Αντε ρε συ...Βεβαια γουστα ειν αυτα. Εμενα μου φανηκε πολυ γευστικη και "ελαφρια" (για καπνιστα φαγωσιμα/ποτα τρελαινομαι και πανε κατω με τη μια)
Printable View
Είμαι πολύ περίεργη σ'αυτά μωλέ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
Όχι δα. Ευχαριστώ!
Kserei kaneis an/pou mporw na vrw McEwans 80 (h estw export) ?
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...d=4546969&ct=2Quote:
Ότι ένα ποτηράκι την ημέρα κάνει καλό στην καρδιά το γνωρίζαμε. Τώρα Ισπανοί επιστήμονες μας πληροφορούν ότι, για τους άνδρες τουλάχιστον, ακόμη πιο καλό κάνει... ένα μπουκάλι κρασί ή έξι μπίρες την ημέρα!
Σε μία από τις μεγαλύτερες έρευνες για τη σχέση ανάμεσα στο αλκοόλ και τις καρδιακές νόσους, ερευνητές διαπίστωσαν ότι η προστατευτική επίδραση της καθημερινής κατανάλωσης αλκοόλ δεν περιορίζεται σ΄ αυτούς που πίνουν με μέτρο, αλλά και σ΄ αυτούς που καταναλώνουν ποσότητες οι οποίες θεωρούνται επικίνδυνα υψηλές.
Οι ερευνητές εξέτασαν τα αποτελέσματα του αλκοόλ μόνο στην καρδιά και ουσιαστικά επιβεβαίωσαν αυτό που έχουν δείξει 30 χρόνια ερευνών- ότι την προστατεύει. Η έρευνα διεξήχθη μεταξύ 15.000 ανδρών και 26.000 γυναικών ηλικίας από 29 έως 69 ετών, οι οποίοι παρακολουθήθηκαν επί δέκα χρόνια. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι άνδρες που έπιναν λίγο- ένα ποτήρι κρασί ή ένα μπουκάλι μπίρα μέρα παρά μέρα- είχαν 35% μικρότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής απ΄ ό,τι αυτοί που δεν έπιναν καθόλου. Αυτοί που έπιναν με μέτρο- έως δύο ποτήρια κρασί την ημέρα ή δύο μπίρες είχαν 54% χαμηλότερο κίνδυνο. Η έκπληξη ήταν ότι αυτοί που έπιναν πολύ, ένα μπουκάλι κρασί ή έξι μπουκάλια μπίρα, είχαν επίσης 50% λιγότερες πιθανότητες. Αυτοί που έπιναν ακόμη περισσότερο, εξακολουθούσαν να έχουν τις μισές πιθανότητες να υποστούν έμφραγμα σε σύγκριση με αυτούς που δεν πίνουν καθόλου. Τα ίδια οφέλη δεν διαπιστώθηκαν στις γυναίκες, οι οποίες πάντως πάσχουν από πολύ λιγότερα καρδιακά προβλήματα απ΄ ό,τι οι άνδρες. Ερευνητές εικάζουν πως η διαφορά αυτή μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες επεξεργάζονται διαφορετικά το αλκοόλ και πως οι γυναικείες ορμόνες προστατεύουν τις νεώτερες ηλικιακές ομάδες από τις καρδιακές νόσους.
Η προειδοποίηση
Οι ερευνητές, οι οποίοι είναι από τη διεύθυνση δημόσιας υγείας της βασκικής κυβέρνησης στο Σαν Σεμπαστιάν, μια περιφέρεια στην οποία η κατανάλωση οινοπνευματωδών είναι από τις υψηλότερες στην Ευρώπη, έσπευσαν πάντως να προειδοποιήσουν ότι το αλκοόλ προκαλεί εκατομμύρια θανάτους ετησίως σε όλο τον κόσμο από άλλες αιτίες και πως τα ευρήματά τους δεν πρέπει να εκληφθούν επ΄ ουδενί ως άδεια για να γίνεται κανείς στουπί.
«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πούμε για την έρευνά μας είναι ότι το αλκοόλ είναι πολύ βλαβερό. Αν πίνεις πολύ, πρέπει να πίνεις λιγότερο.
