Originally Posted by Κώστας Χρονόπουλος
Με βάση το παρακάτω υποθετικό σενάριο που όμως πάνω κάτω μπορεί να συμβεί και στην πραγματικότητα ο καθένας βγάζει συμπέρασμα μόνος του.Μερικοί ίσως πουν ότι η ιστορία είναι μεροληπτική αλλά δεν πειράζει.
Συζητάνε δύο φίλοι περί μουσικής.Ο ένας αγοράζει CD's,βινύλια,κτλ και γενικά έχει μεγάλη δισκοθήκη ενώ ο άλλος φανατικός του MP3 και των αντιγραμμένων.
-Έχεις ακούσει το Χ δίσκο από το Ψ συγκρότημα;Λέει ο συλλέκτης
-Ναι,δισκάρα.Λέει ο λάτρης του MP3
-Μιλάμε για απίστευτο εξώφυλλο.
-Ποιο εξώφυλλο;Δεν το έχω δει.Μάλλον θα το κατεβάσω.
-Που να δεις και το βινύλλιο σε special edition που έχει εκείνο και το άλλο απ'έξω.
-Ούτε καν ήξερα ότι το βγάλανε και σε special edition.
-Έλα ρε συ νόμιζα ότι το είχες υπόψη σου...Εντύπωση μου κάνει πάντως...Την άλλη φορά μου έλεγες ότι είναι από τις καλύτερες μπάντες που έχεις ακούσει ποτέ.Μάλιστα,στο booklet μέσα αν δεις έχεις και μία φωτό που δείχνει αυτό κι αυτό,καθώς και συνέντευξη της μπάντας,τη στάση ζωής που έχουν και άλλα.Θα σ'το δείξω όταν έρθεις σπίτι μου.
-Τι να σου πω,δεν το ήξερα.Εγώ όλα σε MP3 τα έχω,δεν δίνω φράγκο για αυθεντικό CD ή δίσκο,ούτε πάω σε live με τέτοιες τιμές τα εισιτήρια.
-Θυμάμαι τελευταία φορά που μου το έλεγες.Εγώ πάλι τους είχα δει το 98' και έτυχε να μιλήσω με τον τραγουδιστή.Άσε πολύ μπροστά το άτομο.Βγάλαμε και φωτογραφία μαζί.
-Τυχερέ,κι εγώ θα ήθελα να τους δω και να τους γνωρίσω.Τα σπάνε.