος, αλλά έτσι φαίνεται όταν κάποιος βρίζει και προσπαθεί να ξεφτιλίσει οποιονδήποτε συνάνθρωπο σαν να είναι ανώτερός του, ακόμη και αν έχει κάνει λάθος ο άλλος (που εδώ απλώς εσύ διόγκωσες αυτά που είπα και οδηγήθηκες σε συμπεράσματα που εγώ δεν είπα. Καλού κακού επειδή ο γραπτός λόγος είναι λίγο παράξενος κάποιες φορές, προσέχουμε λίγο παραπάνω. Λάθη κάνουμε όλοι.)
Όπως βλέπεις εγώ συζητάω πολιτισμένα με όλους και εξηγώ με υπομονή πάντα, χωρίς ίχνος ανωτερότητας ή ψώνιου όσο και να ντελαπάρει κανείς (γιατί πιστεύω πως όλοι είμαστε ίσοι). Δίνω λοιπόν 100 ευκαιρίες, αλλά αν ο άλλος συνεχίζει να φέρεται ως προσφιλές είδος της πανίδας, ε τότε ναι, δε μπορώ να τον πάρω σοβαρά στο τέλος και δε με νοιάζει στο απειροελάχιστο όποιος κι αν είναι αυτός.
Το τελευταίο δεν το λέω προσωπικά για σένα, αφού είδα ότι τελικά συζητάς αξιοσέβαστα. Εξηγώ απλώς πώς είμαι εγώ για να μην παρεξηγούνται τα λεγόμενά μου :)
Χαλαρά θα το έβλεπα αυτό με περισσότερο ενδιαφέρον από όσο βλέπω Lost.
τέλειο!
Αχαχαχα ο Παγκαλος ρε μαλακες.
http://www.radiofono.gr/node/1318
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΦΕΜ ΜΩΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ.
παρεπιπτοντως τωρα που πηρα λιγο πρεφα τι σας ανεφερε η φειφαλς να συμπληρωσω, εστω και λιγο καθυστερημενα, πως και κατι δικοι μου συγγενεις πασοκοι τοτε μου χαν πει οτι επεσε πολυ χρημα για να παει κοσμος να ψηφισει γιωργο ακα GAP. Αλλα ενταξει η ταξη αποκατασταθηκε τωρα που εχουμε νεο ηγετη να βγαλει την χωρα απο το αδιεξοδο! ...βοηθεια μας.
Μπορεί φίλε γιώργο να έχασες το θρόνο σου στο πασοκ, μιας και εσύ πλήρωσες τη νύφη των μνημονίων, αλλά ως εδώ, από εδώ δεν πρόκεται να σε κατεβάσει κανένας.
οι 8 που ψηφισανε ΓΑΠ θα πρεπει να νοιωθουν πολλυ μαλακες ομως εa
Πεθαίνω με σχόλιο από εδώ:
Οι γέροι και οι γριές είναι ο καρκίνος της Ελλάδας. Καλά τους σκοτώνουν και τους ληστεύουν.
yannisa340 πριν από 5 ώρες 7
Πιο κάτω στο ίδιο:
«Ο δεύτερος γέρος αμφιβάλλω αν καταλαβαίνει για ποιον Βενιζέλο μιλάει....»