2-0 στο '35
Printable View
2-0 στο '35
3-0, ανετη νικη, σταματησαν γρηγορα την κατρακυλα.
Νομιζω αν μπορω να κανω μια προβλεψη οτι θα τερματισουμε αναμεσα στις θεσεις 11-15.
Παντως ευκολη σωτηρια.
:)
η ομαδα θα τερματισει λογικα στην πρωτη δεκαδα και του χρονου με σωστη διαχειριση θα παει για ανοδο η τουλαχιστον στα πλει οφς.
το ματς εληξε 4-0
16' [1 - 0] M. Arber
35' [2 - 0] B. Strevens
63' [3 - 0] P. Benson
90' [4 - 0] B. Strevens
Oντως 4-0. Ποσταρα στο 87' και δεν τσεκαρα μετα τι εκαναν.
το κυνηγησαν μεχρι το τελος ομως σαν σκυλια των Μπασκερβιλ (!!)
Κυπελλο στην εδρα της Χερεφορντ σημερις, μολις αρχισε.
Ομαδα μιας κατηγοριας πανω, αλλα περιπου ιδιου επιπεδου λεω γω.
ας δουμε ποσο σοβαρα θα παρουν το κυπελλετο. (σικ.)
Πηραμε ενα τιμιο στειρο 0-0.
Επαναληπτικος στην εδρα μας λοιπον.
χαλαρα
Quote:
Originally Posted by Darkling
Στον επαναληπτικο της Τριτης ειχαμε κερδισει 2-1 και πηραμε την προκριση, ξεχασα να το ποσταρω.
Για σημερα στις 17:00
Νταγκεναμ - Νοτς Καουντι.
Δυσκολουτσικο ματς, αλλα τα εντος εδρας δεν τα φοβαμαι, αποδιδουν καλα.
Παμε.
3-0
4 και το κοντέρ μετράει.
6-1 τελικο.
Τα αγαπω αυτα τα παιδια.
τα αγαπω.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΩΛ ΜΠΕΝΣΟΝ ΧΑΤΡΙΚ
http://www.daggers.premiumtv.co.uk/j...3719933,00.jpg
Για πάμε, ένατοι αλλά με τη δεύτερη καλύτερη διαφορά τερμάτων.
Eχει αγωνιστικη σημερα, μη ξεχνιομεθα.
στο Σριουσμπερη, (κλινεται οπως το Ζουμπερη) στο 20' ειμεθα στο 0-0 με την τοπικη ομαδα.
πολυ δυσκολο ματς, περσι μας ειχαν ριξει 4, αλλα φετος ειναι αλλιως.
Παιζουμε με πληρης αποστολη, Μπενσον μεσα, Στρεβενς μεσα μπροστα, παμε για κανα μπαμ μπουμ.
Βλεπω εχεις ψησει κι αλλους να υποστριζουν το καφενειο σου χωρις λογο ε? :twisted:
Btw αφού υποστηρίζεις dag and red γιατί έχεις το avatar της doncaster ?
γιατι το σημα της Νταγκεναμ ειναι ενα κακιστο δειγμα κυβικου σουρεαλισμου, κανεις δεν ξερει τι ηθελε να πει ο ποιητης - ζωγραφος.
ενω αυτο εδω ειναι ΜΕΤΑΛ.
ρε.
μουνι.
ενταξει. ισοφαρισαμε στο 80' και το φαγαμε στο 90φευγα με πεναλτυ.
μουνια παραγκες! η τρομοκρατια δε θα περασει!!!
Υπάρχουν και άλλα όμορφα όμως. Εγώ πχ σαν τυχαίο παράδειγμα θα πρότεινα αυτόQuote:
δεν ανοιξα καν το λινκ!
Εσύ χάνεις!
Yπερβολικα τιμιο και αρχιδατο Χ σε μια πολυ δυσκολη εδρα.
1-1 μεσα στο Μπραντφορντ, εβλεπα το ματς αλλα βαρεθηκα να ποσταρω γιατι ειμαι και με νταηαλ απ (οπου εβλεπα, εννοω λαηβ σκορ ε.), το φαγαμε στο 60΄ αλλα εντεκα λεπτα αργοτερα ο Ματτ Ριτσι (σικ) αμυντικος (καρα-σικ) ισοφαρισε και τα παιδια πηραν το πουλμαν της επιστροφης στις κακοτραχαλες οδους του Μπραδφορδ με τον βαθμο της ισοπαλιας στο σακουλι.
Συνεχιζουμε.
ειδα σε καποια φαση το 1-0 στο λαηβσκορ και ξενερωσα.ευτυχως η ομαδα εδειξε οτι εχει ΠΑΠΑΡΙΑ
Δεν εγραψα την προηγουμενη βδομαδα πνιγμενος απ την αδικια.
Η ομαδα ειχε πατησει κατω 1-0 την Εξετερ στο ΚΑΣΤΡΟ μας, και στο 63' εσβησαν τα φωτα. Οχι δεν εχουμε προεδρο το Γιδοπουλο.
Γαμω τη ΔΕΗ Λονδινου ομως. Γαμω. Πληρωνουμε τους λογαριασμοι μας και αυτοι τον μπαιζουν...