Όσο περισσότερο πίνεις τόσο χειρότερα θα είσαι», υπογράμμισε ο Λαραΐτς Αριόλα, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας, την οποία αμφισβήτησαν Βρετανοί επιστήμονες. Ο Ρόμπερτ Σάτον, καθηγητής Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, είπε πως η έρευνα προσφέρει «μια πολύ προκατειλημμένη άποψη για τα αποτελέσματα του αλκοόλ». Σύμφωνα με τον Μάρτιν Μακί, καθηγητή Δημόσιας Υγείας στη Σχολή Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου, «ο κόσμος δεν πρέπει εξαιτίας αυτής της έρευνας να ενθαρρυνθεί να πίνει περισσότερο». «Το απλό μήνυμα είναι η κατανάλωση με μέτρο», λέει ο καθηγητής Άλαν Μάριον- Ντέιβις, πρόεδρος της βρετανικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.
^
6 την ημέρα?! Το κατούρημα θα πηγαίνει σύννεφο.
γλιτωνεις και προστατη!
που θα βρούμε μια τέτοια "συσκευή";
http://imgur.com/WxtKu.jpg
:-|
h craft einai h xeiroterh mpira. xeiroterh kai apo kati sakoulakia ka8etirwn sto lidl. kai ola ta kwlo magaza pou paw thn exoun valei. eleos gamw.
to spirtokouto apo thn allh,den exei,exei antista8ei ston kataktiti. (:moutza:)
Ε όχι και η χειρότερη, απλά δεν είναι τίποτα σπουδαίο.
Η smoke καλούτσικη είναι, οι άλλες απλά καλές
Ο ΠΟΡΝ ΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΜΠΥΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
Γαμώτο άργησα να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.
http://members.aon.at/video-peperl/e.../mcfarland.gif
Για πείτε λίγο όσοι έχετε μαγαζί/δουλεύετε σε μαγαζί, πόσο εύκολο είναι να βάλεις στο σπίτι σου ένα ντραφτομηχάνημα γκίνες; Το σκέφτομαι σοβαρά τον τελευταίο καιρό να πάρω ένα και να βάζω τα βαρελάκια μου και να είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει. Χρειάζεται ολόκληρη εγκατάσταση; Υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος να έχω τη βαρελίσια γκίνες σπίτι μου; Υπάρχουν αυτά τα μπιρτέντερς, τα ξέρω, αλλά είναι εύκολο να βρεις μικρά βαρελάκια γκίνες που να ταιριάζουν ή θα είμαι καταδικασμένος να πίνω σκατοχάινεκεν;
ΟΚ, υπάρχουν οι μισόλιτρες γκίνες στα σούπερμαρκετς, αλλά αυτές είναι μισόλιτρες και τα ποτήρια pints, που σημαίνει ότι η κορυφή του ποτηριού είναι πάντα άδεια και αυτό είναι απίστευτα ψυχοφθόρο και καταθληπτικό οπότε πείτε ένα τρόπο για να αποκτήσω βαρελίσια γκίνες και να μην αυτοκτονήσω, κρίμα είναι.
πάρε μικρότερο ποτήρι
Όταν μεγαλώσεις και γίνεις Κυρία θα καταλάβεις ότι τα μικρά ποτήρια είναι για τις ΑΔΕΡΦΕΣ.
κι εσύ πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.κατ'εξοχήν γυναικείο γνώρισμα!
Αμνιζιακ ριξε μια ματια εδω:
http://www.beveragefactory.com/draft...re/index.shtml
http://www.patricksrestopattaya.com/...r_waterloo.png
:dfinger::dfinger::dfinger:
Leffe Blond. Πολυ νοστιμη! 2 750 φυγαν χτες.
Μία είναι η μπύρα λέμε
http://internetservices.readingeagle...ler%20beer.jpg
κανείς δε σχολίασε τη μπύρα μου
Οι ιδιοκτήτες της μπύρας GUINNESS®, της μεγαλύτερης σε πωλήσεις μαύρης μπύρας στον κόσμο, ανακοίνωσαν τον εορτασμό για 2η συνεχή χρονιά της ημέρας του Arthur Guinness™, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010.
Ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο από όλους τους φίλους της GUINNESS οι οποίοι θα ενωθούν για να υψώσουν ένα ποτήρι GUINNESS προς τιμή του ιδρυτή της Arthur στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ιρλανδία, την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, τη Βόρεια Αμερική και την Καραϊβική.
Η ημέρα του Arthur Guinness τιμά την ξεχωριστή προσωπικότητα του Arthur Guinness, ο οποίος υπέγραψε το 1759 , το 9.000 ετών μισθωτήριο συμβόλαιο του ζυθοποιείου St. James’s Gate Brewery στο Δουβλίνο και έτσι εισήγαγε τη μπύρα GUINNESS σε όλο τον κόσμο. Ο ετήσιος αυτός εορτασμός συνεισφέρει ενεργά στο ίδρυμα Arthur Guinness (Arthur Guinness Fund™), όπου με την σειρά του υποστηρίζει κοινωνικά ιδρύματα με στόχο την προσφορά σε κοινότητες που έχουν ανάγκη ανά τον κόσμο.
άρθουρ σ'αγαπώ!
τα βαρέλια είναι μεγάλα σε χωρητικότητα και θα πρέπει να καταναλώσεις τη μπύρα σε 2 μέρες γιατί μετά χαλάει. Προφανώς δε γίνεται να πίνεις 20 λίτρα τη μέρα και γι'αυτό δεν κάνουν εγκατάσταση στο σπίτι. Το είχε ψάξει μια φίλη μου να βάλει σπίτι της και της είχαν πει όχι.
A NEW CHALLENGER APPEARS
http://www.youtube.com/watch?v=ly7wNkzMZpA
Έχουμε και λέμε, μεγάλες αγάπες αλβαβητικά:
Alhambra Reserva - με διαφορά η καλύτερη ισπανική μπύρα, αυτή είναι η σπέσιαλ της αλλά και οι άλλες δε πάνε πίσω
Douglas
Gordon Scotch Ale
Grimbergen - σοκ και δέος στο Βέλγιο όταν ανακάλυψα πως υπάρχουν 12 διαφορετικές
Lowenbrau - όχι το νεροζούμι που φτιάχνουν στην Αταλάντη, η κανονική τα σπάει, αν σας κάτσει η σπέσιαλ που λέγεται Lowenbrau Oktoberfest δοκιμάστε την!
Paulaner Weiss
Paulaner Salvator
Samichlaus
Veltins - ναι ξέρω την έχει και το Lidl, έχει όμως αυτήν που παράγεται στην Πολωνία, το βαρέλι που κυκλοφορεί εκ Γερμανίας είναι και γαμώ.
Amstel, Heineken στην Ελλάδα τουλάχιστον ΔΕΝ είναι μπύρες. Ας είναι καλά ο θειος που με μάθε από μικρό με Kaiser.
Συνοδεία φαγητού, κλασικού ελληνικού, όντως δε πάει αλλά με Γερμανικά, Τσέχικα πιάτα πάει και παραπάει. Εμπειρία ζωής weiss με βραστό bratwurst για πρωινό. Και μια και μιλάμε για φαγητό για τους Θεσσαλονικείς προτείνω Lokal στην Σβώλου, Otto Dix, και φυσικά Ζύθειον στην Χανιώτη. Extrablatt επίσης πολύ καλή αλλά ΠΟΛΥ ακριβή. Από κει και πέρα εδώ και μια 10ετία παραδέχομαι το Έκκεντρον για την συλλογή του, κάποτε με 2 φίλους είχαμε βαλθεί να δοκιμάσουμε και τις 100 κάτι του καταλόγου, μετά κόπων και βασάνων, γιατί από κάποιο σημείο και μετά δεν θυμόμασταν αν τις είχαμε ξαναπάρει, τα καταφέραμε. Εννοείται όχι την ίδια μέρα.
Ιδιαίτερη μνεία στο Beer Store στην Καλαποθάκη, μπύρες, ποτήρια, ότι θες.
Για το κλείσιμο...
The Mother of all beers
και Monty Pythons Holy Grail!