Ομως,
αυτη τη φορα δε μπορει να μας σταματησει κανεις, και τα δακρυα της λατρειακης συγκινησης κανουν παλι την παρουσια τους στα ματια μας ενω γραφουμε και η οθονη θολωνει και δε βλπεουμε τι γραηφγουμε εεηεαδα΄δαξαηξαεςηξςε...
Στο Αφιλοξενο Μακλσφιλιντ, η ΑΡΜΑΔΑ μας, ο ΕΡΩΤΑΣ μας, προηγειται ηδη 0-3 (!!!) απ το 19' (!!!!!!)
Πουτσα και Ξυλο.
0-4.
:touched:
Άντε, μια πούτσα στην έξετερ ΞΑΝΑ και βουρ για εξάδα.
Μποξιν' Ντεη σημερα, και
Νταγκεναμ - Τζιλιγχαμ εντος.
Νικη χωρις πολλα πολλα.
Ανοιγουμε δωρα-παιρνουμε ποντακια-λεμε μερρυ κριστμας.
1-0 στο 1ο λεπτο.
γιατι αυτοι ειμαστε.
.
2-0 τελικο, ετσι απλα.
.
Δυο μερες μετα ταξιδευουμε στο κρυο, γραφικο και αφιλοξενο Ολντερσωτ.
Μπορει η Αρμαδα να περασει και απο κει αλωβητη παρα την κουραση και τις ενεδρες των ληστων του ταξιδιου?
σε 3 ωρες.
Θα ξερουμε.
Δώσε λινκ με βαθμολογία
Τημ. Γκεημς Ποηντς.
1 Wycombe 22 45
2 Brentford 21 38
3 Bury 22 36
4 Bradford 22 36
5 Exeter 21 36
6 Rochdale 21 35
7 Dag & Red 21 34
---------------------------------ΓΡΑΜΜΗ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ-------------------------
8 Shrewsbury 22 34
9 Darlington 21 34
10 Aldershot 21 34
11 Gillingham 22 33
12 Lincoln City 22 30
13 Chesterfield 22 27
14 Morecambe 22 25
15 Notts County 22 24
16 Macclesfield 22 24
17 Chester 22 23
18 Port Vale 22 23
19 Accrington 21 19
20 Rotherham 21 16
21 Barnet 22 16
22 Grimsby 22 14
23 Bournemouth 22 7
24 Luton 22 -4
Με τη νικη προχτες η Νταγκεναμ (ξανα)ανεβηκε στις θεσεις για μπαραζ ανοδου. Ειναι απ τις πιο πορωτικες και συγκινητικες πορειες στην αγγλια (οχι επειδη τους αγαπω!) καθ οτι μιλαμε για μια ομαδα που περσι σωθηκε την προτελευταια αγωνιστικη (με ενα καθ ολα απιστευτο διπλο απεναντι στην Νταρλινγκτον που καιγοταν για νικη-ανοδο !!!) και που το καλοκαιρι μην εχοντας να φανε κυριολεκτικα, η ομαδα παιζει να εκανε μια (1) η δυο (2) μεταγραφες.
Με το ιδιο ροστερ λοιπον, ψωλιαζει τα 2/3 της κατηγοριας, ριχνοντας τριαροτεσσαρες μεσα εξω. Τι να πω.
υ.γ. Εξ ισου αγωνιωδης η προσπαθεια της Λουτον να σωθει (ομαδα Τσαμπιονσηπ για χρονια ε.) που ξεκινησε αν θυμαστε με -30. Θα προλαβει? Δυσκολο.
Tι Τσάμπιονσιπ, μικρός τη θυμάμαι μονίμως στην Α' Κατηγορία (σημερινή Πρέμιερσιπ). Και καλή μικρομεσαία ομάδα, με διακρίσεις, δεν νομίζω να είχε βγει Ευρώπη πάντως.Quote:
Μολις ισοφαρισαμε σε 1-1 στο 30'
για να δουμε.
παιχτε γερα!
Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
το δικο σου μικρος απ το δικο μου διαφερει :P
Σιγά ρε. Τα παρουσιάζετε ορισμένοι λες και είμαι 40άρης, ενώ έχω πει πολλάκις ότι είμαι του '77. Απλώς παρακολουθώ μπάλα από πιτσιρικάς, ενώ εσείς αρχίσατε στα 13-14. :P
Btw η Λούτον έπαιζε Α' Κατηγορία από το 1981 μέχρι το 1992. Είχε πάρει και το Λιγκ Καπ το 1988, αλλά τότε δεν έβγαζε ΟΥΕΦΑ αυτή η διάκριση. ~> http://en.wikipedia.org/wiki/Luton_Town_F.C.
χαχαχ :pink:
Τεραστιο διπλο στο 87, 1-2.
ειμαι κομματια. τους αγαπω.
θα ποσταρω αυριο.
κομματια
παμε μωρη ομαδα.
ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ.
Έλα να κεράσουμε θανατάκι την έξετερ (ξανά) και πάμε για Ευρώπη.
Η νεα χρονια μπαινει με στυλ, χορευοντας κλακεται στο μεσονυχτι, και μεις ταξιδευουμε στο Ροδεραμ.
Πολυ δυσκολο ματς, δηλωνω οχι λιποψυχος (σικ) αλλα ρεαλιστης και αποφασιζω οτι και το Χ ειναι καλλιστο αποτελεσμα.
Παμε.
μωρη.
ομάδα.
0-1 στο 68'.
δεν εχω να πω τιποτα.